Sheela

 
 
 
 
Jag bara ääälskar att foto djur, helt galet kul!! Gillar att försöka få djuret att kolla in i kameran, så man får lite mer kontakt i bilden liksom. En koppling i själva bilden :)
 
Nu har jag varit i farten och fotat min brors hund igen, lilla "Sheela". Världens lilla gulligaste tjej <3 
Har dessvärre fullt upp om dagarna och ingen blogglust för 5 öre.. Tyvärr!! Tror att denna sommaren kommer jag ha lite "uppehåll" i bloggningen, då jag inte har någon lust alls, men på hösten brukar jag bli lite bättre på att få inspiration till bloggen, så det kommer!! Jag kommer ABSLOUT INTE lägga ner bloggen!!!! Så ni vet :D
 
MEn jag jobbar ju nu, och har 3 veckor kvar att jobba, är endast ledig söndag och måndag så är sååå trött när jag kommer hem på dagarna så jag kanppt göt något, umgås bara med vänner och sen åker hem och sover iprincip.
 
Men som sagt, Håll ut!! Jag kommer att komma tillbaka ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vem har tagit körkort då???

 Ja, kan ni tänka er?? JAAAG har tagit mitt körkort nu, äntligen :) 
såååå skönt att vara klar med den fronten!! Jag har åkt en massa bil hela helgen! Tog körkortet i fredags, alltså den 10 juli ( på min bästavän josefins födelsedag <3)  
 
Nej men mycket bilåkning har det blivit nu i helgen med mina friendos, och vi har även hunnit med att parta lite i helgen också, krogendebut gjorde jag i fredags för att fira jossan och att jag tagit körkort, sen var det jobb lite halvbakis dagen efter och sen på't igen bah på lördagen då jag var ledig söndag, måndag :)
 
Imorgon blir det till att jobba igen och se fram emot helgen :)
 
Hoppas ni har det bra!
Med dessa härliga brudar gjorde jag min krogendebut :)

Å herreguuud, 1 hel vecka????

Nej nu jäklar har lilla sandra blivit helt galen!! Inte bloggat på 1 hel vecka??! Det är INTE likt mig. 
Men jag har liksom haft saker att göra heeela veckan, och liksom glömt bort bloggen lite.. :O (skäms) Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte hur mycket jag kommer att blogga denna sommar.. Haha :S Jag har jobbat hela veckan och haft ledigt i nu 2 dagar, så imorgon är det tillbaka till jobbet vecka 2, hade en grymt bra helg iallafall med mina vänner och längtar redan till nästa helg :D
 
Nu ska jag strax iväg för att klippa 2st och sedan övningsköra en stund efter det, det är ju inte länge kvar nu innan jag ska köra upp :O :D Förresten jag klarade teoriprovet till körkortet i torsdags med 57 poäng, 52 var godkänt :) Så det känns skönt!!!
 
Snart har man körkortet i handen får man väl hoppas :D