Dagens uppsättning

 
 
Hej Vännerna mina ♡
Idag i skolan gjorde vi uppsättningar, eller man fick göra lite vad man ville själv och behövde träna på, haha så jag "behövde" träna på uppsättning ;)
Men jag hittade på något fint och resultatet blev såhär (bilderna över).
 
 
 

Min underbara tunika är här ♡

 
 
Idag eller ja, nyss kom min snygga "topp" som var som en tunika, men inte gör det någonting inte, jag älskar tunikor men har knappt några alls faktiskt.. Den är en aning ljusare i verkligenheten än på bild dock. 
Perfekt till sommaren iallafall :=)

Uppsättning och färgning av fransar

 
 
Såhär blev dagens uppsättning som jag gjorde idag i skolan. Den ser väldigt konstig ut på bild bakifrån men jag tyckte den va snyggare när man ser den i helhet utanför bild. Idag eller imorgon borde även min tröja/blus som jag beställde förra veckan komma, jag hoppas den sitter bra!!.
 
Vi fick även göra lite vad vi ville efter Johannas lektion (läraren) när vi väntade på att Mirandas lektion skulle börja. (läraren). Det var med Miranda som vi gjorde uppsättningen, och på Johannas tvättade vi och fönade varandras hår med volym. När vi då väntade på att lektionen skulle börja så färgade jag Rebeccas ögonfransar.
 
 
 
 
 

fyndade på Campadre

 
 
Klickade hem denna från Campadre nyss för endast 119kr (ordenarie pris: 699kr) på Love Forever kampanjen som började idag!
För er som inte visste vad campadre är så är det en sida som det dageligen kommer in nya kampanjer med allt från märkeskläder till resor och inredning till minst halva priset.
Bli medlem och fynda du med: http://campadre.se/tipsa/964040

Klänningar jag skulle kunna tänka mig till sommaren och nu ♡

                        
200kr                                            199kr                                                    299kr
 
Alla tre från bubbleroom.se
 
 
 
 
 

klickat hem SP Repair perfect Ends + Rabattkod

Jag har alldeles nyss klickat hem en ny hårprodukt till min lilla "samling", hehe.
Den är för kluvna hårtoppar och jag är en sådan människa som lätt får håret kluvet i topparna, även om jag klipper håret regelbundet, det blir kluvet och torrt ändå. Men här har vi lösningen för mig!
 
Som ni kanske vet så går ju håret av tillslut när det blir kluvet i topparna och om inte annat så blir det bara värre och värre ju längre man väntar på att klippa sig.  Egentligen finns det ingen riktig lösning för att laga kluvna toppar utan denna produkt är till för att "laga" dem för stunden och bygga upp hårstrået så att det inte ska bli mera kluvet. 
 
 
Denna produkt beskriver sig som:

"Repair Perfect Ends är en behandling som intensivt reparerar skadat hår, vårdar kluvna toppar och skyddar mot ytterligare skada. Tillför håret smidighet och glans."

Applicera i topparna.

 


Här kan ni beställa denna produkt för otroliga 189kr.  (Rek pris. 215kr)  FRI FRAKT.

ange koden : "kmjk5" så får ni 5% rabatt på hela din beställning (gäller till 31 januari).

 

 
 

pluggtips.

 
glosboken.se - världens bästa pluggsida!!!

Solsken genom fönstret

 
 
Vid en viss tidpunkt när det är sol ute så kommer det in en suuuperfin solskensbris in genom altanen och våra stora fönster i vardagsrummet och lyser upp hela huset typ, det är så vackert, ni skulle bara se!
Nu ska jag sätta mig och plugga till färgprovet imorgon.
 
 

Söndagsfrisyren - axellånga hår

 
1.stora lockar                                                                 2. snabb uppsättning
 
Här över ser ni 2 st snygga frisyrer man kan göra på sig själv väldigt lätt, och detta tips är till er med axellångt hår. 
Jag har inte gjort dessa själv pågrund av att jag endast har tillgång till folk med långa hår, eller jag kunde ju ha gjort dom på min mamma men det tänkte jag inte på..
 
1. Lockigt:
det enda man gör att är ta fram en locktång, spraya i lite värmeskydd i håret och lockar håret, men man kan gör lite större lockar för att få dom att se snyggare ut. 
för att få lockarna ännu snyggare ut så ta en platttång och locka med. 
 
2. snabb uppsättning
I denna uppsättning så snurrar man håret och bakar in det på ena sidan, i princip som en inbakad fast man har bara 1 pasé. Så det enda du gör är att snurra håret åt ena sidan och plocka upp, och snurra igen, och plocka upp osv. sen gör du så på båda sidorna och fäster sedan med en liten knut bak på huvet med hårnålar.
 
Hoppas ni förstår!
 

Patrik 20 år

Idag firar vi min bror Patrik som fyller 20 hela år imorgon. Just nu festar han med sina kompisar, och kommer att fortsätta med det hela kvällen:D Men vi har som sagt firat honom hela dagen med släckten. Vi bjöd på lite mat och han öppnade lite presenter, här kommer lite bilder fram dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getaway

Skitbra film, sjukt sevärd. Kolla på den säger jag bara!!!
 
Ni kan se filmen här: http://www.swefilmer.com/getaway-2013/getaway-2013-video_9859e6360.html
 
Här är trailern:
http://www.youtube.com/watch?v=BSVkuRkfwwk
 
 

påväg hem till mig ♡

 
Jag beställde denna någon dag efter att jag gjort inlägget, så om någon dag hamnar den i min brevlåda. Wiiiie:D
Jag har fuderingar på att beställa denhär fina klänningen nedanför också sen när jag får mitt studiebidrag nästa vecka. Perfekt till sommaren.
 
 

En shoppingtur med mamma ♡

 
Tröja - BikBok | Jeans - H&M
 
 
 Tröjan Från - VeroModa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan fick jag lite galjar till kin garderob också:)
 
Tack Mamma & Pappa ♡

Fix på Alvisen ♡

Hej!
Efter skolan idag åkte jag till alva och umgicks med henne. Vi snackade om allt möjligt, hade ansiktsmask och jag fixade med hennes hår litegrann inför några söndagstips framöver :)
Men jag när jag var klar med allt sådant så ville hon ha något fint som hon kunde ha i skolan imorgon, så jag fönade hennes hår och sedan gjorde jag lite fina böjar i topparna.
 
 
Sen tog vi ju några fina bilder också som jag tänkte dela med mig av-
 
 
 
 
 
 
 
 

tips mot torr hud

Nu tänkte jag ge er med torr hud lite bra tips så ni lättare kan undvika att bli torra på vintern, eller ja när som helst egentligen.
 
 
1.Tvätta inte kroppen för mycket. Varannan dag räcker (om man inte blir svettig eller så).
 
2. stå inte för länge i duschen för vatten torkar ut och det gör så man blir ännu torrare.
 
3. är du känslig mot parfym så köp tvålen på apoteket.
 
4. SMÖRJ KROPPEN MORGON OCH KVÄLL, om inte mer.
 
 

Cupcakes Sandra

Hej vännerna mina ♡
Jag är en riktig baktjej som ni kanske redan förstått.. Men jag är riktigt svag för att baka cupcakes, inte äta (nog för att det är gott, men..) utan bara baka dem. Jag gillar att dekorera mest av allt:D
Så idag har jag bakat lite cupcakes!!
 
 
 
 
 
 

Mot skolan för öppethus!!

Nu sticker jag till skolan för att jobba lite på öppethus, ni får se när jag kommer hem vad vi gjorde för något kul, hihi 
 
 
 

Jobbsökande Sandra ♡

Idag har krutet i denna kvinna äntligen kommit till användning, Jag har sökt mitt första jobb på Coop Nära! 
Han sa att det är stor chans att jag kanske får jobb eftersom dom har väldigt dåligt med personal, så nu håller vi alla tummar vi har, OKEJ? 
 
Det enda jobbet jag haft tidigare är dela ut reklam i 4 år, men det var en väääldigt dålig lön och jag fick nästan som svimmningar i slutet på den tiden så jag slutade. Men gud va glad jag skulle bli om jag nu får detta jobb jag sökt!! Men skulle jag inte få det så ger jag inte upp för det, jag SKA ha ett jobb vad jag än måste göra för att få ett.
 
 

Få håret att växa 2cm istället för 1cm i månaden

2 ST TIPS TILL HÅRET FÖR ATT FÅ DET VÄXA SNABBARE!!!
 
Idag såg jag ett tips från en frisör och hårolog som jag tänkte förmedla till er också. Jag har inte testat detta men skulle gärna vilja.
 
första tipset: FÅ HÅRET VÄXA 2CM ISTÄLLET FÖR 1CM I MÅNADEN
Jag antar att vissa av er har exakt samma problem som jag har när det gäller hårets växande.. Det känns som att det aldrig växer eller händer någonting överhuvudtaget. MEN nu har jag hitta lösningen på vårat problem!!
 
Det finns något som heter hårologi of Sweden som denna frisör berättar om.
Läs va HON skrivit här nedanför:
 
För att få sälja Hårologis produkter och använda sig av konceptet krävs att man gått en specialistutbildning som ger kunskap i att behandla dig och ditt hår som den unika individ du är. 

Hårologi of Sweden har olika extrakt som jag som frisör/hårolog tillsätter i ditt schmapo för att anpassa det speciellt för dig. En blandning som jag gillar lite extra är den som får håret att växa snabbare! Jag har själv provat och märkte markant skillnad! 

Ett hårstrå växer i genomsnitt en centimeter per månad! När jag använde mig av hårologis schampo med denna specialblandning växte mitt hår närmare två centimeter per månad istället. Och jag var överlycklig! Nu säljer jag detta till mina kunder och dom är lika nöjda som jag! 

Har du en önskan om längre hår? Gå in till närmaste hårolog & be dem fixa ett till dig också.   


andra tipset: LAGA HÅRET FÖR STUNDEN OCH FÅ DET VÄXA EN ANING LÄNGRE ÄN VANLIGTVIS!!
Jag tänkte även tipsa om ett topserum som gör så att håret lagas för stunden och får det växa lite längre än va det vanligtvis brukar.
Hairtip Serum med intensiv vård och med återuppbyggande effekt får det hårtoppen att hålla ihop och därav få en möjlighet att växa längre. Dra i två pump om dagen längst ut i dina längder, serumet håller ihop toppen och bygger upp den så att håret inte ser så frissigt/nött ut. Håret repareras och kan växa längre!     
 
 
 

Enkel men snygg vardags-frisyr

 
 
Nu är det dags för den A N D R A veckans tips om en snygg enkel frisyr som man lätt kan göra själv hemma. 
 
Denna vecka har jag gjort en liten uppsättning variant, det ända man gör är att:
1. Sätt upp håret i en tofs i lagom högd på huvudet.
2. ta en "donut" (eller en egen gjord med strumpor) och trä på tofsen.
3. luta huvudet framåt och bred ut allt hår över så INTE donuten syns! Sätt på en tofs över så det sitter på plats. 
4. För att sedan dölja tofsen så flätar man det "överflödiga" håret och drar flätan (eller flätorna om man gör flera) runt tofsen så den inte syns. Fäst sedan med hårnålar!
 
K L A R T
 
 

Dagens vill ha i klädväg + dagens Sandra ♡

Var inne på Halens.se en sväng nu när jag ändå inte har något för mig såhär efter lunchen. Där har jag faktiskt hittat massor med fint, men bara beställt 1 sak än, eller jag fick den i julklapp (hade önskat mig den). Har faktiskt på mig den idag också:D
 
 
 Finns att köpa HÄR.
 

Stackars mig:(

Hej!
Idag är det söndag och mitt ansikte mår INTE bra idag kan jag säga.. Jag är ofta jätte torr i ansiktet och på kroppen, men speciellt på vintern, då är det helt galet torrt.. Förra vintern va jag så torr i ansiktet att jag fick vita fläckar och stora röda ringar runt ögonen.., inte alls kul!
 
Jag trodde jag skulle slippa det denna vinter, men de är väl klart jag inte slipper undan..Idag vaknade jag upp av att mina läppar var så torra att de sprack när jag rörde dom.. Och någon timme efter jag vaknat så börjar det svida runt ögonen och på hakan.. så jag smörjde in ansiktet med mina special krämer och sedan började det svida som F*N.. Så kollar jag mig i spegeln så mår jag bara dåligt! Jag är röd på hakan snett under munnen på båda sidorna, och även lite små röd runt ögonen.. Hatar men älskar Vintern ♥
 

SNÖ SNÖ SNÖ

Hej vänner!
Nu den senaste veckan här har det snöat nästan varje dag och jag är så glad att vi äntligen fått snö, snö är så mysigt så förstår inte hur man inte vill ha det?! Men nu när vi äntligen fått det kan jag gå ut och vara lite barn igen och "leka" i snön med Melkis, hihi (eller jag drar han på pulkan..) Men det är mysigt iallafall<3
Igår var han här och vi gick till pulkabacken och åkte några åk där, sedan drog jag han i pulkan upp till ica för att köpa godis åt oss:)
Här får ni några bilder som jag tog på den fina snön nyss
 
 
 
 
 

Håla och spicy hot

Hej och hå, redan torsdag.
Imorgon är det fredag och sen har vi helg igen, gud va veckorna springer fram. Idag har hade vi iallafall en lååång håla på hela 2 timmar sisådär 10.00-12.00 på förmiddagen, så vi (jag, Becca, Hanna, Jill och Evelina) tog bussen till stan för mat på spicy hot, vilket också var min första måltid där, hehe;)
 
Det var jättegott och jag tog en 4:an utan jordnötssås som såg ut såhär:
 

Vill ha denna going.

HIttade en riktigt söt topp från år 2011´s kollektion av chillnorway. Den finns typ ingenstans, eller jo har hittat en sida som säljer den riktigt billigt, endast 400kr (ordenarie pris: 1799kr) fast den sidan är en norsk sida som jag inte riktigt vågar beställa från eftersom jag inte vet vad fraktkostnaden är (än). Jag ska försöka ta reda på det för jag blev helt kär i tröjan när jag såg den!
 
 
Visst är den söt?

Onsdag

 
Hej på er!
Idag är jag som sagt ledig och ikväll skulle jag egentligen åka på ett pass på friskis och svettis men kan tyvärr inte göra det längre pågrund av att jag har fått värsta träningsvärken i magen så jag knappt kan stå rakt upp.. När jag nyser (har blivit förkyld med) så viker sig hela magen typ känns det som.. Så jag tror jag skippar träning ikväll. Vi får se om jag kanske åker till Actic imorgon istället.
 
Nu ska jag stax börja traska upp till mormor och morfar för lite mat för dom bjuder mig idag :D Sedan ska jag hem och slå på en bra film och sen kommer PLL ut vid ca 15.00-17.00!!
 
 

prov på folieslingor

Hej!
idag hade vi ett litet "prov" på folieslingor med blekning, tidigare har vi endast arbetat med shampo när vi gjort folieslingor. Nu gjorde vi med blekning för att vi själva skulle få se hur resultatet blir efteråt. Jag gjorde täta och tunna slingor i min dockas hår så resultatet skulle bli som att dockan "färgat" blondt, och det vart exakt som jag ville ha det:D 
Så jag är helnöjd!
Här får ni några bilder
 
Foliepaketen klara | Det tog 1h att få i alla paket för mig
 
 
 
 
 
Dom sista 4 bilderna ser ni resultet på dockan när hon är klar. Jag glömde helt bort att ta före bilder men detta får duga för denna gången, okej?
Nu ikväll ska jag inte göra något speciellt va jag vet, jag ska bara vara hemma och mysa framför tvn med min mensvärk.. Hehe
Imorgon är jag ledig dessutom, så då får jag sova ut och bara vila hela dagen! SKÖNT.
 
 

Äntligen kom jag till gymmet!!

Idag kom jag äntligen till gymmet, efter en massa dagars vila. Faktiskt så var det hela 4-5 månader sedan jag var där senast.. Men nu har jag tänkt köra igång tills mitt gymkort går ut, i mars .Sedan ska jag köpa ett på ett annat ställe. 
Men som sagt åkte jag dit idag och jag fick sällskap dessutom av hanna:)
Det går ju betydligt lättare när man är två kan jag säga, så vi körde lite kondition och styrka i hela 1 h och 40min.. snacka om att jag kommer ha träningsverk imorgon!
Hoppas bara jag kommer upp ur sängen så jag kommer iväg till skolan, haha eller hoppas inte förresten så jag får ligga kvar under mitt varma täcke och bara sova hela dagen, hehe...
På tal om sova så är det faktiskt exakt det jag ska göra nu, så i ses imorgon♥
 

Enkel snygg frisyr

Vill du ha en snygg men enkel vardagsfrisyr utan att krångla till det? 
Jag tänker nu ge ett tips i veckan på en snygg enkel frisyr som man kan göra själv eller med hjälp av någon. Mitt första tips är en inbakd fiskbensfläta som slutar på hälften av håret och avslutas med en liten snodd/gummiband.
 
 
 
 

"första" snön

Hej!
Idag vaknade jag och det var vitt ute, äntligen har snön kommit, eller va säger man? det är ju snart sommar så, hahah:)
Men det är kul om den kan stanna nu till i allafall Mars så man får njuta lite av den åt minstone;)
annars har jag vart med alva idag och dessutom brytit mitt godisförbud... Typiskt mig!
Jaja det är väl inte så himla farligt egentligen2, jag kan ju bara prova igen någon annan månad!;)
 

Renbäddat i sängen med nytt påslakan

 
♥ köpt på Åhlens 
 
Fredag igen och nu är det helg, äntligen! 
Idag har jag bara tagot det lungt efter skolan och försökt vila upp foten min.. Den var fortfarande svullen och ond imorse när jag vakna så jag bestämde att jag åker till gymmet imorgon istället så den hinner vila en dag till. Det skulle ju inte vara så kul ifall jag kom till gymmet och vrickade den igen liksom.. 
 
Ha en fin helg mina vänner ♥

Min kvällsritual med håret

Vricka foten..

Hej säger denna olycksfågel..
Idag på idrotten hade jag otur igen.. Jag vricka foten för andra gången på idrotten. Jag känner mig så smart och smidig, haha
Men nu såhär i efterhand hemma så kan man väl säga att foten är helt uppsväld och jag kan knappt gå på den.. Typiskt när jag hade bestämt att jag skulle till gymmet imorgon.. Men vi får se om jag trotsar det onda och åker en sväng iallafall:)
 Uppsväld fotknöl (åt vänster) | Jag ber om ursäkt till er med fotfobi, hehe
 

När jag kom hem från skolan så var Melkis och Annika hemma hos oss så vi åt lite pannkaka och Melkis tog en fjärdedels kladdkaka till efterrätt, haha! Blir så himla sugen på allt sött jag ser nu, det är riktigt jobbigt att inte äta allt sånt där gott nu i en månad. Men jag ska klara det!
 
Stora killen ♥
 
 
Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och vila foten lite medans jag tittar på premiären av ett nytt tv program som hette "djur-skydds inspektörerna". Det verkar riktigt bra faktiskt, det börjar 21.00.
Annars får ni ha en fortsatt trevlig torsdagskväll.
 

Dagens uppsättning

 
 
Hej vänner!
Idag hade vi endast 1 lektion i skolan och vi började så sent som 10.30. Underbart skönt att få sova ut såhär andra dagen i skolan. Men idag sysslade vi med långhårsuppsättningar och en sådan här variant blev det idag, men jag var inte riktigt klar med den på denna bild för ni ser det hänger ner två sektioner där fram på huvudet och det skule jag hitt på något med, men det vart inte riktigt som jag hade tänkt mig så jag tog ur det. hehe
 
 

Ny sängkappa ♥

Hej!
Idag var det första dagen i skolan efter lovet, det var jobbigt att gå upp imorse men skönt att få tillbaka vanorna igen. När jag kom hem för ett tag sedan så hade äntligen min sängkappa kommit och jag var ju såklart snabb som attan med att få på den på min säng, hihi. Men fint blev det och jag är super nöjd!
 
 
Så vad tycker ni? 
Jag fundrar på om jag ska köpa en fin sänghimmel och ha över sängen, lite i hörnet. Men det är bara en tanke än så länge. Det kanske blir för mycket? 
Vi får se hur det blir.
 

kass mobil Outfit

  
Måndags outfit | Dagens lilla jag ( trött och inte speciellt taggad för skolan imorgon..)

Snart hälsar vi skolan välkommen igen och ser pigga och glada ut, även fast jag inte alls är redo för skolan igen nu efter lovet.. Men det är bara att gå upp och köra igång så man får ta studenten någon gång, vilket dock är ett tag kvar..
 
Idag har jag annars vaknat ganska tidigt i jämnförelse med vad jag gjort resten av lovet, hehe. Klockan 10.00 slog jag upp mina ögon idag, mina päron skulle åka och köpa en ny säng då så jag hängde med istället för att bara sitta hemma och inte göra någon nytta alls. Vi käkade en spontan lunch på Ikea också när vi ändå var där!
Mums!!!
Nu ikväll ska jag bara ta det lungt och försöka gå och lägga mig i tid så man kommer upp imorgon utan att fötterna ska hänga efter en.. Haha!
 
Hoppas ni haft ett bra jullov.
 

Resturang-mat med vänner!

Hej vänner!
Idag runt 19.00 åkte jag ner på stan med Josefin och Julia för lite gott käk på restrang. Vi bestämde oss för att äta på Café gränden och vi åt allihopa en supergod fläskfilé med pommes och beasås. Mums!
När vi hade ätit färdigt satt vi en lång stund kvar och bara snackade om allt möjligt. När vi kände att vi var färdiga så fick vi skjuts hem av Julias mamma. Efter det så var vi hos Julia och fick någon skrattattack så vi fick ont i magen, så mycket skrattade vi, haha.. Sen klockan 00.00 fick vi skjuts hem jag och josefin av hennes pappa. 
Och nu sitter jag här och ska strax gå och sova,, men innan ska jag in och duscha så nu räcker det för idag.
Godnatt♥
  
          
 
 
 
 

Bed Head TIGI after party

                                                    
                      
Hej vänner!
Nu tänkte jag dela med mig av ett produkt-tips till mina underbara läsare. 
Jag köpte denna välomtalade mirakel produkt idag när jag var på stan med josefin, och jag kan säga att efter att ha testat den för första gången när jag kom hem så blev jag helt kär i den! Den är underbar.
 
Om du har torrt hår eller såkallat "partyhår" med en massa hårspray och grejs i håret så kan man känna en sträv yta på hårstrået som kan kännas lite torrt. Då är denhär produkten räddningen för dig!
Jag själv har rätt torrt hår och direkt jag fick i denna produkt så kändes det som ett helt nytt hår!
 
Produkten ger:
> Glans
> värmeskydd
> hjälp att ta bort frizz på texturen (hårets yta)
 
Den finns att köpa på Bangerhead för 269:- KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA!
eller på de flesta frisörsalonger.
 
 

smyckes-hängare

 
finns på åhléns 
 
Denna fina smyckes hängare fick jag i julklapp och den passar så bra i mitt fönster. JUag tycker det är jättefint att visa smyckena istället för att bara ha dom i en tråkig låda som jag hade innan. Dessutom behöver man inte bara ha den till smycken, eftersom att det är som små krokar på den så kan man även hänga upp flera andra saker också om man vill.
 

Baka, baka liten kaka

   
 
Denna gång blev det lite Hallongrottor som faktsikt var första gången jag gjorde och vart helt okej, möjligen lite stora kanske, men då vet jag ju det tills nästa gång jag bakar dem.
Goda som attan var dom dock!
 
Receptet:
200 g rumstempererat smör
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
4 1/2 dl vetemjöl
Hallonsylt
 

Blanda alla ingredienser förutom hallonsylten. Gör små bollar av degen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Gör små gropar i bollarna och fyll med hallonsylt och Grädda i mitten av ugnen, 180 grader i ca. 17-20 minuter. Låt svalna. Klart!

Välkommen januari