Där den underbara våren!

 
 
 
Nu är den här på riktigt!, träden och blommorna blommar för fullt och det är helt underbart att se och känna att nu, äntligen kommer värmen på riktigt. Det har varit fint väder och ganska varmt ute nu hela veckan nästan faktikst! Hoppas verkligen detta fortsätter. 
 
Har haft en perfekt helg med vänner och roligheter :) Nu är det söndag igen och jag måste plugga... Kuuul -.- 
Förresten så är det bara 16 dagar kvar nu tills jag blir 18 år, och 20 dagar tills jag är påväg till värmen med bästis, detta kommer bli en superbra sommar hoppas jag :) 
 
Vi hörs!
 

slarvig uppsättning

 
 
Slängde ihop en slarvig uppsättning för att det var för varmt att bara ha håret hängandes i ansiktet, men den vart helt okej endå, eller vad säger ni? Skönt att ha på sommaren när man håller på att svettas ihjäl, haha ;) 
 
Bara att säga till så kanske jag gör en liten video där jag visar hur jag gör denna lilla kreation!
 
kraaaamis
 
 

Då var den på..

 
Nu är jag helt full med tandställningar i munnen!! Satt i den i underkäken igår så nu har jag en aning ont kan jag säga... Kul.. Men det är bara att stå ut och äta mjuk mat hela veckan!..
Längtar nu vääldigt myket tills man ser skillnad på underkäken för på den övre har jag sett supermycket skillnad!! 

 
 

Kerastase kurs

       
 
 Idag var jag kvar några timmar extra på min praktik och var med på kerastase kurs, gaalet bra var den och dessa 4 produkter ni ser här över fastnade jag för STARKT!! 
 
Produkt 1=  V.I.P (volume in powder) 
- GAAALET bra volymspray  som verkligen ger VOLYM!! Man spayar bara in i botten och gnuggar lite
(som med torrshampo) och sen har man den där otroliga volymen som alla vill ha!! Utan tuppering och massa hårspray. Endast denna produkt :)
 
Produkt 2Curl Fever 
- Superbra lockkräm som ger stadig spänst, glänsande lockar och superbra hållning på lockarna. Fungerar som bäst på plattångslockar etc.
 
Produkt 3= Fibre Architecte
 - Återuppbyggande serum för mycket skadat hår med kluvna toppar. Serumet bidrar till att återuppbygga hårstrået, återskapar hårets yta och sammanbinder de kluvna hårtopparna. Efterlämnar håret mjukt och slätt med en ren känsla. Använder du detta så kan du slippa att klippa av de kluvna topparna just i den där tråkig längden där det alltid går av, detta gör så att du istället kan "klistra ihop" dina kluvna toppar och slippa få dom ännu mer kluvna och på så sätt kunna låta håret växa några centimeter till innan du behöver klippa av dessa slitna toppar. Alltså "lagar" denna produkt dina toppar och stoppar dom från att gå av mera, så du kan låta det växa lite till innan du klipper dom :)
ps: MEGA REA på denna toppenprodukt nu på LYKO.se, ENDAST 129kr (ord pris: 349kr)
(jag var tvungen att köpa den nu ikväll när jag såg det så tänkte tipsa er med)
 
Produkt 4= Initialiste 
- Ett högt utvecklat koncentrat som skapar ett vackrare, starkare och mer vitaliserat hår! Initialiste reducerar avbrytningar gjorda av borstning och föning med upp till 93 %. Efter en månad blir håret vackrare, glansigare och mer vitaliserat. Det betyder alltså att hårets livslängd blir längre och du får ett längre och vackrare hår när du använder detta!! Du kan även uppfatta håret som lite mera snabbväxande än vad det har gjort innan, det är det bästa med denna tycker jag!! MÅSTE TESTA!!. 
 
 
Alla produkter finns såklart hos Lyko och Bangerhead och på hårsalonger överallt som säljer märket Kerastase!!
 
 

Måndag 13 April

 
Hej vänner!
Inte ett moln är det på himlen denna måndag, helt underbart väder och nu kör skolan igång också, bra men samtidigt dålig start på veckan! Kan vi inte bara börja sommarlovet liiite tidigare??. Idag har jag min andra körlektion med körskolan och den gör jag på hålan i skolan, skönt! Då slipper jag tänka på att åka dit efter skolan då man är som tröttast och bara vill vara hemma.. 
 
Nej men hörrni?! Ni får ha en bra måndag så hörs vi lite senare :)
 
 
 
 
 
 

berättar om mina favoriter

lite nytt

 
 
Igår gick jag in på H&M en sväng med mamma, och skulle prova ett par shorts och en tröja jag sett, men tröjan passa inte.. Så vi betala shortsen och då ser jag på barnavdelningen att VÄRLDENS finaste tröja hänger där, har velat ha en sån med volanger väldigt länge!! Var TVUNGEN att köpa den, vart helt KÄR. Och dessutom satt den jättefint på också :)
 
Förmodligen kommer jag att leva i den i sommar!
 

Värmeskydd med stadga

Jag har precis börjat använda värmeskydd med stadga i sig, och det är det bästa jag gjort på länge!! Mitt hår har fått en helt annan känsla när jag plattat håret och använder det värmeskyddet. Mitt hår brukar kännas ganska tunt i längderna och på topparna när jag använder glansgivande värmekydd, men nu när jag testat värmeskydd med stadga i så kommer jag inte återvända på ett braaa tag, den saken är klar!! 
 
Jag har köpt Sebastians "Shine Define" och stormtrivs med den!!, Och jag kan verkligen tipsa er om Nordicfeel just nu som säljer den för ENDAST 159kr!!! Vanligtvis brukar den kosta runt 300kr (jag köpte den för 290kr) typiskt att man ser sånt här i efterhand.. Nästan så man ska köpa på sig en nu när det är billigt till när den här är slut ;)
 
 
Du hittar det underbara erbjudandet HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!
 

18 års önskningar

 
Nu är det snart dags att fylla år igen, men detta året fyller jag ju faktiskt hela 18 år!! Så i år måste man kanske börja önska sig lite flytta hemifrån saker eftersom att det kanske inte är såå många år kvar innan jag flytta. Som ni kanske redan vet så ääälskar jag rosa och har därmed fastnat för en suuuperfin liten servis som innehåller små tallrikar, djupa skålar, muggar, liten såsskål och sockerskål. Allt från maxi och suuperbilligt dessutom :) 
 
Sen kommer jag att önska mig lite finare mat-tallrikar från Mateus (dem rosa uppe i vänstra hörnet). Eftersom att jag ska till turkiet i Maj strax efter min födelsedag så behöver jag en resväska också, en rosa såklart, haha.. Och pengar till resan, så det kommer jag att önska mig också ;) 
 
Sen ett objektiv till kameran, ett Canon 50mm 1,4 (heeeelt gaaalet bra).
Det var väl allt jag har kommit på en så länge, vi får se om det blir något mer eller inte, men prio 1 är ju såklart pengar till resan :)
 

Påskhelgen

 
Hej på er! 
Nu är påskhelgen slut och jag har haft en toppenhelg!, Först fredagen med Jossan
(som igår åkte till cypern:(..), sen lördagen med Alva och idag har vi varit hos min kusin och firat hans 7-årsdag:) En bra helg helt enkelt. 
 
Hoppas ni haft en mysig påsk, nu väntar ett härligt påsklov fullt med trötta dagar och 1 körlektion, hihi;) 
 
 

1 april och semester

Hej på er!
Idag är det första april, wihooo äntligen vår på riktigt!! Idag får man ju luras, men vet ni, jag har INTE blivit lurad idag :O blir alltid det normalt men inte idag:) skööönt. 
 
Till en annan sak som är skööönt, idag har en resa till turkiet blivit bokad som jag minsann ska åka på!! Otroligt att jag ska utomlands för första gången i mitt snart 18 åriga liv. Och dessutom med min bästavän Josefin. Jag ska följa med henne och hennes familj den 16 Maj, fyller dessutom 18 den 12 Maj, så denna vår och sommar kommer att bli Toppen!
 
Här kommer jag att vara om ca 1,5 månader :)