Fånga dagen!

 
 
Nu har jag bara 6 jobbdagar kvar, sen väntas LÖÖÖÖÖN!!! Jag ska ju till stockholm och bränna ca 5 tusen om inte mer, så det ser jag fram emot så sjukt mycket! Än så länge har jobbdagarna gått fort och så bra det bara kan gå (lite svettigt bara). 
 
Snart har vi nått 1 helt år med denna blogg också!, det ni :) 
 

Byta märke på kameran? HJÄLP!!!!

Som jag för ett tag sedan berättade så ska jag ju byta kamera till en högre level, och jag sa ju att jag tänkte byta till Nikon D5200, men nu har jag har totalt fastnat i kameraträsket igen.. Nu har jag hoppat på ett helt annat spår och känner att jag vill byta märket också till Canon istället för Nikon.. Jag kan faktikst inte svara på varför men jag kände lite att jag vill prova ha en canon istället för att dom är finare (enligt mig) och dom flesta fotografer har ofta canon. Och en sak till jag älskaaar ljudet av när bilden tas i canon, hahah.. Det är ju inte alls samma klick som nikon.. 
 
Men okej, jag byter ju för att jag känner mig klar med denna nybörjarkamera och för mig känns det som att jag inte har något mer att lära på denna.. Så en ny får det bli men VILKEN???? jag är totalt fast i vilken jag vill ha!! 
Jag skulle vilja ha Canon 7D men den är nästan lite dyr kan jag känna.. Men ska jag satsa på den endå eller finns det något annat lite billigare som är i samma typ ungefär?.. Det är så svårt!!
 
Kan någon hjälpa mig???
 
Mina krav är inte alls så många, det enda är väl typ att jag vill kunna utvecklas på den men endå får den inte vara FÖR svår..  För jag gå ju över från en liten nybörjarkamera och dessutom byter märke helt... :)
 
 
 

Nytt till hösten

 
Ursäkta för den dåliga bilden till höger.
 

Fotoshoot med Hannas kissar

 
 
 
 
 
 
 
 

Ännu en varm sommardag..

Nu börjar lilla sandra bli trött på denna värmen.. Det är så varmt att man knappt kan leva utan att få värmeslag. Men jag och pappa åkte till hamnen och köpte varsin mjukglass så då kunde man leva några timmar till, haha..
 
 
 
 
 
 
 

Glöm ej att packa in håret när det är varmt!!

Nu när det är så varmt så vill man ju nästan bara ligga i vattnet hela dagen, och det resulterar ju att håret också blir blött, ellerhur? Och ni vet hur håret mår av för mycket vatten?? Urkasst! 
 
Så kom ihåg att packa in håret VÄLDIGT ofta nu på sommaren, jag gör det nästan varje kväll eftersom att jag badar en del då vi har pool på tomten.. Och det ni ska använda är en inpckning som återfuktar mycket, eftersom att vattnet torkar ut. Här nedanför så har jag gjort ett litet urval på några bra återfuktande inpackningar som är perfekta att ha i på kvällen när man badat hela dagen. 
 
 
Alla finns att köpa på Bangerhead, eller i vanliga frisörbutiker! 
 
Kom ihåg att du måste ta hand om ditt hår lika mycket som du tar hand om din kropp!! dom fungerar iprincip på samma sätt.
 
Ta hand om er!

Hallon smoothie

Alltså jag har verkligen FASTNAT för dethär med smoothies!! älskar dem så jag skulle kunna äta en till varje mål istället för mat, haha. Nej men skämtåsido, dom är ju verkligen perfekta att ta på kvällen efter en varm sommardag, ett jobbigt träningspass osv..
 
Jag tycker hallon i endast är godast hittills, alltså bara hallon och youghurt! Skulle kunna äta 3 på raken ;) Och sedan gillar jag när det är lite bitar kvar av hallonen så man liksom suger upp i sugröret och äter samtidigt som man dricker, haha. Nej men ni förstår :)
 
 
 
Eftersom att jag gillar dessa små bitar av hallonet så vill jag ju gärna behålla dom när jag gör iordning min smoothie, och då gäller det att man inte mixar för länge!! jag brukar ta elvisp istället och hälla ingredienserna direkt i en bunke istället för mixern, då ser man liksom hur stora bitar det är och då är det bara att sluta vispa när man känner sig klar. För mig tar det ca 20 sekunder att vispa tills jag får denna goda smoothie!! prova detta!! gör det.
 
 
 
Dessa två ingredienser ovanför är de enda jag har i denna smoothie, inget annat!! och trooo mig, det är seriöst den abslout godaste smoothie ni någonsin kommer att ha druckit! Jag är besatt av den. 
Och för er som ej testat denna youghurt, GÖR DE!
 
 

problem solved

Jag har sedan ett bra tag tillbaka velat ha ett snyggt sängbord som passar till mitt rum och mina möbler, och även ett som får plats brevid min säng då jag har en väldigt liten yta att ställa ett sängbord på i mitt rum.. Men idag kom
jag på lösningen efter att ha varit till ikea och köpt ett som visade sig vara för stort när jag väl kom hem.. 
 
 
 
 
Jag (pappa) sågade av en låda som skulle sitta under dessa 2, det var en hylla med 3 lådor som jag hade förut i mitt rum men som inte används längre. Det vart precis som jag ville ha och den passade skitbra ihop med min andra byrå som står framför sängen. Jag är toknöjd och det känns bra att lämna tillbaka det nya som jag köpte för nu har jag ju återanvänt något istället :D
 
                                     Såhär ser min andra byrå ut som står framför sängen :)
 
 

diagonal utbakad fläta tutorial

 
I denna video visar jag exakt hur jag gör en utbakad fläta diagonalt genom hela håret. Kolla på videon för att se hur jag gör och prenumerera gärna på min youtube kanal :)
 
nu måste jag verkligen sova för jag ska upp 07.00 och jobba.. Godnatt kära vänner!

Sandras favorit-frisyrer

 
 
 
Som ni ser så gillar jag verkligen flätor i olika former och riktningar, det är såå vackert tycker jag!! Dessutom är det väldigt smidigt att göra en fläta som går in i toffsen om du vill ha håret uppsatt för att du har en dålig hårdag eller bara inte orkar göra något med det. Jag bara ääääälskar mina flätor :)
 
vill ni att jag ska göra en video där jag visar hur man gör någon av dessa eller någon annan så är det bara att säga till så gör jag antagligen det :)
 
 

Älskar mitt nya kameraband

Idag kom en efterlängtad ny sak till min kameravän hem till oss i brevlådan som råkade komma bort i posten, men snälla Madeleine från cochisedesign gjorde en ny åt mig och den var fort iväg och hamnade idag i brevlådan!! Tack snälla!!
 
Den var verkligen jättefin och jag är hur nöjd som helst!! Jag tycker att ni ska kolla in hennes webbshop också för den har verkligen saker som inte finns att köpa i vanliga butiker till kameror!! så fiffigt :)
 
          
 
 

Kreativitet - garderob renovering

Hej!
Jag har bestämt att jag vill renovera inuti min garderob inom snar framtid! Så jag har gjort en liten prototyp av endast papper och tejp :D haha, min kreativitet kommer och går men det är liksom som en slags terapi när den väl är där, det är kul att pilla och trixa med små krångliga saker ibland tycker jag. Det liksom visar att man klarar saker som är jobbiga och svåra om man bara försöker :)
 
 
Den är lååångt ifrån perfekt men jag vart nöjd och man ser iallafall hur jag vill ha det, det är det viktigaste!
 
Kram på er!
 
 
 

Dagens Jobb-frisyr

 
 
 
 
 

Första dagen på jobbet gick utmärkt!

 
 
HAHA såhär fin va jag idag minsann.. Jag bjuder på dessa! men jobbdagen idag gick utmärkt och fort, precis som det ska. Det var kanske inte världens roligaste jobb men det funkar i 20 dagar :), 19 dagar kvar nu ;)
Imorgon är en ny jobbdag och jag ska snart trippa ner i sängen och försöka sova, för det är JOBBIGT att kliva upp på morgonen kan jag lova..
 
Ha det bäst och godnatt kära vänner <3
 

Jobba..

Hej!
Imorgon börjar jag jobba.... så måste gå upp redan 06.30 för att hinna fixa mig och ligga kvar en stund i sängen innan jag går upp (standard). Men jag har ganska bra tider iallafall! 08.00-13.00 - lunch för äter hemma!
Men jaha, då får man väl bara tagga till och gå och lägga sig i tid, hmm?.. Jag ska sova nu klockan 23.00 så det är ganska tidigt (haha) för mig .
 
GODNATT!

jämför märken och liknande

                  
           Ellos egna Stövlar                                             Johnny Bulls stövlar 
             Priset för de här är 1399:-                                                    Priset för dessa är 1699:-
 
 
Min egna tanke om detta är att det nästan inte är någon skillnad på dom bara att Johnny bulls är i litet annat skinn än va dom andra är i. Sedan är det priset som är lite skillnad också, men inte så mycket enligt mitt tycke! Men alltså jag tycker nästan inte att det är okej för företagen att kopiera märken och göra dom nästan exakt lika som dom stora märkena och dessutom ta nästan lika mycket betalt för dom.. 
Jag tror jag skulle köpa Johnny bulls i denna situation för dom var "först" med dessa stövlar, men skulle dom andra vara mycket billigare så skulle jag nog gå på dom istället!
 
Hur resonerar ni i detta? vilka skulle ni köpt? :)

Nu är vi hemma!

Hej Vänner!
Nu är vi äntligen hemma efter att ha suttit i bilen i sisådär 7 timmar.. Vi landade hemma runt 16.00 och väl hemma så åkte jag upp till affären för att hämta hela 2 (stoooora) paket som jag beställt innan semestern. Det är så spännande dethär med att beställa och få hem i med posten tycker jag, haha mycket roligasre än att gå runt på stan och prova tusentals plagg som bara sitter dåligt och inte alls är sköna.. Jag hittar mer på nätet helt enkelt!!
 
 
 
 
Där såg ni några blickar på mina pärlor från campadre och Ellos som jag med säkerhet kommer att bära på mina fötter ett antal gånger i höst!! Älskar båda två och dom sitter som en smäck på foten och benet :D
Glad tjej här!!
 
På tal om köp och pengar så ska jag och min bästa vän Josefin (som dessutom fyller år idag) åka till stockholm och shoppa kläder i slutet på agusti/början på september, när jag fått min lön. För på måmdag börjar jag jobba och kommer att jobba i 4 veckor dag ut och dag in (ledig på helgen), tröttsamt att tänka på men kul när jag fått mina pengar!
 
 
 
 
 

hemfärd imorgon!

hej!
nu har jag varit dålig på att uppdatera igen.. dumma mig! Denna gång är min ursäkt att jag inte riktigt haft någon intressant att skriva om så då struntade jag i det istället. Men imorgon åker vi hem och man kan väl sammanfatta dessa 10 dagar som först till en början usla men nu senaste veckan helt underbar!!! Vi har solat och badat VARJE dag och blivit lite bruna på det å :)
Idag var vi inne på poolområdet som ett litet avslut för att bara i poolen sista dagen!!
Jag har idag märkt att jag börjat flagna på bröset och upp mot halsen så det var inte alls kul.. 
Men veckan har varit toppen!!
 
 

Solen bränner

Hej på er kära vänner!
som alla andra dagar nu på sista tiden har vi även idag legat och solat nere på stranden och idag har jag verkligen bränt mig på ryggen.. FYfarao va ont det gör men vi får väl hoppas på att det går över till brunt istället om ett tag. Annars har vi det bra, solar och badar och umgås är väl det vi gör om dagarna iprincip :)
 
Snart ska vi åka hem igen så man får väl passa på att njuta när man kan, ellerhur?:)
 
 

Nikon D5200

Nu har jag börjat fundera på att köpa ett nytt kamerahus då jag känner att jag har lärt upp allt jag redan behöver kunna som nybörjare och vill nu ta ett nästa steg ifrån min nybörjarkamera till en lite dyrare variant som dessutom har massvis med förbättringar!! 
 
Det lutar mot Nikon D5200, endast kamerahuset!
 
 
 
 

en kväll (och dag) på stranden

 
 
 
 
 
Idag har det varit en UNDERBAR dag, precis som jag ösnkade att det skulle bli igår. Tänka sig att jag till och med har blivit brun och fått världens rand runt brösten :) Nu hoppas vi på att det kommer vara såhär fint hela veckan enda tills vi åker hem, eller det kan följa med oss hem också förresten ;) 
 
 
KRAAAM PÅ ER!!
 
 
 
 

det här med att börja spara inför flytt

Jag kan med stolthet säga att idag har jag köpt mina första flytta-hemifrån-saker!! Det blev 4 stycken skålar som jag blev helt kär i. Som ni kanske vet så ÄLSKAAAR jag prickigt, speciellt rosa och vitt ihop och nu hittade jag dessa skålar för endast 29:- styck så jag kände att jag var tvungen att köpa dom!! 
 
 
 
 
 

nytt från öland

 
 
 
 
 
 
                                                ursäkta för lite orättvisa bilder men de får duga!
 
HEJ VÄNNER!!
Nu var det ett tag sedan jag bloggade igen och det är för att jag inte riktigt fått igång internet som jag ville här på campingen.. Men nu delar jag från min mobil så det får duga nu framöver. Vi har hunnit med mycket nu de senaste dagarna som tillexempel att jag ha fått världens kliande hals (torr hud), så idag har jag varit hos läkare här på öland och nu fått en salva så det ska bli bra igen :) 
 
Sedan har även min faster och hennes man samt mina kusiner kommit hit och hälsat på igår och dom åkte hem idag då dom sov här inatt! Väldigt mysigt och kul med lite sällskap. Det har inte varit så mycket sol här dock så ingen dag på stranden har det blivit ÄN, men vi får hoppas på lite sol nu dom sista dagarna innan vi åker hem så man blir liiiite brun iallafall :)