Va händer imorgon då???

Jo det ska ni allt få veta.. Jag ska få tandställning :S Omg vilken ångest jag har inför det.. kommer säkert göra ont och vara jätte ovant i början, men jag hoppas jag vänjer mig så småningom! Men det är jag säker på att jag gör. Det allra bästa med detta är delas att jag får raka tänder om ca 1-2 år, och dessutom för att min bästa kompis (jossan) också ska få tandställning, och endast med 10 dagars mellanrum :O förstår ni min lycka?? Jag behöver inte vara ful ensam. Det ska bli så skönt att få dela detta med min bästa vän :)
 
Jag ska ha i tandställningen i 1&1/2 - 2 år, så det är inte så länge men det kommer vara jobbigt, det vill jag lova! Usch alltså vilken ångest jag har just nu.. Förstår inte hur jag gick med på detta egentligen.. Haha men det var ju iofs mitt val från första början! Det var jag själv som tog upp det. MEN det KOMMER att vara värt det efter dessa 2 år, det är en sak som är säker iaf.
 
Så nu vinkar vi hejdå till mina tänder så länge och välkomnar dom sedan med ett helt nytt fint leende! 
                          
                                                             ♡
 

Första bullarna!

Idag ska vi fira min bror som fyller hela 21 år imorgon!! Jag bakade därför bullar igår för första gången i mitt snart 18-åriga liv :) Jag vet inte varför jag inte gjort det innan, men det har bara inte blivit så för mamma har ju alltid bakat bullarna här hemma, haha. Men nu var inte dom hemma i helgen så jag fick baka då dom inte hann annars.
 
 
 
 

Mina hårfavoriter just nu!

 
Just nu är jag inne i en väldigt lockig period! Vill ha fina lockar som håller länge, och då finns inget annat alternativ för mig än att ha i LANZAS Healing SMOOTH innan jag lockar för att både få håret att hålla och skyddas mot värmetången. När jag är klar med locktången så använder jag alltid OSIS hårspray för att slippa friss och flygighet, samt hålla lockarna på plats.
 
Alla sorters oljor är jag väldigt svag för egentligen, vet inte huuur många jag har, borde va upp åt 4-5 stycken iaf. Som sagt jag Älskar oljor för mitt hår är rätt torrt och slitet i topparna så då brukar jag att ha i en klick olja i håret på kvällen efter duschen eller lite på morgonen för att få håret mindre frissigt efter sovningen ;)
 
 

SHAYTARDS

Tänkte tipsa er lite denna tråkiga onsdag.
 
Prenumererar på en AWSOME familj som lägger ut "daily vloggs" varje dag, och har gjort i 5 års tid! Dom filmar under hela dagen och är bara så sköna i sättet dom är på, riktig familjekänsla och man blir så glad av att kolla på deras vloggar!! 
 
"Shay" som startade det hela för 5 år sedan har inte bara hunnit skaffa 5 barn, 2 (?) hundar och en MASSA kattungar, han har även gått ner MASSOR i vikt genom att träna supermycket. 
Hans fru heter "Katielette" och vloggar också i videosarna dom lägger upp, eller ja, hela familjen vloggar kan man säga, för alla är med hela tiden och framförallt ALLA är glada och roliga att kolla på. 

NI KAN GÅ IN OCH KIKA PÅ DERAS KANAL MED TYP 1 MILJON KLIPP HÄÄÄR!!!
 
 
 

Bikiniöverdelar till sommaren

Jag kastade nyss min gamla bikiniöverdel, då den var ooootroligt använd och missfärgad av solen.. haha då är den använd mycket!! Jag hade bara 1 som jag trivdes i så nu har jag ingen längre, haha får sola näck i sommar!! nej men skämtåsido, jag måste alltså köpa en ny tills i sommar och egentligen behöver jag bara köpa en överdel för jag har några svarta och trivs jättebra i dom så en överdel i första hand måste jag ha!
Hittade 2st som jag tyckte såg fina och sköna ut på Nelly och bubbleroom tror jag de var??! 
Vi får la se vad det blir, det är ju endå ett tag kvar innan sommaren är här!, eller är det? :O
 

uppsättning från i onsdags!

 
 
 
 
 

Hairbell månad 2

Nu har det gått 2 månader sedan jag började med Hairbell. Och jag tycker det gått rätt bra faktiskt!! Det har gått ca 1 månad sedan jag slingade utväxten och då var min utväxt borta!!
 
Nu ser det ut såhär: (hemska bilder jag vet) :( 
 
 
 
 
Så resultatet för denna månaden är:
 
Utväxt: +2cm
längderna: 41cm 
 
Så man kan väl försäkra sig om att hairbell gör så att håret växer dubbelt så fort som i normal takt. 
 
Vill du också prova HAIRBELL? Köp ditt startpaket HÄÄÄR.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LCC Mascara av Isabella Löwengrip

Här har vi mascaran som kommer från blondinbellas collection som heter LCC, den här har jag hört MYCKET bra om och är såååå sugen på att testa!! Ser ni vilka resultat liksom?!! Framhäver verkligen ögonen och fransarna precis som en mascara ska göra. Helt galet bra av vad jag sett och hört, så nästa inköp får nog bli en LCC mascara!! 
 
Har ni provat den? Är den bra isåfall?:)
 
Bild lånad från bellas blogg.
 

Lediga idag!

Hej på er!
Idag var jag ledig då vi inte hade några lektioner. Men det vara kanske lika bra eftersom att jag har hostat ganska rejält dom senaste dagarna.. Men imorgon ska jag ta mig iväg till skolan iallafall. Så idag har jag inte gjort så mycket faktikst! Bara legat och kollat på film, Johanna kom vid lunch och umgicks lite, sen kom josefin också vid 16.30 ungefär, dom gick väl hem för typ 1 timme sedan och nu ska jag nog bara gå och lägga mig och se en till film, haha nej men bara ta det lugnt iallafall :)
 
Ska göra en uppdatering på Hairbell också då det gått en månad till ungefär nu.. Tiden bara springer iväg!! Sen ska jag ju snart få tandtällning också.. Inget jag ser fram emot direkt men reslultatet kommer bli bra hoppas jag och det är något att se fram emot iallafall. 
 
Men ni får ha det så bra tills vidare!
ska försöka hinna med att göra hairbell uppdateringen imorgon!!

Gårdagens ena jobb

 
 
 
Igår började allvaret igen och jag körde första dagen på min praktik och hade kunder hela dagen. Eller ja, 2 kunder hann jag med;) 2 st slingor vart det men glömde ta en bild på andra tyvärr :/
 
Men imorgon har vi vanlig dag som vi hade idag, och då börjar jag runt 11.00 så jag får ju en liten sovmorgon iallafall! Så det är ju skönt :D
 
Men jag ska försöka bli bättre på uppdateringsfronten då jag ser att den halkat efter litegrann, höhö -.-
 

Kvällspyssel

 

Snart börjar skolan igen..

Hej å hå.. lovet bara springer iväg!! Jag har umgåtts med josefin hela helgen och jobbat med ett litet projekt som jag inte tänker berätta om riktigt än, men snart så! Vi har jobbat med detta hela helgen och jag har helt och hållet glömt bort att både kolla mobilen och blogga.. haha :)
 
Nej men på onsdag börjar skolan igen och jag börjar skolstarten med praktik! 
Men jag får höra av mig lite senare för nu ska jag fortsätta med det lilla projektet, hihi
 
Ville bara kika in och visa att jag levde ;)

Gott nytt år 2015

 
 
 
 
Sådärja! nu är 2014 slut och det kunde nog inte slutat på ett bättre sätt heller. Vi hade en jättemysig kväll med en massa god mat och efterrätter. Sen kollade vi på tv tills klockan var 12.00 för då gick vi ut och kollade på raketerna och smällde några själva.. Men jag kan säga att jag tänkte en del på alla stackars hundar (delvis) som blir så rädda av allt smällande :( Tur det inte var så mycket raketer i år iallafall!!
 
Men nu har äntligen 2015 börjat och nu får vi hoppas på ett bra år!! Idag har jag inte tänkt göra så mycket.. är helt slut i kroppen och trött i huvet.. Men hoppas ni får en bra start på 2015 :D
kram