Lördagsmys

Mysplutten <3
 
Hej!
idag är det en sån där tråkig regn-dag, vilket betyder att jag antagligen inte kommer gå ut idag.. Jag stannar nog inne i denna positionen som på bilden, med mitt hjärta och datan för att se ifall det finns något att klicka hem!! Shoppingsugen deluxe ;)
 
Vad gör ni idag? Är det dåligt väder hos er också? :/

Lilla Casper♡

Min lilla fina nya vän, lilla Casper som han nu för tiden heter :) Vi myser och gosar dagarna långa, så fort man kommer hem från skolan så tar man upp mysprutten och lägger på bröstet! Och han är en riktig liten PUSSGURKA dessutom, min lilla prins. Pussas hela tiden med allt och alla :) 
 
 
 
Lilla hjärtat 
 

Välkommen till familjen♡

Idag välkomnar vi denna lilla underbara kille till familjen! Uppdaterar lite mer om honom senare, men nu är det bara mysa som gäller!! Min lilla mysplutt

Turkiet 2015

Och DÄR landade vi i Sverige igen, kallt och regnigt.. usch! Men det är lite skönt att få komma hem endå, till sin säng, svenk mat osv. För övrigt har veckan har varit sååå skön, superbra väder hela veckan, klarblå himmel, varmt vatten och ca 28 grader varje dag! Vad är väl det att klaga på?? Vi har iprincip varit vakna hela natten, med kanske 1-2 timmars halvsovande på flyget och bussen. Så nu är man ju lite trött måste jag säga.. Tänkte dock slänga in ett litet inlägg med lite bilder från hotellet så ni får se lite vad jag varit med om denna vecka, min första utomlandssemester!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det kommer även komma mer senare, på det jag köpte t.ex!! Det vart ju en del, haha :) 
Men som sagt, tänkte bara titta in och uppdatera lite om resan och berätta att jag är hemma! 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En snabb uppdatering från Turkiet

 
 

Min 18 års dag!

 
 
Idag var dagen äntligen här!! Min 18-årsdag. Nu är jag äntligen myndig, får köpa vad jag vill i butiker, nätshoppa, åka vart jag vill utan målsmans godkännande osv. Det finns så mycket som jag får göra idag som jag inte fick igår liksom..  Man känner sig FRI. 
 
Jag bakde denna tårta till idag (vimpeln har jag pysslat ihop själv), det vart en 2 våningstårta med god fyllning och rosa spritsad grädde runt. Kunde dock varit lite noggrannare med att spritsa rosorna runt tårtan, men hade lite bråttom så det fick bli en snabbis. Men goood vart den.
 
Ni får bilder på presenterna lite senare nått tillfälle, kanske nu imorgon eller på torsdag, antagligen på torsdag då jag jobbar till 18.00 imorgon och kan inte ta bilderna då pågrund av för mörkt.. 
 

Imorgon smäller det!

Nu är det nära, riktigt nära. Även fast det inte alls känns så, så är det riktigt nära. Imorgon. 18 år. Kan inte fatta det själv ens?! Veckan har inte alls varit bra så jag har inte bloggat alls.. Har försökt focusera på annat ett tag än vad jag ska blogga om. Men jag kommer att komma tillbaka!! Mycket snart. Ska bara ta mig igenom denna vecka först, sen så, då börjar vi om. Ska ju utomlands på lördag så där kommer jag att ta massor med bilder också som ni såklart ska få se :)
 
Men tills vidare, ha en bra vecka!
 
(bilder från förra våren)
 

Det börjar dra ihop sig

 
Jag har börjat packa och plocka ihop lite saker jag ska ha med mig till turiket, inte för att det är mycket men lite saker ska jag ha med mig, t.ex lite kläder, några skor, kamera + laddare osv.. Jag har ju ingen resväska än, men jag fyller ju år på tisdsg nästa vecka (exakt 1 vecka från idag) så jag får väl hoppas på att få en väska då, annars får jag låna av någon :) 
 
Börjar bli otroligt taggad men endå nojjig för flyget.. Jag har ju liksom aldrig flygit i mitt liv så det blir ju första gången :S Men jag flyger ju med min bästa vän så jag tror det kommer bli bra iallafall!! ÅÅ vill bara att det ska bli 16 Maj NU,nu, NUUUU. Men först 12 Maj såklart ;) 
 

Dagens uppsättning

 
 
 
 
 

Trött-dagen

 
 
Hej på er!
Idag är man ganska trött asså.. Igår var det kul med friendos, kom hem typ 03.00 och somna typ direkt. Va så jävla trött, men kvällen var jättebra!! 
 
Idag har jag typ "sovit" hela dagen, med ett undantag då vi åkte till min kusin och firade hans 21 års dag. Nu ska jag nog plugga lite och sen kanske ut och övningsköra lite innan det är dags för att invänta en ny vecka :)
 
kram på er och hoppas eran helg varit bra!
 
 
 
 

Första maj

Hej! 
Nu är maj här och idag är man rätt trött. Jag vet inte vad som händer ikväll, men jag antar att det bara blir en hemmakväll med godis och Josefin. Jag vet att jag bärjar bli lite dålig på att uppadatera men jag har mycket i skolan och plugg till körkortet nu och jag hinner liksom inte riktigt blogga, för vill egentligen ha bra inlägg med både text och bild.. Men jag hinner inte fotografera just nu, så det får bli ett sånt här inlägg idag. 
 
Har förresten slingat min hemska utväxt så nu är jag fräsch och fin tills jag fyller år och ska utomlands. Men har inte tagit någon efterbild än på det.. så typiskt mig.. haha
 
Nej men hoppas ni haft en bra start på maj-månad :)