Ullared imorgon

Jag är så sjuuuukt taggad inför imorgon då vi ska till ULLARED!!!! vi kommer att åka vid 05.00 på morgonen och då beräknas vi vara framme runt 10.00 om allt går som det ska. Ikväll ska jag hem till Hanna med Julia och Josefin. Vi ska käka lite och bara ta det lungt, eftersom jag ska upp så pass tidigt imorgon så måste jag hem och sova ganska tidigt också, men vafan gör det? haha
 
Josefin ska hänga med också så det blir extra kul för mig som får någon att umgås med därinne :D
Nu ska jag upp till ica för att ta ut dom sista pengarna från mitt konto inför imorgon. 
Kram på er!
 
 
 

10 tips för att få ett långt och fint hår

1. Tvätta inte håret allt för ofta.
 
2. Använd inpackning MINST 1 gång i veckan.
 
3. Använd ALLTID både balsam och shampo. balsamet ska IN i botten och ut på längderna!
 
4. Försök att undvik borsten och kammen när håret är blött.
 
5. Undvik alla värmetänger så mycket som möjligt och använd ALLTID värmeskydd. 
 
6. Försök att hitta någon bra produkt som passar ditt hår och börja alltid med att ha i den som en bas när du duschat.
7. Använd INTE tofsar med metall sak på, köp utan som endast är limmade.
 
8. Sov med fläta lite då och då för att undvika slitage när du vänder dig på natten.
 
9. gnugga inte håret med handduken när du duschat.
 
10. Känner du att ditt hår slutat växa så använd ricinolja eller köp B-vitamin, det ska vara bra för att få igång det igen :)
 
 

Dagens lilla jag ♡

  
 
Består av:
jeans - cubus
tröja - bikbok
skärp - new yorker
sjal - Ester Elenora
 

Finaste låten någonsin ♡

 
Har lyssnat på denna låten i flera veckor nu enda sedan den kom upp på spotify´s topplista, både texten och låten är helt sjukt bra, jag får rysningar när jag lyssnar på den och ja, den är bara såå bra!! Nu ikväll hittade jag videon som är till också och bara av den så blev låten ÄNNU bättre!!1
 
Imorgon har vi nationella prov i engelska också, så vi får se hur det går. Det är uppsats-skrivning, men det ska nog gå bra ellerhur? :)
 

Söndagsfrisyren - vackert och snyggt

 
 
 

Photoshoot med Josefin

  
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag och josefin varit ute på en liten photoshoot i stan i någon timme, det blev ett par bilder, men här över får ni några smakprov från dagen :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tacos = kärlek

Hej Vänner!
Som rubriken säger så äter vi tacos varje fredag och det stämmer!! Exakt VARJE fredag (om inte undantag) äter vi tacos och har gjort så länge jag kan minnas. För ett tag sedan var jag sjukt trött på att äta det varje helg men nu har liksom smaken för det kommit tillbaka och jag ser fram emot fredagarnas mat nu! JAG ÄLSKAR TACOS
 
Och eftersom det är fredag idag så äter vi minsann det idag också, men idag äter vi inte inne, utan på altanen och i samma sväng inviger vi det nya fina bordet och stolarna!! Så sjukt fina.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag 24 april

Direkt efter att jag publicerat det senaste inlägget så kom Annika (min faster) och Melker (min kusin) hem till oss och därför blev det ingen fotografering av körsbärs blommorna tyvärr, men jag skulle säkert inte hitta något träd om jag så var ute och letade iallafall så det får bi någon annan dag! Men vi fikade lite med kakor och sedan skulle Mamma, Annika och Melker åka till blommaffären så jag hängde med. När vi kom hem käkade vi pannkakor! mums
 
 
 
 
 
 
 
 
 

torsdagens Sandra ♡

 
 
Hej!
Idag är jag minsann ledig så idag har jag tänkt gå ut och leta reda på ett körsbärs träd som är så otroligt fina nu på våren och fotografera det, sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ikväll ska jag iallafall plugga lite till matte imorgon då jag ska komplettera lite som jag inte klarade på provet. 
 
Ha en fin torsdag allihopa ♡

träningsvärk till tusen..

Hej på er!
Jag har alldeles nyss gjort något vääldigt "onödigt".. Jag har började med en powerwalk på 6.5km (3 dagen i rad), sen när jag kom hem för typ 1 timme sedan körde jag 10 min på min AB tracker maskin. När jag gjort det så gick jag direkt in på mitt rum och körde ett corepass (mage) på 20min och nu har jag precis avslutat det jag gjorde efter corepasset som är "30 days Butt lift" på youtube. Jag kan säga att jag hann inte göra klart dom 12 minuterna man skulle göra utan fick avsluta efter halva pågrund av att mina lår typ "stelna till" kändes det som.. 
 
Nu ligger jag här i min säng  och kan tyvärr inte ta mig härifrån..  SMART Sandra, smart!!
Kan tillägga att jag minsann har coopertest imorgon också.. Vet inte ens om jag kommer komma upp ur sängen imorgon.. vi får se hur det går!
 
                              
DÄR, just DÄR har jag ont!!

Dagens klipp och styling

 
Dagens klipp och styling på snygga "Stefan", haha
 
Vet ni en sak? idag är det endast 8 dagar tills vi åker till ullared :D
så sjukt glad och längtar otroligt mycket denna gång, och det blir ju ännu roligare nu när min bästa vän Josefin ska följa med också!! Vi kommer ha så kul <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon (torsdag) om en vecka klockan 6-7? sätter vi oss i bilen och åker mot ullared och stannar över natten i shoppingstugan :D åååå vill åka nuuuu :D :D
 

Man känner att sommaren närmar sig..

..Ja herregud!! som rubriken lyder så kan jag med säkerhet säga att sommaren är påväg, känns det iallafall som.. Fyfasiken vad mitt rum blir varmt på sommaren och jag kan knappt sova för det är så varmt och klibbigt.. just den känslan har jag nu.. FY. Gillar inte att ha fönstret uppet när jag ska sova så jag brukar ta in en fläkt när det är som varmast och ha den på, fast jag gillar inte den heller egentligen för den låter som en traktor som plöjjer hela huset.. Nej kanske inte,  men nästan iallafall ;) speciellt när man ska sova för då förhöjs ju alla ljud känns det som.
 
Jag kom på att jag missade att lägga upp en söndagsfrisyr i söndags så tyvärr blir det ingen förens nästa söndag, håll ut!!
Nu ska jag sova för imorgon är det skola igen, tråkigt nog.. :/
Kramisar

Dagens "redo att sola" Sandra

 
 
Med bikini under kläderna så säger jag nu HEJ SOMMAREN!!
nu ska denna osminkade sanning ut och sola :)
Ha en bra måndag!
 

AB track och värme

Idag har det vart en underbar dag må jag säga!! Jag har legat i solen i bikini i någon timme mitt på dagen och även hunnit varit till stadium outlet och köpt en "AB track" maskin, sedan har jag även hjälpt mina päron att ställa fram utemöblera på altanen litegrann.
 
Här bjuder jag på lite bilder som får tala lite för sig själva! 
Ser ni den lilla lilla randen ovanför bikinin? hihi den fick jag idag :D
 
 
 
 
Bjuder på en bild på mig i bikini, höhö :S
 
 
 
 

let´s put on some makeup

 
 
Let´s put on some makeup on this natural face :)

Glad Påsk

Idag ska jag och min familj till min faster Annikas stuga och fira påsken där ikväll. Vi ska äta god mat och bara ha det mysigt med släkten! har inte så mycket att skriva om just nu så ni får nöja er med det :)
 
Glad påsk till er alla och hoppas ni får en bra Lördag♡

Min Pretty little liars teori

Som ni kanske vet så kollar jag på PLL och har sett alla säsonger av serien. Nu håller jag på att kolla om hela alltet och är nu på säsong 3 avsnitt 6, jag kan säga att jag har en hel del teorier inom denna serie och det är väldigt rörigt överallt. Men nu tänkte jag alltså berätta om mina teorier för er som också kollar på Pretty little liars.
 
Min Teori:
 
Okej, hur ska jag börja nu då?
Jag har inte så mycket att säga runt om kring och varför jag tror som jag gör, jag bara gör det. 
Jag tror att Alison och Jason har två stycken systrar som är tvillingar, den ena tvillingen är Cece Drake och den andra tror jag är Vivian Darkbloom, fast hon är död och Alison tar ibland hennes namn för att dölja vem hon själv är. 
Alisons mamma och Spencers pappa fick ju Jason tillsammans och då tror jag även att dom fick Cece och Vivian, fast några år senare. jag är nästan helt säker på att Cece är ena tvillingen för i tvillingsagan som Alison berättar i ett halloween avsnitt är ena barnet sjukt lik henne. Dock har jag ingen aning om hur och varför Vivian dog.
 
I något av de senaste avsnitten ger ju Alisons mamma en påse med kläder till Cece i skogen och där är då ett till bevis på att det är hennes mamma. 
 
Vem -A är och vem som fösökte döda Alison vet jag inte riktigt, men jag chansar på att Spencers Pappa och Jason har något med det att göra.
 
 
 
Det var så långt min hjärna har tänkt än så länge och eftersom jag kollar om så har jag förstått mer och mer saker nu än va jag gjorde innan, så ett tips till er : KOLLA OM!
Som sagt allt är inte riktigt så trovärdigt just nu av vad jag skriver men det är så jag resonerar och den teorin kommer jag hålla fast vid tills jag kommer på en bättre :)
 
det skulle vara kul om ni PLL fans berättade era teorier för mig :)
 

min komihåg lista för ullared

1. Färgpensel
2. pormask-skrubb
3. ögonbrynskniv
4. liten sax
5. ögonfransböjare
6. foundation 
7. concealer
8. fotkräm
9. 3 st ljuslyktor
10. tavla
11. solbrillor
12. nagellacks remover (burk) 
13. nagelfilar
14. plånbok
15. trippel nagellack
16. Bakningssaker --->  sprits , tårt"spade" , snurrplatta , tårtfat 
 
Här fick ni en liten smygtitt på vad jag ska köpa eller åtminstone kolla på när jag kommer till ullared. Än så länge är nog inte listan färdig men såklart så ska jag inte bara köpa dessa saker som står här utan dom är endast till mig själv då jag inte ska glömma att kolla på dom när vi kommer dit. 
 
Har även sett en söt klänning som jag ska köpa om den är lika fin i verkligenheten och passar bra på mig. 
 
För er som inte redan visste att gekås har en hemsida och en blogg som dom dagligen lägger ut lite saker som finns att köpa just nu så länkar jag sidan eller ja, bloggen HÄÄÄÄÄÄR. Där kan du gå in och kika ifall du är intresserad av vad som finns :) 
dom lägger inte ut några priser så det blir en överraskning när man kommer dit.
(men om man vill kan man kolla i kommentarsfältet och se ifall någon som varit där och köpt varan vet priset)
 
 

funderingar på bakning inför släktkalas

I år är det jag som sköter bakningen inför mitt släkt kalas då jag fyller 17 år, den 12 Maj.
Som ni kan se på min blogg (bakgrund och header mm) så älskar jag rosa och vitt, mina absolut favorit färger helt klart :) 
Nu har jag börjat fundera på vad jag ska baka för något och hur det ska se ut, så jag har googlat runt lite och har då hittat ett par skit söta muffins formar som jag tänkt göra fina cupcakes i. Tänkte jag ska kolla först om dom finns på gekås när vi åker dit om 14 dagar.
 
 
Sedan har jag tänkt att jag ska baka någon fin tårta som till det så funderar på om jag ska göra en variant av denna? 
 
 
Bara älskar den, men klantig som jag är skulle jag väl misslyckas med rosorna, hehe.. Får träna som en galning med vanlig grädde på ett papper eller så för jag ska få den så fin :)
 
 

Lite nytt till sommaren♡

 
Skolavslutnings klänningen inhandlad :D
 
 
 
 
 Tack Mamma och Pappa
 
ps: köpte även klänningen som jag la upp för någon dag sedan fast den köpte jag igår, kunde inte motstå!
Den vita köpte jag :D
 
 
 

Sommarjobb inom kommunen

Hej!
Har precis fått veta att jag fått mitt allra första sommarjobb :) 
Har aldrig jobbat på sommaren förut (förutom reklamutdelning) så det är en hel del blandade känslor nu, men jag är väldigt glad att jag fick och hoppas inte att det blir alltför jobbigt. Jag ska jobba med trädgårdsskötsel och städning från klockan 08.00 - 13.30 på vafab miljö från den 14 Juli till den 10 Augusti.
 
Får passa på att njuta av sommarlovet så mycket jag kan innan jag börjar jobba sen, för i sommar ska jag bli brun!!!!! lika brun som förra året om inte mer :D
 

MYS onsdag i soffan

 
 
Här tänker jag spendera min dag idag med min "tjejvärk" och massvis av filmer :)
ha en bra onsdag!
 

vackra klänning

 
 
 
 Den här klänningen såg jag igår när jag var på Erikslund med Josefin och Johanna, jag  blev kääär i första ögonkastet och jag mååååååste bara ha den. En aning dyr för min plånbok just nu så vi får vänta lite tror jag!
 
Men guuud va fin den är och till sommaren skulle den vara guld värd, ellerhur ? :)
 

tofs med Volym - söndagsfrisyren

Dagens Sandra ♡

  
 
 
Nu sticker jag för att fira farmor på sin 70 - års dag :D
 
Dagens består av:
tröja - gian tricot 
byxor - cubus
sjal - Ester Elenora
 
 
 
 

Lördag 13 april

Hej!
Idag började jag med att gå upp 08.30 ungefär för att åka med mamma, pappa, min faster Annika och min kusin Melker till deras stuga. Vi var där till ungefär 13.30? och åt mat och fikade mm :)
Väldigt trevligt!!
När vi kom hem åkte jag hem till Alva (min andra kusin) för att umgås med henne resten av kvällen. Jag gjorde lite uppsättningar och så på henne som ni ska få några bilder på också. OCH vet ni? jag fick presenter av dom också (lite i förskott) och dom var huuur fina som helst, TACK så jätte mycket
 
Nu får några kassa mobil bilder beskriva min dag lite noggrannare.
  
 
  
 
Sen dom fina presenterna ♡ 
 
 
 
Sååå fina ♡ Tack snälla!
 
 
Godnatt och sov gott !!
 
 
 
 
 
 
 

Ullared längtan

Alltså herregud va jag längtar, idag är det prick 20 dagar tills jag far till ullared och övernattar 1 natt i en stuga. SHIT, alltså jag kan inte förklara hur mycket jag bara vill åka dit och gå in i den stooooora butiken och bara shoppa loss.. Det var ca ett 1/2 år sedan jag var där sist, den senaste gången var i oktober om jag minns rätt?!
 
Jag har varit där, hmm?? 4-5 gånger innan tror jag och det är lika spännande och kul varje gång man åker!
Idag var en kompis från klassen där också och det gjorde ju inte det hela bättre för min avundsjuka och längtan.. Haha.
 
Hon sa att det fanns mycket i min smak så vi får väl se vad som väntas komma :D
KRAM
 
 

vinn 5000kr på Campadre

http://campadre.se/tipsa/964040

Bli medlem här och du och jag har chansen att vinna 10 000kr att shoppa för tillsammans på campadre, alltså 5000kr var :D

Det är en sida som varje dag lägger ut nya kampanjer på märkes kläder från 50% och uppåt, tillexempel ODD MOLLY, det finns även massa fin inredning, skor och ja ALLT.

 

Min önskelista till min födelsedag

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gamla sötnosar från Ester Elenora♡

 
 
 
JATACK gärna!!
 
Har börjat skriva en liten önskelista tills jag fyller år och där kan man bland annat hitta sjalen till vänster högst upp och även den under.
Bara ÄLSKAR Ester Elenora och skulle kunna ha allihopa av deras sjalar om jag så hade råd!!
 

bunkrat upp

..Med 1 liter ricinolja inför sommaren :)
Ready to get long beauty hair? YES iam 
 
Har hittils bara köpt dom små tuberna för att se om det fungerar och eftersom det funkat för mig så tänkte jag att jag kunde köpa lite större förpacknngar för att spara pengar och slippa köpa ny varje månad :D
 
Ni hittar dom HÄÄÄR med rabatt på 10% + studentrabatt för er som har Mecenatkortet på 10% till :)
Jag fick betala 189kr för båda (paketpris). I vanliga fall om man köper en 100ml flaska på Life butiken så får man betala 79kr.. och om man måste köpa nya varje månad så blir det ju en del pengar i gämnförelse med dethär :)
TIPS, TIPS, TIPS !!!!!

är med och tävlar

inne hos Joy Wagner om en VS body mist :)
var med du också :D
 
HÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!

ny klippt och stylad kille

Idag klippte vi denna frisyr, jag vart as nöjd och klippte helt rätt, inga fel :)
 

flowerbraid

 
Hittade på ett passande namn till flätan :)
Har en likadan på andra sidan så det ser ut som jag är en blomma, haha :P
Natti natt 
 

Sista praktikdagen

Idag var det sista praktikdagen i åk. 1, Kändes skönt att det är över för vi får inte riktigt göra så mycket nu i 1:an ändå och det är så långa dagar så man blir nästan lite uttåkad. Men jag har gjort allt jag kunnat och tagit massa eget initiativ så jag känner mig nöjd! Hoppas jag får vara kvar där i 2:an också :D
 
Men annars har jag varit såå sjukt trött idag, höll på att somna i bussen imorse och har varit tung i huvudet hela dagen. Till lunch åt jag och Hanna Spicy Hot och det var såååå gott som vanligt :P
Nu ska jag plugga lite matte till sista matteprovet förevigt (hoppas jag), om man inte räknar med nationella :D fasiken va skönt det ska bli att slippa matten i 2:an och 3:an (om jag klarar nationella dvs).
Efter jag pluggat lite ska jag ha i ricinoljan och sedan lägga mig och kolla på gamla avsnitt av PLL. 
 
Ha en bra tisdagskväll!!
 
 
 
 

UV lampan kom idag

 
 
Alt var bra förutom färgen på lampan.. Den är typ lax rosa, när det stod på beskrivningen att den egentligen skulle vara rosa, det fanns även bild. 
 

Avfärgning

  
 
                                            
Hej!
Idag hade vi kundpass första lektionen och jag och Hanna skulle färga på en som heter Ylva. Som ni ser på första bilderna så var hon ganska mörk och färgen är väldigt sotig eftrsom hon färgat färg på färg flera gånger om tidigare. Hade vi lagt på en ny färg på längderna så hade det inte påverkat någonting alls eftersom det är just så mycket färgrester i håret redan, så vi gjorde så att vi la i en avfärgning och rensade ur alla konstgjorda pigment för att få fram en varmare ton (som hon ville ha). Nu gjorde vi ingenting med hennes utväxt för att vi vill att hennes hår ska vila lite och blekas lite av vårsolen innan vi kan ge oss på hennes utväxt. 
 
Men ser ni vilken fin färg vi fick fram ändå?
Väldigt fin tycker jag :)
 
 
 

Fototips - olika lägen

Nu tänkte jag välkomna en ny kategori som heter "Fototips". I den kategorin kommer ni att mötas av olika tips vid fotografering osv. 
 
Dagens tips: "Olika lägen"
 
Man kan fotografera på en MASSA olika sätt, lägen och platser. Det jag tänkte tipsa om idag har jag valt att kalla "olika lägen", varför? jo för att det finns många som inte riktigt tänker på hur dom använder kameran och bara tar en bild rakt av när dom egentligen kunde få en sååå mycket finare bild om dom gjorde på ett lite annorlundare sätt.
 
 
 
 
Som ni ser här över så har jag några exempel
Vilka bilder är finast tycker ni?
Höger eller Vänster?

På bilderna till vänster har jag en överposition, alltså jag står upp och tar bilderna ut på helheten direkt. 
På bilderna till höger (här kommer tipset) har jag gått ner i en liggande postition för att på ett finare och bättre djup på bilderna. 
 
Så mitt tips till er är:
Att prova olika vinklar när du fotograferar, lägg dig ner på marken och testa om du får bättre djup, eller så provar du att ta en bild underifrån och ser om det blir bättre då. Eller varför inte närmare föremålet?
TESTA DIG FRAM! 
 
Lycka till 
 
 
 
 
 
 

Dagen idag

Hej alla Sandras läsare. Idag har jag och Sandra umgåtts hela dagen vi har pland annat spelat in en söndagsfrisyr till nästa vecka och sedan mest bara legat och latat oss i sängen. Nu väntar Sandra på att hennes pappa ska komma hem med donken till henne. Medan jag strax ska cykla hem. Ha en bra kväll! /Josefin
 
 
 

Söndagsfrisyren - fiskbensuppsättning

 

söndagens mysiga

 
 
Dagens mysoutfit består av: 
leggings: bubbleroom
stickad tröja: gina tricot
 
 
 

Ett måste att se

 
Denna film MÅSTE jag se när den kommer ut!!!
Den 25 april kommer den ut :D

Melker 6år

Vi kom alldeles nyss hem från mina kusiner och faster, vi har varit och firat mina minsta kusin som minsann blir hela 6 år idag! stor kille nu :D
Vi fikade lite och han öppnade presenterna han fick, och sen kommer vi till höjdpunkten,
Jag fick vaxa Annikas ben, hihi Lördagsnöje på högsta nivå!! :)
Här kommer lite bilder:
 
 
 
 
 
 
Grattis på din 6 års dag Melkis ♡
 
 
 
 
 

Dagens♡

 
 
 
 
 
 

3 wanties från Ullared

 
 
Dessa tre vill jag ha från ullared och dom kommer säkerligen följa med hem när jag åker dit den 1 Maj om dom finns kvar vill säga :)
 

Ny header, vad tycks?

knåpade ihop ännu en ny header såhär på natten, hihi tyckte det var dags för en ny för jag var inte riktigt nöjd med den förra:D
Va tycks?

Jag överlevde talet

Jag klarade talet som vi hade i svenska nationella idag, jag överlevde! HAH. Tänkt att man kan bli så nervös för att stå och prata inför människor.. Herregud. 
 
Men dagen har rullat på sen dess och jag har just nu min ricinolja i håret, ska snart tvätta ur och prova mitt nya schampo och balsam :D Annars kan jag passa på att tala om att vi är minsann lediga imorgon, så jag får sova ut och ha en mysig dag hemma medans alla andra jobbar och är i skolan. Lång helg för mig :)
 
Färgade Beccas hår igår när vi hade egen hårvård by the way :)
 
 
PS: på andra bilden har vi sprayat i lite sprayfärg slingor så det är inte permanent :) 
 
 

Visar och berättar om mina hårprodukter

 
PS: Josefin och Johannas Idé att göra denna video :)
 

2:a paketet levererat

 
 
 
 
 
 
 
 
 

UV gel kit i min brevlåda :D

Idag fick jag hem mitt UV gel kit som jag beställade för ca 2 veckor sedan :D
Överlycklig tjej här!!
 
 
 
Va hände med statistiken idag måntro? 
Den steg och blev skyhög minsann  :o
Men ni är såå välkommna!