Frisörer?

Jag är lite nyfiken om någon av er som följer mig och min blogg är frisörer eller blivande frisörer?
Det skulle vara JÄTTEKUL om det finns någon som också är det, så
KOMMENTERA OM DU ÄR FRISÖR/BLIVANDE FRISÖR så kikar jag gärna in din blogg också:D
 
Ni som inte är det får också kommentera givetvis;)
 
 
 

På min önskelista

 
Jag har fått någon fling för leopard-färgade kläder på senaste tiden, helt tokig i det snygga mönstret!! Har även sett att dom säljer väldigt mycket leopard mönstrade kläder och skor nu i vår också så det kanske inte bara är jag som älskar det? 
 
Dom här ovanför är ett MÅSTE för mig i vår!! Jag fick by the way hem minna snygga leopard mönstrade leggings som jag beställde från bubbleroom för ett tag sedan idag och dom satt som en smäck och var huuur fina som helst!!
 
KÄRLEK 
 
 

ricinolja - användning steg för steg

Jag fick en fråga om jag kunde skriva ett inläg om hur man använder ricinolja, hur ofta man använder det och vilka för och nackdelar som finns med det! Och visst kan jag göra det, jag tycker det är jättekul när ni kommenterar och frågar saker, fortsätt med det:)
 
 
Här ovanför så ser ni sidan som jag går efter, där står exakt hur man gör och hur ofta man gör det:)
 
För och nackdelar kan jag dock skriva upp här nedanför:
Fördelar: längre hår (om det fungerar), tjockare och mjukare hår.
 
nackdelar: jag har hört att vissa har fått finnar och även någon med sår i hårbotten, MEN jag tror det är en myt för nästan alla jag läst om som provat/håller på med det har inte fått något alls. Så jag tror inte det finns någon nackdel, Det är bara naturliga ämnen i som kommer från en växt som inte alls är farlig på något vis!
 
Det går även att använda på ögonfransar och ögonbryn om man vill få dom att växa en aning:)
 
 

Ricinolja dag 1 - 27 februari 2014

Nu har jag äntligen vågat ta mig till "Life butiken" för att köpa mig min första kur av RICINOLJA som jag nu ska sätta igång med redan ikväll. Jag valde att köpa det hos just en Life butik pågrund av att hos apoteket
(som man också kan köpa hos) är det inte riktigt till för håret och om man köper det där så kan det vara större risk att få utslag/sår i hårbotten av det, så jag vågade inte riktigt chansa. 
 
På baksidan av min ricinolja från Life butiken står det:
"Ricinoljan är en fin olja att ha i olika lipgloss samt massageoljeblandningar eftersom den upptas dåligt av huden och därmed ger mer glid åt massageprodukten. Kan även användas som en rengöringsprodukt tillsammans med andra vegetabiliska oljor. Många anväder ricinoljan som håroljekur och på skönhetsfläckar. Fettsyresammansättning: ricinolsyra 75% Förvaras mörkt och svalt. En fet olja som utvinns ur ricinfrön."
 
 
 
IDAG ska jag ha i min första lilla kur i håret och därför kommer jag nu att skriva upp min startlängd och utväxt mm.
 
Startlängd: 48 cm från apex (högst punkten på huvudet) och enda ner i topparna
Från örsnibben och neråt till topparna: 30cm
utväxt: 6cm
tjocklek på en toffs: 8cm
 
 
 
Här över ser ni mina före bilder som jag tog på mitt hår alldeles nyss. Man ser bätte om man har behån att gå efter när man ska se hur mycket det växt sen så därför tog jag bilderna utan tröja.
 
 
♡ NU KÖR VI 
 
 
 
 
 
 
 
 

hållbara lockar

 
Är ditt hår så glansigt så det inte riktigt vill hålla kvar håret i den form som du vill ha det i?

Mitt bästa tips för dig som vill forma ditt hår med värme men har alldeles för glansigt hår så det inte håller sig i den formen du vill ha det i är att KÖPA ETT VÄRMESKYDD SOM GER STADGA!! 
Här över är tre olika värmeskydd som ger stadga och ska därmed hålla dina lockar lockiga hela dagen utan att dom hänger ut sig.
 
Det finns en massa olika värmeksydd som ger stadga och det bästa för dig är att du går och frågar om ett bra värmekydd som ger just stadga, för då vet du att du får rätt produkt.
 
 
 
 

träffade tjejerna

Hej!
Idag träffade jag tjejerna igen inkl johanna som inte var med förra gånger. Väldigt kul att hitta på någonting istället för att sitta hemma helt själv hela kvällen. Vi kollade på lite film, snackade, lyssnade på musik och jag gjorde en snygg uppsättning på Johanna. lite senare på kvällen (för ett tag sen) så gick vi ut en sväng och sen in och åt lite kvällsmacka innan dom gick hem.
 
Nu sitter jag här ensam igen och ska kolla på några avsnitt av parenthood innan jag ska sova! Imorgon ska jag och Jossan till erikslund och kolla på någonting som jag inte minns?.. Har DOCK inga pengar så kan inte handla någonting.. Det suger att vara fattig.
 
 
 
Bilderna är asdåliga, jag vet.. men dom är tagna med min mobil och jag hann inte ta fram kamerna för hon skulle ju ha ur det ur håret direkt..
 
Godnatt!
 
 

Run bitch, run

 Efter att jag legat inne i sängen och tryckt i mig 2 glassar och kollat på parenthood hela dagen så kände jag att jag fått nog, Jag drog på mig mina tränings tights och tröja, i med hörlurarna och på med löparskorna, sen tog jag mig ut på en löparrunda. 
 
Jag måste verkligen ta tag i min kondition och träning på riktigt snart, jag är riktigt trött på att sitta inne och kolla på serier istället för att träna och motionerna, hur svårt kan det va egentligen?
 
NI får VÄLDIGT GÄRNA dela med er av erat (om ni har något) träningschema som funkar för er, jag skulle blir superglad om jag fick lite hjälp på traven med min träning!!
Jag tar glatt emot ALLA tips!
 

ny skinnjacka ♡

 
 
 
TACK MAMMA OCH PAPPA 

Dagens slarviga

Hår donut med två blommor från H&M har jag i min lilla rishög idag, hehe.
 
Idag är det måndag och första dagen på sportlovet, jag ska ut och hitta på något snart tänkte jag, men har ingen aning om vad, Jag är sååå sugen på shopping men har ju såååklart inte pengar:( Förresten påtal om min lilla rishög så är det snart dags för slingning igen, det ser ju förjäkligt ut med så grotesk utväxt.. Usch och fy! har dock tänkt att vänta litegrann så att mitt hår får vila en stund innan nästa behandling så det inte går av, för det vill jag ju inte!!
 
 
 
 
 

Söndags frisyren - inbakad luggfläta

 
Ni får stå ut med mitt trötta nylle och röst, haha här har ni iallafall veckans söndags frisyr!
 
Kram

Såhär hade jag håret

 
 
Såhär hade jag håret idag när vi for till farmor och farfar! Skulle egentligen lägga upp det här innan vi åkte dit men jag hann inte tyvärr så ni får de nu istället:)
 
Godnatt mina vänner <3
 

75 års kalas

Idag är det lördagen den 22 Februari och det innebär att min farfar blir hela 75 år idag!! Vi ska åka och fira honom lite senare, typ vid 16.30, sedan får vi se hur länge vi stannar där! Jag tar nog  med kameran och fotar lite, men vi får se om det kommer upp några bilder på bloggen senare.
 
 
Här har ni mig idag :)
 
Idag har jag nästan en hel outfit från Lager 157 faktikst, Tröjan därifrån och även legginsen, dock inte linnet som är från Gina. På tal om gina så MÅSTE jag köpa nya linnen därifrån.. nästan alla är håliga, pust !
 
Puss på er!
 
 
 
 

sportlov äntligen

Hej!
Nu har vi äntligen sportlov, fy va jag längtat!! Jag har ingen aning o vad jag ska hitta på detta lov, som vanligt ^^ Jag ska iallafall SOVA UT det är en sak som är säker.
Idag hade vi matteprov och jag har ingen aning om hur det gick, men det får vi la se ;) När vi var klara fick vi gå hem i allafall som var helt underbart, eftersom jag varit skittrött hela dagen!
 
 
Dagens Dubbel outfit ser ni här ovan
 
Haha, jag är en sån som ABSOLUT INTE kan gå med jeans hemma efter skolan, så direkt när jag tagit av mig skorna och jackan då jag kommer hem går jag raka vägen in till mitt rum och byter byxor till ett par aningens mjukare, hihi.
 
Så åt vänster är "skol outfiten" och åt höger är "hemma outfiten" :)
 
Hoppas ni får ett bra lov 
 

beställt från..

 
 
Har precis klickat hem dessa snyggingar från Bubbleroom, ser fram emot leveransen 
 

Cubus öppnings erbjudanden - nytt

Hej vännerna mina!
Har ni sett att jag bytt design? Jag pillade ihop en snabb header igår och la in en söt bakgrund till, sen var jag så trött så det var nästan direkt hopp i säng. Idag hade jag endast 1 lektion i 60 min på morgonen sen har vi håla till om ca 1 timme, alltså från 10.10 - 14.50 då vi ska tillbaka till skolan för endast 1 lektion, sen slutar vi!
Den sista lektionen är idrott också så det känns ju inte så jätte värt, haha.. Men jag ska tillbaka och vara duktig iallfall.
 
Klockan 10.10 kom mamma och Annika och hämtade mig och då åkte vi direkt ner på stan för att kolla in vad dom hade i den nya Cubus butiken som öppnade idag i Igor (shopping center). Jag hittade en del som ni ser här nedanför som min SNÄLLA mamma betalade åt mig 
 
 
 
 
 
 
Detta var från Cubus, sedan åkte vidare för lite mat på Ikea på Erikslunds shoppingcenter och även där hittade jag litegrann. 
 
 
Denna fick jag av min SNÄLLA faster annika ♡ Tack så mycket!! | Denna har man i garderoben och hänger sjalar på :)
 
 
Sedan fick jag även dessa av mamma
 
Nu ska jag strax tillbaka till skolan igen för att springa beeptest på idrotten, KUL verkligen, haha!
Vi ses  

Utväxtfärgning på Becca

Idag började vi dagen i skolan med frukost som våran lärare hade med sig till oss, så vi åt tillsammans hela
HV13-FR (våran frisörklass) innan vi började lektionen. Idag fick man göra lite vad man själv behöve träna på eller om man hade något som låg efter som man inte hade gjort, jag var klar med allt och hade gjort allting så jag fick göra lite vad jag ville. Jag valde att träna på appliceringsteknik av färg, fast jag tränade med shampo såklart
(på en docka).
 
Det gick jättebra iallafall, jag sköljde ur shampot när jag var klar och sedan fönade jag med rundborste. I sista sekund ca 30 min innan vi slutade så ville Becca färga sin utväxt och såklart ställde jag och Hanna upp på det :)
Vi färgade bort en gammal henna färg hon själv hade lagt i botten för någon månad sedan och hennes lilla blonda utväxt som kommit fram till samma färg som hennes längder. Det vart jättebra det med och hon vart nöjd :)
 
 
 
 Nu ligger jag i soffan med världens huvudvärk och väntar på att Pretty little liars ska komma ut på swefilmer så jag kan fördröja tiden med att kolla på det i 40 min ♡
 
Hoppas ni haft en bra onsdag ni också!
 

Tisdag

Hej!
Idag slutade vi supertidigt, så pass som 11.30. Vi hade ingen frisör för läraren var hemma med en sjuk son och ingen svenska heller för jag var klar med allt och fick då sluta :D
Har legat och tråkat i sängen och kollat två avsnitt av parenthood hela eftermiddagen.. Jag är ju fattig just för tillfället så jag kan ju inte fördriva tiden på shoppingcentret heller.. hmm
 
 
 

brownies och löpning

Japp, brownies blev det och direkt jag var klar med dem så frågade pappa om jag ville hänga med ut på en löptur och visst, eftersom jag inte hade något annat för mig så följde jag med. Det är alltid bra att springa så någon tid slösade jag ju inte direkt, hehe.
 
 
Jag testade att göra mina brownies i muffinsformar denna gång och det vart ju toppen, ellerhur? Dock har jag inte smakat om dom var goda än så det ska jag nog göra undertiden som jag kollar på familjen annorlunda om en timme!
 
Recept:
150g smör (1,5 dl)
1/4 dl kakao
3 ägg
3 dl socker
2 1/2 dl mjöl
1/2 tsk bakpulver
 
Gör såhär:
1. Sätt på ugnen på 150 grader
2. smält smöret i en kastrull och häll i kakao, låt svalna!
3. vispa ägg och socker pösigt
4. blanda mjölet med bakpulvret och blanda sedan ner allting i ägg-blandningen, vispa till du får en jämn smet.
 
5. placera ut fomar på en stor plåt och häll smeten ca 1/4 i formen.
6. In i ugnen i ca 35 min, låt svalna och servera med en liten klick grädde.
 
Lycka till mina vänner!!
 
 

Vårkänslor ♡ Dagens

Hej på er!
Ny vecka och nya möjligheter eller vad är det man säger? Idag har det varit en RIKTIG vår-dag här i Västerås!! Så himlans fint väder med knallblå himmel och gassande solsken, hur mysigt är inte det?:)
Vi hade vår allra första kund idag på morgonen som vi då färgade håret på, det blev superfint men jag glömde ju dåklart att ta en före och efterbild.. Det får bli på nästa kund vi har!
Kul var det iallfall:)
Här nedanför ser ni en bild på min lilla våroutfit som mactade in med dagens väder;)
 
  
Kofta - gina tricot |  Jeans - Cubus | Sjal - Ester Elenora 
 
Nu tänkte jag baka något faktiskt, blir så himlans baksugen på våren, hihi är jag ensam om det?:)
Hoppas eran måndag också varit fin 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndags frisyren - Utåtbakad luggfläta + tips för snyggare fläta

 
I denna video visar jag hur jag gör en luggfläta med snebena, Väldigt enkel vardags och fest frisyr om man har idétorka men vill se lite annorlunda ut!
 
Hoppas ni lyckas!!
 

nytt till lilla mig

Hej igen!
Det blev 1 tröja från Gina tricot som var supersöt, hihi perfekt till våren. Sen köpte jag ett pack med svarta strumpbyxor också som jag har tänkt köpa ett tag nu men aldrig riktigt kommit till skott, hehe. Men nu är det fixat också! Såg hur mycket fina kläder som helst som jag skulle vilja köpa men har ju inga pengar så tyvärr kan jag inte köpa något:(
 
 
 
 
 
 

mot erikslund m Josefin

Godmorgon mina vänner!
Idag ska jag och josefin till erikslund för lite små shopping och mat på ikea. Jag visar er vad jag köpt när jag kommer hem (om jag köpt något).
Ha en mysig söndag allihopa:)
 

Följ mig på bloglovin?

Ni som vill får gärna följa mig på bloglovin:D jag har lagt in en direktlänk i sidmenyn som ni kan klicka på och sedan bara trycka "följ". Jag har inte riktigt fattat det än för har aldrig använt det, men ni får följa om ni vill:)
Kram på er!

Fira med vänner ♡

Eftersom varken jag eller mina andra tre vänner Josefin, Julia eller Hanna har någon pojkvän så får vi fira alla ♡-Dag tillsammans:) Vi ska ner på stan för att äta mat tillsammans på Tacobar och bara mysa 
Jag har köpt lite fina alla hjärtans dag  presenter till dom och pysslat ihop dem med lite fint papper och så också:D
Jag är verkligen en pysselmänniska när det gäller gåvor man ska ge bort, tycker det är så kul att hitta på något lite annorlunda som sticker ut i mängden lite 
 
 
Liten men söt  

Att uppskatta varandra ♡

Glad Alla ♡-Dag mina underbara läsare!
Denna dag är till för att dela glädje med alla sina nära och kära, visa att man uppskattar varandra på ettt sett som man kanske inte brukar visa så ofta annars. Man kan ge varandra något fint, resa bort eller bara vara hemma och mysa. 
 
Idag har jag visat lite extra kärlek till mina föräldrar som är så snälla mot mig jämt, även fast inte jag är så snäll tillbaka alla gånger.. Men jag Älskar mina föräldrar och min storebror över allt annat och det hoppas jag att dom vet 
Jag har fixat ett varsitt paket till Mamma & Pappa för att visa att DOM är speciella och att jag uppskattar dom såå mycket. Vad vore jag utan dom? Ingenting. 
 
                                                            ♡ Jag Älskar er Mamma & Pappa 
 
 
Har ni uppskattat era föräldrar något speciellt idag?
Kram på er

var med och tävla inne hos..

Jag är nu med och tävlar om ett par snygga Converse inne hos Elin. Man vinner ett par valfria från denna sida http://www.brandsinfashion.net/ och tävlingen håller på tills den 17 Februari klockan 23.59. 
Var med och tävla om ett par ni med, annars får ni hålla tummarna för mig att jag har turen för en gångs skull att vinna:)
Kram på er!
BILD LÅNAD FRÅN ELINS BLOGG!!

PLL och ut och springa

sitter nu och väntar som en tok på att pretty little liars ska komma ut på swefilmer.. Efter att jag sett det ska jag äta och sen ut och springa med pappsen. 
 
Vad ska ni göra ikväll?
 
 

Stora drömmen ♡

Min allra högsta dröm är att få en hund, enda sedan Nellie (min kanin) dog så har jag känt en stor tomhet i huset, det känns som att någonting fattas. Jag har ALLTID drömt om en hund men min mamma vill inte ha någon (vad hon säger iallafall) och därför kan vi inte köpa någon..Både jag och pappa vill ha en liten sötnos dock!
 
Först ville jag ha en stor hund (i början), sen ville jag ha en mellanstor hund och det skulle jag även kunna tänka mig nu, men alldra helst vill jag ha en liten Chihuahua 
Kolla va söta dom är, speciellt lillen i mitten
 
 Bild lånad av denna kennel.
 
Ps: MAMMA om du läser detta, så SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA Jag vill såååååå gärna ha en, överaska mig i födelsedagspresent:) JAG LOVAR ATT TA HAND OM DEN SÅ BRA JAG BARA KAN ♡
(jag vet att du också vill ha en egentligen) ;)

"Mig äger ingen"

God morgon på er!
Nu ska jag snart bege mig ut i skitvädret och åka till "skolan", Vi ska på bio för att se filmen "mig äger ingen" och sen efter den är slut så slutar vi för dagen:)
Riktigt skönt måste jag säga!! Men jag har inte sett filmen och tycker det ska blijättekul att se den, den sägs vara sjukt sorglig så vi får la se om jag kommer ut och har gråtit efter filmen;) Är rätt känslig för alla sorgliga filmer.. HAHA.
 
                                                     
Har ni sett den? var den bra?:)
 

Plugga på bästa sett i matten

Jag har lite saker att komplettera i matten som jag inte riktigt klarat på proven. Så nu hålller jag på att beta av alla dessa olika saker jag då inte klarat, och detta ska man ju plugga till hemma och sedan bara göra små, små tester på de saker jag inte kan i skolan sen. Jag har klarat av några kompletteringar redan men har fortfarande ett antal saker kvar att göra. Jag kommer ju varken ha matte, svenska eller engelska något mer alls nu efter 1:an för jag har inte valt till något högskoleförberedande och slipper därför det:)
 
Men hur som helst, det jag ville få fram med detta inlägg var att ni som har svårt med matten (liksom mig) kan ta hjälp av youtube om ni inte förstår vad eran lärare menar när han/hon förklarar, eller om ni har hemuppgifter som tillexempel komplettering och inte tillgång till någon som förklarar för er.      TA HJÄLP AV YOUTUBE. 
Sök bara på det ni ska räkna (t.ex bråk med olika nämnare) så kommer det fram flera, flera olika mattelärare som förklarar på flera olika sätt, något sett förstår man alltid på så prova och lyssna på vad de har att säga:)
 
                                  
 
 
 
 

Ricinolja i håret, funkar det?

Jag är skeptisk till det, MEN vad man ser på google och alla dess bilder som finns så ser det ju faktsikt ut som att det funkar. Det är ju hilma många som provat detta och sagt att dom verkligen känt skillnad på håret, sedan finns det ju också folk som provat men inte alls sett någon skillnad, vissa har även fått finnar och andra bieffekter när dom provat ricinolja. 
 
Jag skulle kunna tänka mig att prova dettta, men jag är otroligt rädd att förstöra håret på något vis, så jag är inte riktigt säker än om jag vill, men det skulle vara väldigt kul att se hur MIN uppfattning är om ricinolja efter att jag testat det på riktigt, så vi får se i framtiden!
 
Denna bild är tagen från Google

Söndagsfrisyren - flätlockigt hår

 
 
Denna söndag får ni ett allmänt enkelt tips om hur man gör små flätlockar som blir toppenfina!
 
1. Välj tjockleken på flätorna (ju tjockare desto större vågor)
2. välj hur långt upp du vill ha dina lockar och fläta därifrån och ner.
3. upprepa nu detta på hela håret. Fäst flätan i topparna med en hårnål eller liten gummisnodd.
4. PLATTA med plattången på alla flätor och låt dom sedan svalna en stund, ca. 1-2min
5. ta ur alla flätor.
6. om du vill så kan du borsta håret litegrann för att få vågorna lite mindre vågiga och mer naturliga.
 
K L A R T
 

lördag

Idag är det lördag och jag och josefin var till stan och till erikslund för lite mat på ikea och fönstershopping, haha (så är det för oss som inte har några pengar..) Jag ska snart iväg till henne nu för kvällsmys framför mello.
Ha en härlig lördag allihopa!!
 
 
 

Nytt till håret Från RUSTA??? :O

 
Idag köpte jag lite nytt på hårfronten igen, hihi. Denna gång blev det lite spontanköp på RUSTA faktikst? jag hade ingen aning om att dom hade frisörprodukter DÄR? men gud så billiga dom var!!
 
Hårinpackningen från Loreal Professionnel (som jag alltid kört med) kostade endast 179kr?? Den kostar 349kr på salong eller på internet. Detta var den stora förpackningen också, helt sjukt vilket fynd!!
Catwalk balsamet har jag fått rekomenderat av andra frisörer så det ska jag testa nu också. Den ska bevara färgen i håret och ge ett glänsande och skyddande resultat. Ska nog köpa shampot senare, men det fanns dock inte där. Endast 79.50kr kostade den (köp i salong: ca 200kr?)
 

Tips för att få långt hår

Det är så att väldigt många vill ha långt hår och det förstår jag för jag är själv en utav dom. Jag har alltid, alltid haft en längd på håret och det kändes som om det aldrig växste något, bara gick av. Men nu när jag börjat använt en massa produkter så känner jag faktiskt att det händer någonting som aldrig hänt förut, MITT HÅR BÖRJAR BLI LÄGRE?. Nu tänkte jag ge er några tips på dom proukter som jag använder och tycker är grymma.
 
 På shampo och balsam fronten använder jag Kevin murphys "Born Again wash" och är hel nöjd med det. Älskar det och kommer säkerligen att köpa det flera flera gånger. Jag har tidigare haft dessa från Loreal professionnel som också var bra:
                                                             
 
 
 
Nu till värmeskyddsfronten som är den absolut viktigaste för alla oss som använder sig utav olika värmetänger!!
Faktiskt så brukar det vara värmeskydd i nästan alla produkter som man "sprutar i" och låter sitta. Och jag har provat några stycken, men dom jag gillar mest av allt är dessa produkter som ger glans och mjukhet i håret, samt värmeskydd såklart är dessa:
                 
 
Dessa produkter är verkligen TOPPEN!!.
PROVA är mitt enda tips.
 
Sedan har vi oljor som jag inte kan vara utan. Jag har två stycken oljor hemma än så länge, men är väldigt sugen på en tredje kan jag säga. De jag har hemma är dessa toppen produkter som jag anväder flitigt:
                                            
 
Och sedan går vi över till den näst sista kategorin som är läkande produkter för slitna hår och dessa har jag hemma:
                          
 
Och till sist tar vi lite övrigt som jag då kommer att visa vilken hårinpackning och vilket torrshampo jag använder just nu:
                                     
                           
 
      
 
Jag kan avsluta med att jag älskar alla dessa produkter som jag nu angivit och jag rekomenaderar starkt ALLA till er. Köp bra frisör produkter och FÅ ett bra resultat på håret, Jag kan lova 100% på att ni kommer att se skillnad!
 
Här är alla produkter i ordning uppifrån och ner:
4. Bed Head after party - värmeskydd
5. Sebastian Trilliant - värmeskydd 
8. Sp Repair perfect ends - Läkande produkt
9. Kevin Murphy Damage Manager - läkande egenskap
10. Loreal Intense Repair - inpackning
11. Batiste Dry Shampoo - torrshampo (finns även på Åhlens, kicks mm.)
 
Alla produkter finns hos frisörer också (förutom torrshampot).
 
Hoppas ni får ett bra resultat till slut

sprang hela 4km utan stopp

Jag är grym, helt enkelt!
Ni vet att jag skrev att jag skulle springa på onsdagar på mitt nya träningsschema. Först tänkte jag "äsch, vafan jag orkar inte", sen när kvällen kom så kände jag att jag ändå ville springa för jag behöver träna min kondition och bli bättre på att träna, så jag frågade pappa om han ville hänga med på en runda och det ville han. 
 
Vi sprang 4 km utan ett enda stopp, vi gick inte ett enda dugg, fyfan va jag är grym. Jag har aldrig varit ute och sprungit utanför gymmet förut (om man inte ränkar med då jag spelade fotboll för ca 4 år sen). Jag böev svettig som en gris också kan jag säga, hehe..
Nu ska jag gå och lägga mig och ladda inför beeptestet imorgon på idrotten.
Godnatt på er 
Å va jag vill ha dessa snyggingar 

nytt och fräscht i rummet ♡

 
Hej!
Nu är äntligen min underbara sänggavel klar målad och jag har idag tagit in den i mitt rum. Jag är jätte nöjd och glad. Det fick bli ljus uppepå sänggaveln, så köper jag en tavla och ställer på min lilla hylla sedan istället. 
Mitt lilla rum börjar ta form ♡
 
Jag och josefin var iväg en stund till dollar store nu på eftermiddagen då vi slutat skolan för att köpa lite spontansaker, hehe. Nej men jag skulle faktiskt köpa ett torrshampo och makeup remover pads, så vi åkte inte bara dit helt spontant (nog för att vi brukar göra det).
Detta fick jag iallafall med mig hem:
 URkass bild jagvet, kameran ville inte samarbeta..
 
Denna köpte jag för ENDAST 50kr, helt sjukt billigt! Men det var för att det var egentligen 2 olika storlekar för 100kr 
tillsammans, och detta var den sista som fanns kvar, den andra storleken var borta.. Så jag fick den för 50:)
Sen köpte jag även stenarna i.
 
Sen fick jag några ideér av ljuset jag köpte, så då kom mina pysseltankar till användning, höhö.. 
 
 
 
 
 

Att få motivation till träning

Jag har inte riktigt ett sånt bra tålamod till att träna, vill ha resultat direkt så jag ger oftast upp efter någon vecka. Det gäller godisförbudet jag hade i januari också.. Kan ju säga att det gick bara ca 1 1/2 vecka innan jag bröt det..
 
Det är vääldigt få gånger jag har riktig träningsmotivation och känner för att träna, men när jag väl har det så är det just då jag smockat i  mig ett kilo godis eller en hel marabou. IDAG är en sådan dag kan jag säga.. höhö.
Precis smällt i mig en hel 200g marabou och efter den kände jag hur magen bara växste, haha. SÅ JAG SATTE MIG OCH SKREV ETT TRÄNINGS- SCHEMA.
 
På mitt Schema står det:
måndag: 50 situps, 5 armhävningar, 60 sekunder plankan.
tisdag: 50 situps, 5 armhävningar, 60 sekunder plankan.
onsdag: springa och 50 situps.
torsdag: valfritt.
fredag: gym eller 50 situps, 5 armhävningar och plankan i 60 sekunder.
 
Så nu ska jag försöka köra efter detta schema och även försöka dampa ner på godis och sötsaker.
 

Det här med att redovisa inför klassen.

Jag har alltid haft problem med att redovisa, blir jämt skit nervös, haha..
Antar att jag inte är ensam om det va?
Men iallafall så tycker jag inte alls om det men det måste ändå göras. Så idag var det min tur att göra min lilla redovisning på 5min inför en liten grupp från klassen, vi var 4 i varje grupp, men jag var lika nervös för det. Men jag höll mitt tal och det gick väl okej bra. Men kommer alltid att ogilla att prata inför folk.

luggskruv med 2 paseér - söndagsfrisyren

  
 
 
 
Visar hur man gör denna lilla luggskruv i en video idag.
Hoppas ni förstod hur man gör :D

Min pappa han kan han ♡

 
 
 
 
Min pappa, han kan han♡
Idag har vi äntligen börjat och byggt klart min sänggavel som vart perfekt och precis som jag ville ha den. Dock ska den bli VIT så den blir ännu snyggare och passar in i resten av inredningen. Ska ha en liten tavla eller något likanande här nedan, som ska stå uppe på gaveln också, sedan när jag hittat någon som passar. Vill ha någon i pastell färg tror jag. Sedan kanske vi även ska sätta lite lysen bakom så det lyser fram mellan springorna när man tänder den.
 
Men som sagt vart jag skitnöjd och jag har helt klart världens bästa föräldrar som betalar detta åt mig ♡ Det gick på ca 600kr för ALLT. Det kommer blir sååå fint. Jag köpte även ett nytt påslakan på maxi som var lite vårigt, med pastelliga färger och i lapptekniks form.
 
 
<-- täckets uppåtsida |  kuddens undersida-->
 
Kommer blir skitbra tror jag 
 
 
 

Lördag 1 februari - skridskoåk

 
min bus-kusin Melkis
 
Idag var vi och åkte lite skridskor med min kusin och faster, hela familjen faktiskt, alla var med. Vi hade jättekul på isen och även efter då vi gick hem till oss och käkade lite godis och kollade på tv. 
 
Nu ikväll har jag och familjen kollat på lite mera tv, (dock utan patrik) men nu såg vi melodifestivalens första deltävling. Jag tyckte allvarligt att det var hur kasst som helst, vad har hänt med våran schlager egentligen? haha..
det enda som var bra var att Clara Henry kom och visade vart skåpet skulle stå, haha;)