Magic Style Brush

Har sett denna på reklamerna och tycker att den ser SKITBRA ut, men sen vet man ju att reklamerna ljuger lite mer än vad dom borde.. Men jag tycker faktiskt att denna ser bra ut och vill jättegärna ha den eller iaf testa den.
 
Det är alltså ett nytt slags styling verktyg som är en rundborste som det kommer värme ut ifrån. Man kan iprinsip göra vilka frisyrer och stylingar man vill enligt videon som ni kan se HÄR med detta verktyg. Locka, bygga volym, ge glans, forma topparna mm. 
 
Finns att köpa HÄR för 469:-
och även HÄR för 449:-
Och till sist även HÄR till billigast pris, 349:-
 
 

Shopping fredag

Hej och välkommen säger jag till Fredagen!!
Idag hade vi bara 1 lektion i skolan, som var frisör. Vi fick göra vad vi ville med varandras hår, dockor eller ögonbryn och frans färg. Jag fick shamponering av hanna och en inpackning på det!! Sen fikade vi (fredagsfika) med pepparkakor och saft som Johanna (läraren) tog med till oss. Efter jag slutat klockan 11.30 så åkte jag och mamma till erikslunds shoppingcenter och åt mat på ikea, sedan ville jag shoppa för mitt stipendium (2000kr).
Jag köpte en del och jag tänkte visa allt jag köpte:)
 
 
"prickig" tröja från KappAhl för 249kr (min tröja till julafton)
 
 
tunika från KappAhl för 399kr
 
 
stickad tröja från Veromoda för 130kr
 
 
jättesöt topp från Veromoda för 330kr 
 
 
stickad tröja från Veromoda för 150kr
 
 
Marinblå topp från Gina tricot för 199kr
 
 
Tröja från Bondelid (lager 157) 200kr (ordenariepris 499kr)
 
3 par trosor från Gina tricot för 129kr 
 
IPhoneladdare: 50kr , torrshampo 40kr och en chokladkalender för 10kr från Dollarstore
 
Det var allt jag köpte och jag är helnöjd med min lilla ranson av kläder och grejer:)!! 
Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra men antingen hittar jag väll på något eller så ligger jag hemma och kökar godis och kollar på film eller någon Serie.
 
Ha en trevlig helg!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Julkola godis

 
Du behöver:                                                                                Hur gör man kulprovet?:
100g smör                                                                          Fyll ett glas med kallt vatten och klicka i 
3dl socker                                                                          en liten klick av smeten efter ca 15min,
1dl ljus sirap                                                                       om smeten stelnar och blir till en rund boll
4msk Kakao                                                                        är det färdigt och klart att hälla på en plåt.
1tsk vaniljsocker
2dl grädde
 
Gör såhär:
1. smält smöret i en kastrull (gärna i en teflon kastrull)
2. blanda ner resten av ingredienserna i kastrullen och rör om.
3. När det börjat bubbla (koka) kan du börja ta tid, 15 minuter kan du börja med innan du kan göra ett kulprov för att se om det är klart. MEN rör om hela tiden i dessa 15 minuter.
Om det inte är klart då du gjort kulprovet så får du göra det flera gånger tills det blir klart.
4. Häll sedan upp smeten på en plåt och låt stelna i kylen eller frysen.
5. När det har stelnat är det bara att skära upp lagom bitar som man vill ha och sedan brukar jag lägga i dem i smörpapper (bilden här nedanför). Förvara i kylen eller frysen!
klart
 
 

L'ORÉAL FIX ANTI-FRIZZ SPRAY

Nu tänkte jag tipsa om en spray som jag använde när jag gjorde DEN HÄR uppsättningen (bilder nummer 3 & 4).
Ser ni att den är väldigt slät och fin på texturen (ytan på håret) och att inget friss eller andra ojämnheter finns. Det är väldigt svårt att få en sådan fin textur på ett hår om det är slitet och ojämt i längden. Men med denna spray som är en anti friss spray tas då allt friss ner och man får en fin glansig yta på håret. 
 
Man kan använda denna spray som både hårspray och till lockar för att dom ska hålla hela dagen utan att tynga ner sig och bli till "våg-lockar". Så detta är alltså en form utav hårspray som kan användas till mycket.
 
                                                         
 

uppsättningar av eget initiativ.

Hej!!
idag hade vi bara frisör lektioner hela dagen från 09.30 till 12.15 då vi slutade och fick åka hem. På lektionen  gjorde vi lite långhårsuppsättningar av eget initisiativ, alltså vi fick kolla på youtube eller komma på något själv som man ville göra. Alltså en uppsättning.
Jag gjorde 2st olika varianter, den ena lite åt det busiga hållet och den andra lite mer vacker och "enkel" (alltså det händer inte så mycket i den andra)
       
        Här är den första, lite mer busig och festligaren än den andra.
 
        
  Denna är lite mera "rak på sak", alltså lite mer ren och vacker.
 
Så min favorit av dessa är helt klart den sista, jag la ner mycket mer jobb med den än den första. Den första uppsättningen gjorde jag bara något som kom upp i huvet, men den andra hade jag en idé som jag gillade och sen utgick jag från den.
 
 
             
 
 
 
 

Hanna och Elsa på besök!

Hanna och Elsa (hennes hund) kom förbi en stund nu på kvällskvisten för lite trevligt umgänge och bus med Elsa.
Jag fotade Elsa lite och sedan redigerade jag dom som vart bra när dom gick hem, så jag tänkte att ni skulle få se några av bilderna på henne som jag tog.
 
 
 
 
 
 
 

Dagens Sandra och folieslingor

   
                            
Dagens Sandra består av:
Jeans: lager 157
Tröja/blus: Bondelid 
skärp: new yorker 
 
 
Hej vänner!
Idag är det Tisdag och vi gjorde folieslingor i skolan, det gick jättebra faktiskt för att vara 3:dje gången. Jag är väldigt nöjd med min stil som jag gör på, som ni kanske inte vet så finns det sååå himla många sätt att göra allt på inom frisör yrket på och alla gör olika. Jag tror faktikst att jag hittat mitt sätt på folieslingor nu!!
Vi kommer att köra folieslingor varje tisdag nu framöver ända tills det är jullov och sen efter lovet så kommer vi att ha ett prov på det fast då kommer vi att använda riktig blekning. Taggad som f*n är jag!!!!   
                                        Bakifrån                                                             Från sidan
 
Nu ska jag snart käka lite och sedan blir det att träna lite inför engelska provet som är nästa vecka, så jag måste lära mig alla (ca. 80st ) glosor.. Men vad gör man inte för ett bra betyg?:=)
 
 
 
 

Drömmen om en egen hund!

Jag har alltid velat ha en egen hund, en liten söt som man kan ligga och gosa med, eller busa, leka och lära  massa saker. Men min mamma vill inte ha en hund och det gör mig verkligen ledsen..Det skulle vara som om en dröm gick i uppfyllelse om jag fick en liten mysis!!
Jag känner mig helt tom nu när Nellie (min kanin) dog för ca 1 1/2 vecka sedan och jag måste verkligen fylla det hålet igen. Det är inget hål som man kan fylla med mänsklig kärlek inte, utan det här hålet måste fyllas med ett djur som man kan älska och som älskar en tillbaka.
Längtan efter en hund har alltid varit där, men det har blivit ännu värre dom senaste åren. Mina vänner har (några av dem) en hund och jag blir såå avundsjuk så jag dör när jag ser hur dom gosar och busar med deras lilla vovve.
 
Mina föräldara tror jag skulle tröttna på hunden om jag fick/köpte en men hur skulle man kunna tröttna på en sådan mysig sak och dessutom inte nu när jag vet att dom dör tillslut..:( man ska älska och leka med den medans man har den för sen är det försent. 
Jag hoppas min dag kommer någon gång och att jag äntligen får en liten Cavalier king charles spaniel 
 
 
 
 (bilder lånade från Google)

Förlåt!

Förlåt, verkligen förlåt! Jag har inte haft någon insperation till att blogga sen Nellie dog så jag har inte orkat skriva så mycket intressant.. Men när skolan börjar nu på måndag så ska jag börja som vanligt igen och några hår inlägg kommer att titta fram igen!!
Men hoppas ni haft en trevlig vecka och helg!

F R E D A G

Halloooo!!
då var det fredag och min sista arbetsdag på klippstugan för den här gången. Nästa gång blir v.10-15. Nu ska jag snart åka till alva och vara med henne ikväll. Måste verkligen vila mina fötter nu innan jag åker, det värker ända upp i benen.. haha.
 
Bild från i somras, mamma och lill tjejen <3
 
 

Utbildning i Kevin Murphy produkterna

Hej!
idag på praktiken hade jag en jätte trevlig och rolig dag! En massa kul att göra i salongen och trevligt sällskap att prata med. Jag stormtrvis på klippstugan jag!!
När min arbetsdag var slut klockan 18.00 så stannade jag kvar en 3 timmar extra för att vara med på en superbra utbildning i märket Kevin Murphy. Och skojja inte om att jag lärt mig mycket, helt sjukt vilket bra märke och gud va jag vill köpa väldigt många produkter av denna serie!!
 
så Stort tack säger jag till klippstugan för att jag fick vara med och lyssna och se dethär, Det var till stor nytta!!
 

Ny liten tunika/topp

Hej vänner!
praktikdagen idag gick också superbra, just nu ligger jag i min säng med världens värk i mina fötter.. Ni kan inte förstå hur ont man får av tt stå och gå hela dagarna.. Men iallafall så köpte jag en liten tunika/topp på H&M idag och den är faktikst köpt på MAMA avdelningen, men givetvis så tycker inte jag att det ser ut som en gravid tröja.. jag tyckte den var super läcker!
 
 
                                           Tunika/topp från H&M, 199kr (MAMA avdelningen)

Första praktikdagen - avklarad

Hej!
Nu har första dagen på praktiken gått och jag jobbade från halv 10 till 18.00. Hlet otroligt va jag är trött och har ont i mina ben och fötter efter en dag i salongen.. Stå, stå och ännu mera stå. Eller gå, stå, gå, stå typ.. HAHA..
Jag fick hjälpa till med det som behövdes och tvätta handdukar och kappor, samt vika och lägga tilbaka i högarna vid shamponeringen. Jag fick även sopa hår och kasta sopor mm. Men det var helt okej faktikst, även fast det kanske inte är det roligaste man kan göra..Men det är ju en del inom frisöryrket det med. 
 
kass outfit bild, men den får duga.
 
Idag hade jag på mig:
tröja/blus - Bondelid (lager 157)
svarta Jeans - lager 157
bälte - New Yorker 
 
 
hoppas ni haft en bra måndag 

Nytt till mig.

        
                                                                Bondelid tröja/blus - 300kr
 
        
                                                                 Mössa från lager 157 - 50kr
 
        
                                                 Svarta Jeans från lager 157 - 150kr
 
Pappa och jag åkte till erikslund och köpte lite kläder och så på förmiddagen, sen käkade vi på IKEA och åkte hem efter det. Trevligt, trevligt! 
Nu vet jag inte vad jag ska göra dock, men vi får se.
 
 

 
 

söndag!!

Hej vänner!
idag är det söndag och jag har ingenting planerat idag, eller jo, jag och pappa ska till erikslund och sen efter det fixa en sak;)
har faktiskt inte så mycket att skriva om eftersom jag vart hemma hela helgen typ.. Men snart är jag uppe på  fötter igen. 
Alltså dethär med att man inte har Nellie som sällskap längre är ju det allra jobbigaste.. Behöver mitt sällskap här hemma. När man kommer hem så ska det vara någon man ska komma hem och pussa och gosa med, så är det bara!! 
Lilla krabaten bytte päls:)  
 

Bearbetar sakta men säkert.

Hej!
Idag är det lördag och jag bearbetar sakta men säkert Nellies bortgång! Det känns så konstigt att gå förbi altanen och inte se henne.. Att det är alldesles mörkt där ute.. Man vill så gärna gå och tända lampan som man attid brukade göra till henne, så hon slapp gå runt i mörkret när man kom hem. Det känns så otroligt tomt så det finns inte. Ni som aldrig haft ett djur eller blivit av med ett kommer aldrig förstå!! det är verkligen hemskt och skit jobbigt!. 
Har fortfarande ingen matlust men äter iallafall! 
Kan säga att jag bearbetar Nellie riktigt sakta, men jag gråter inte lika mycket längre. Eller a, jag gråter inombords hela tiden! Tänker på henne konstant och kan fortfarnde inte förstå att hon är borta. Allt känns så konstigt.
 
Nästa vecka är det praktikvecka för min del, jag ska jobba på klippstugan hela veckan och det ska väll bli kul, men det känns som om jag in te tycker någonting är roligt längre faktsikt efter Nellie försvann ur mitt liv:(
Men med tiden löser det sig och jag ska försöka vara glad för Nellies skull. 

jobbiga dagar för oss!

Hej!
Igår kan man säga att det var den absolut jobbigaste dagen i mitt liv för mig. Jag grät konstant i ca 3 timmar. Sedan kunde jag lugna ner mig lite och tänka på att hon har det bra där hon är nu och att hon hade det jättebra hemma hos oss i dessa 6 1/2 år som hon bodde här. Men i genomsnitt så kan man väll säga att jag grät till och från hela dagen och kvällen.
 
Inatt drömde jag att allt var som vanligt, att Nellie satt där ute på altanen och väntade på mig när jag kom ut mm. Men sedan vakande jag upp och insåg att jag bara hade drömt det.. Gick upp för att kolla om det verkligen var bara en dröm (för säkerhetsskull) och ja, såklart var det det.. Hon var inte där och mamma stod där ute och städade ur buren och plockade bort hennes saker. Då kom tårarna igen. Jag vet ärligt talat inte hur jag ska ta mig ur detta?! Jag har tappat matlusten helt och är inte alls sugen på mat. Jag vill bara ha Nellie tillbaka!
Men det går inte och jag saknar henne så mycket!
Hon vet att vi älskade henne och jag hoppas att  hon älskade oss lika mycket:)
 
Jag stannade hemma från skolan idag också, kände att jag inte orkade, vill bara vara hemma och tänka på min lilla tjej så att hon känner att jag tänker på henne!
 

Vila i frid Nellie ♡

Idag är det den väsrsta dagen i mitt liv. Mitt allt, min bästa vän, min finste lilla tjej har idag, den 14/11 - 2013 lämnat mig. Hon var den bästa i mitt liv, hon gjorde mina dagar till dom bästa någonsin, I hela 6 år fanns du här hos mig. Jag kommer ihåg på vintrarna när du fick gå ut i snön, och gud va du tyckte det var kul. Du rullade runt där i lös-snön och bara njöt. Eller på somrarna när du grävde dina gropar och tittade på mig som om du inte fick:) En riktig buse var du min lilla favorit!! 
Det var den där dumma cancern som gjorde dethär mot dig, varför just du?, varför just nu?.. Vi är så ledsna här hemma. Vi saknar dig och dina söta pussar och gos som du gav oss. Min älskade lilla ängel, Vi ses i himlen!
Vi älskar dig Nellie 
 
Vila i Frid Nellie  2007-04-12  till  2013-11-14
 
Denna bild togs igår <3
 
Här har hon precis somnat in på sin favorit filt som hon kraffsat och kraffsat på, hjärtat mitt

plankan

 
Dag 1 - 20 sekunder  - Klart
Dag 2 - 20 sekunder  - klart
Dag 3 - 30 sekunder  - klart <3
Dag 4 - 30 sekunder  - klart
Dag 5 - 40 sekunder  - klart
Dag 6 - VILA             - klart
Dag 7 - 45 sekunder - klart
Dag 8 - 45 sekunder 
Dag 9 - 60 sekunder 
Dag 10 - 60 sekunder 
Dag 11 - 60 sekunder 
Dag 12 - 90 sekunder 
Dag 13 - VILA 
Dag 14 - 90 sekunder 
Dag 15 - 90 sekunder 
Dag 16 - 120 sekunder 
Dag 17 - 120 sekunder 
Dag 18 - 150 sekunder 
Dag 19 - VILA 
Dag 20 - 150 sekunder 
Dag 21 - 150 sekunder 
Dag 22 - 180 sekunder 
Dag 23 - 180 sekunder 
Dag 24 - 210 sekunder 
Dag 25 - 210 sekunder 
Dag 26 - VILA 
Dag 27 - 240 sekunder 
Dag 28 - 240 sekunder 
Dag 29 - 270 sekunder 
Dag 30 - PLANK SÅ LÄNGE DU KAN!

hur länkar man?

Fick en fråga om hur man länkar i bloggen och såhär gör man:
 
Först skriver du det du vill ha som länk.
 
Sedan gör du så de blir blått på texten (typ kopierar)
 
Sedan klickar du på denna som jag håller muspekaren på här över (infoga/redigera länk)
 
och där högst upp klistrar du in länken till den sidan du vill länka och sedan tryck på "infoga". 
 
Sedan är det klart!
hoppas du förstod min slarviga och fula guide.

knep för en snyggare fläta

        
                            FÖRE..                                                                          EFTER..
 
Hej vänner!
Idag hade vi flätteknik i skolan och eftersom att jag kunde inbakad och utbakad sedan innan så fick jag göra lite vad jag ville, så jag bestämde mig för att göra en liten "orm" fläta.
Jag tycker själv att fätan blir snyggare om den är lite större och tjockare så nu får ni mitt tips på hur man får den att se större och snyggare ut (enligt mig).
 
Såhär gör du:
konstruera din fläta så som du villl att den ska vara först. Avsluta flätan med en snodd eller hårnålar. Sedan är det bara att dra lite försiktigt i de flätade håret, alltså själva flätan. Dra "öglorna" utåt och rucka lite tills den fått den formen du vill ha. Börja uppifrån och gå neråt, ta en "ögla" i taget och gå sedan över till andra sidan av flätan  ocg gör samma sak. Alltså gå sicksack!
 
Hoppas ni lyckas.

bra hår oljor

                   
                     
Här ovan ser ni 3 stycken oljor som jag rekomenderar!! 
 
1. LANZA KERATIN HEALING OIL TREATMENT
  • Reparerar
  • Ger volym
  • Förstärker styrka och elasticitet
  • Minskar torktiden med 65%
  • Återfuktar
  • Ger silkeslent hår med strålande glans
  • Tillför keratin protein
  • Förhindrar frizzighet
  • Fullt UV-skydd
  • Färgbevarande
  • Värmeskydd 260°C

 Finns att köpa HÄR!! 

2. LOREAL MYTHIC OIL

Berikad med en specialblandning av avokado- och druvkärnolja ger denna lättviktsolja vård och näring till alla hårtyper. Oljan omsluter varje hårstrå för en fantastisk glans, ökad smidighet och ett långvarigt skydd mot frizz. 

Avokadoolja fylld med essentiella fettsyror ger en intensivt närande och glansfull effekt. Druvkärnsolja, känd för sina närande egenskaper, innehåller linolsyra, en av de mest kraftfulla antioxidanterna som finns.
 
Finns att köpa HÄR!!
 
3. MOROCCANOIL TREATMENT (100 ML)

MoroccanOil är succévarumärket som passar alla hårtyper. Med sin unika förmåga att snabbt absorberas av håret gör att du omedelbart får en glänsande och vårdande effekt. Det du kan vara absolut säker på är att MoroccanOil-behandlingarna ger ett högkvalitativt och långvarigt resultat.

Detta är en styling-, ytbehandlings- och närande hårprodukt som vårdar och långsiktigt förbättrar ditt hår. Den tar bort friss och reder ut ditt hår samtidigt som den bygger upp håret ochger det glans.

  • Rik på vitaminer, antioxidanter och protein
  • Stärkande och vårdande för håret
  • Minskar fönings- och stylingtiden
  • Eliminerar frissighet
  • Skyddar håret i förorenade miljöer 
Finns att köpa HÄR!!

Fläta på mamma

 
Dessa flätor har blivit  mina favoriter, dom är så fina!! Gjorde denna i helgen på mamma. Det är en utåtbakad luggfläta som fortsätter runt till bakhuvudet. Detta är en slarvig variant eftersom jag  inte riktigt bestämt vad jag skulle konstruera av denna, så det blev bara något, hihi. Men fin vart den iallafall tycker jag!!:)
 
 
 
 

F R E D A G

Hej på er!
idag är det fredag och jag har inte gjort så mycket faktiskt. I skolan klippte vi, och efter det hade vi matte. Sen när jag kom hem tränade jag att slinga mammas hår, fast använde shampo istället för färg. Vi käkade tacos till kvälsmat (som vanligt på fredagar). Nu har jag nyss kommit hem från ica med mamma för jag var uppe och lämna ett paket och köpte godis:)
Har faktikst inte så mycket mer att säga idag men jag hoppas ni får en bra helg!!
 

Torsdagens ♡

 
 
Torsdagens lilla jag består av:
grå kofta - Ullared
jenas - cubus
skärp - ullared
 
hoppas ni får en bra torsdag!!
 
 
 
 

svar på fråga!

 
Hej Maja och alla andra!
jag har en presentation  om mig själv som jag gjorde precis när jag startade denna blogg som ligger under kategorin "om mig". Där kan alla som vill gå in och kika vad jag skrivit för att få en lite bättre uppfattning om mig!
Va bra att du frågade:)
 

Plattång tips!

Hej!
Jag tänkte nu slänga in ett tips till er som funderar över att köpa en ny plattång!
Jag använder denna:
 
Från GA.MA, den kostar 999kr att köpa. Den finns lite överallt som tillexempel på Lyko och bangerhead som det  nu är en kampanj på, som man kan köpa denna plattång för endast 449kr!!
Detta är väligt billigt, så passa på, du kommer direkt till plattången om du klickar på lyko och bangerhead länkarna här över.
Men denna plattång är superbra och fungerar till både platt och lockigt resultalt.
 
Sedan har vi denna Steampood från Loreal professional, den har jag inte själv hemma, men jag har provat den i skolan eftersom vi har den där och jag totalt ÄLSKAR den!! 
Den kostar 1999kr och finns att köpa här: Bellbox.
Den funkar som så att den går på vattenånga och därför sliter den inte alls lika mycket som en vanlig plattång vilket jag älskar med den.  Den är enkel att använda, det är bara att fylla den lilla saker som ligger bredvid på bilden här över och sen sätta på plattången och nästan direkt kan man börja använda den. 
Denna är perfekt till er med jättelockigt, slitet och frissigt hår. Man får glans som man inte trodde det gick att få med en plattång av denna! Funkar också jättebra som locktång!
PROVA PROVA PROVA!!
Ni kommer INTE bli besvika.

Folieslingor

 
 
Hejsan svejsan!
Idag har vi gjort folieslingor för första gången, med shampoo bara för att få in tekniken och alt sånt. I  början var det lite krångligt, men sen gick det jättebra och jag fick in tekniken ganska fort. Det är så kul att jobba praktiskt så man skulle ju helst av allt bara vara i salongen och frisör-huset hela dagarna och inte ha några kärnämnen alls.. 
 
Jag är iallafall riktigt nöjd med slingorna för att vara första gången. Imorgon ska vi på gymnasiemässan och kolla lite där, ingen aning om varför egentligen vi måste vara där.. Vi skulle se på någon uppvsning eller va det var iallafall. Så vi får väll se om det är bra eller ej.
Annars hoppas jag att ni fått en bra måndag!

självförtroende?

 
Det var en tjej som undarde om jag kan göra ett inlägg omgående om hur man får bra självförtroende.. Och jadu, visst kan jag göra det! MEn jag kanske inte har så mycket att komma med eftersom jag inte direkt har så bra självförstroende själv..
 
Men för att bygga upp sitt självförstroende är det viktigt att försöka tänka på allt positivt man gör, inte det negativa. Såna små grejer kan bygga upp ett bra självförstoende rätt bra om man verkligen vill.
Sedan kan man även sitta och fundera över vad man villl med livet, allstå varför man gör olika saker och om man verkligen vill göra det eller inte?.. Allt bestämmer man ju själv. Inegn annan kan bestämma hur du vill leva ditt liv.
Så tjejen. Sätt dig ner och fundera över ditt liv, hur du vill leva och så vidare.
 
Ha det bra!
 

Mina tankar om tatueringar

 
 
 
Jag tycker att tatueringar har gått lite till överdrift, både på killar och tjejer. Jag kan tycka att det är snyggt att ha bara någon liten här och där som betyder något. Skulle aldrig själv tatuera något som inte alls betydde något.. Jag har inte bestämt mig ifal jag vill ha någon tatuering, men det jag lutar mot är typ ett litet hjärta som står för just alla mina hjärtan i min omgivning som jag älskar. Det vill jag ha på handleden isåfall. Sen kanske mina barns namn om jag får några.
Men mina tankar om sleeve tatueringar, alltså såna som täcker hela armarna tycker jag inte alls är snyggt eller sexigt. Det ser bara smutsigt ut.. Och ännu fulare på tjejer.
På killar kan det vara lite snyggare att ha några flera tatueringar OM man har snygg kropp.
Men jag tycker ändå att man ska kunna se kroppen och inte bara en massa fula "teckningar" som är inristat på kroppen..
Kan dock erkänna att killen uppe till vänster va snygg i sina tatueringar, hihi:) 
 
 
 
 
 
 

Nytt inköp och Scones

Hej på er!
Idag har jag inte haft en slappdag jag inte. Denna dag har varit häktisk! jag har hunnit varit på  erikslunds shoppingcenter och shoppat en tröja. Efter det så följde jag med pappa ut och gick hubborundan och väl ute så började det spöregna.. så var alldeles blöta när vi kom tillbaka hem igen..
 
                                                             Från VeroModa, 249kr
 
När vi duschat och gjort iordning oss inför kvällen så bakade jag ihop några Scones och gjorde varm oboy till, som kvällsmat idag. Mums!! 
 
 
 
Nu inväntar jag bara solsidan som börjar om 50 minuter, men innan det ska jag bara gotta i mig godis och mysa såhär sista dagen på höstlovet 
Imorgon börjar skolan igen och nu har vi nya och friska tag, så nu orkar vi några veckor till innan jullovet, ellerhur?
 
Kram Sandra
 
 
 

 
 
 

Lördag den 2 november och fråga till er!!

Hej!
Idag är det lördag och jag har inte gjort något annat än att gå upp ur sängen för att endast äta idag. Trött-mössan är på och jag hänger med. HEHE..
Ikväll ska jag till Hanna och där kommer även Josefin, Julia och Linda  vara. Vi ska se på film och bara mysa en tröttelördag som denna. 
 
Men jag tänkte jag skulle fråga er om vad ni vill att jag ska göra för inlägg när det gäller HÅR-GUIDER, FRISYRER MM.
önska gärna något i kommentarsfältet!!
 
Kram Sandra
 
 

Fredagens outfit ♡

 
Idag har jag på mig:

Tröja - ullared
jeans - rut & circle 
sjal - ullared
 
hoppas ni får en trevlig fredag, själv ska jag åka ner på stan med Hanna nu!
Kram Sandra