svar på fråga!

 
Jag kände att jag var tvungen att svara på denna i ett inlägg bara för att jag vart så frustrerad av denna dumma fråga.. För det första så undrar jag hur DU som ställer denna fråga tänker? vill du jobba med någonting som man tjänar mycket på och inte tycka det är kul? 
Man kan ju inte alltid bara tänka på pengar!
Jag valde denna linje för att jag tycker det det är KUL att hålla på med hår. Jag skiter faktiskt i vad man tjänar.. Det viktigaste är att man trivis och har kul på sitt jobb.
Och förresten så varierar det vad man tjänar.. Vissa tjänar lite mindre än andra och vissa tjänar lite mera. Men det är ju upp till en själv hur framåt man är och hur mycket man verkligen vill. 
 
Eller vad säger ni andra?

Ny byrå ♡

Hej!
Idag har jag köpt en ny byrå till mitt rum, eller ja, mamma betalade halva och jag halva. Jag hade en likadan fast med bara 3 stycken lådor innan, men kände att det inte var tillräckligt. Jag behövde flera lådor eftersom jag hade så mycket grejer.. Först hade jag tänkt att köpa en med 6 stycken lådor, men det vart 9 stycken istället och det vart ju mycket snyggare också.
såklart så dekorerade jag lite uppepå också;)

Jaha, vad tycker ni då? vart det fint?:)
Jag är helnöjd iallafall. Byrån är köpt på Jysk och kostade 950kr. Nu blir det någon film och bara ta det lugnt i sängen.
Happy Halloween förresten!!:)
 
Kram Sandra
 
 

Torsdagens♡

 
Torsdagens Sandra består av:
Långärmad tröja - Ullared 
Jeans - Lager 157
Sjal - Ullared
 
Kram Sandra
 

summering av Ullared.

Hej vänner!
nu tänkte jag berätta lite om ullareds resan. Vi åkte ner runt 06.00 och var framme vid ca 11.00, då gick vi genast och tog våra vagnar och in i butiken för att börja shoppa! Vi shoppade ca 1h och sen åt vi mat i varuhuset, och gud vilken kö det var till maten.. kön var ca 30 meter lång.. 
Men dagen gick och när vi shoppat klart var klockan så mycket som 17.00.  Vi åkte till stugan och käkade kvällsmat och sen gick vi nästan och la oss faktiskt. Första dagen var jättetrevlig och vi hade så kul inne på gkeås.
 
matkön till höger.. -->
 
Andra dagen var det inte alls lika mycket folk till en början iallafall. Vi gick in till 08.45 ungefär, sen shoppade vi till ca 11.00 . När vi var klara på gekås så gick vi in på små affärer i en liten outlet galleria bredvid  gekås. Där hittade jag en hårinpackning på en frisörsalong bara. Sen for vi hem och käkade donken på hemvägen. Vi var hemma igen vid 17.00 ungefär. 
Allt gick bra och vi hade en superbra tripp.
 
Kram Sandra

Ullared haul del 4

Här är sista delen!

Ullared haul del 3

Här får ni del 3

Ullared Haul del 2

Här kommer haul nummer 2 av 4.

Ullared haul del 1

Jaja.. Haha! Den får duga!

Mot Ullared!!

Äntligen har dagen kommit, jag har väntat sååå länge på denna dag.
Allt är färdigpackat och vi ska nu packa in oss själva i bilen, vi med. Jag är så glad! Det var hela 1 år sen PRICK som vi var på ullared faktsikt! Vi åkte dit den 28 oktober 2012 sist, så nu är det dags.
4000kr kommer att finnas i min plånbok när jag går in, och betydligt mindre när jag går ut.
 
Jag kommer inte att blogga när vi är där nere, för där har jag inget internet.. Men imorgon när vi kommer hem så gör jag en ullared Haul som jag lovat att jag ska göra. Så ni kommer inte att missa någonting alls som jag köpt!
Men nu måste jag avsluta här, för nu ska vi åka:)
 
Kramar från Sandra
 

Mys söndag!

Hej vänner!
Idag är det söndag och mysdag för mig. Hela dagen ska spenderas i sängen med min dator nära, nära. Ska snart börja kolla lite på desperate housewievs för att snabba på dagen lite, För imorgon klockan 06.00 åker vi äntligen till kära ullared!
Jag ska se på solsidan också klockan 20.00 ikväll, så det får jag inte missa.
Men jag skriver ett inlägg innan vi åker imorgon.
 
Kram Sandra 
liten sommarbild från öland, böda sand som jag tog i somras.

Lördagens ♡

 
dagens Sandra består av:
jeans - cubus
linne - gina tricot
sjal - Ester elenora
 
 
Ha en bra helg!
Kram Sandra
 

naglar och uppsättningar

Hej!
idag fick vi gå in till sylisterna från våran klass och få våra naglar fixade av dom. Superfint vart det!!
 
Mendans vi bväntade på att det skulle bli våran tur att fixa naglarna så gjorde vi lite uppsättningar mm inne i salongen. jag använde min fantasi och skapade några "uppsättning"/frisyrer.
 
Har ingen aning varför bilderna hamnar så.. nån som vet?

Jaja. dessa små frisyrer gjorde jag iallafall och ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Kanske åka till Linda och träffa några kompisar där eller vara med någon annan, eller hemma. Vi får se vart dagen leder mig, haha.
Nu är det helt plötsligt bara 3 dagar kavr tills ullared resan, wiiihooo!!
 
Kram Sandra
 
 
 
 
 

 
 

ska köpa på Ullared

 
lite dålig kvalité men men..
 
Jag har kollat lite på senaste inläggen på ullared bloggen och hittat lite saker som jag skulle kunna tänka mig att köpa blandannat dessa saker som jag lagt upp bild på här över.
Mina pengar som jag kommer att ha med mig slutade på 4100kr, och det kan jag säga är jag jätteglad över. Föstår ni hur mycket jag kommer att kunna shoppa?
jag är så glad!
 
Kram Sandra

Ullared om 5 Dagar

Hej på er!
Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag, mammaa, mormor,morfar och annika åker till ullared:D
Jag längtar nästan ihjäl mig snart..
på Måndag, då jävlar.
Men idag i skolan rullade vi permanent för första gången:) Först tyckte jag det var skit svårt och det gick åt helvete..,men sen så fick jag in snittsen!
 
Bra för att vara första gången tycker jag!
 
Idag har pretty little liars kommit ut, men jag vill vänta och se den på swefilmer sen när den kommit ut där med svensk text. Men den borde komma ut idag för den släpptes inatt klockan 02.00.
Men nu ska jag kolla några avsnitt av desperate housewives i väntan på PLL.
 
Kram Sandra
 
 
 
 
 
 
 

Svar på fråga!

 
 
Hej Elin!
ja, vart ska jag börja?..
Vi hade jättekul tillsammans nästan hela högstadie-tiden, men sen i slutet på 8:an och slutet på 9:an började vi bråka.. vi blev sams mellan 8:an och nian igen, men det var inte som förut längre. Men sen gick det en tid och vi blev osams igen och då menar jag riktigt osams! haha..
Sen så splittrades vi och blev små grupper istället typ.. 
Jag har inte umgåtts med johanna och josefin på bra länge nu. Men vi är sams igen och jag hoppas vi kommer kunna vara vänner nu igen. Paulina har flyttat till sala, för hon går nu i skolan där. Rebbeca och hanna går i samma klass som mig nu och vi umgås på dagarna i skolan.
 
Hoppas du förstod. 
Kram Sandra

Bytt header

Hej igen!
Hade lite tråkigt så jag gjorde en ny header, va tycker ni?
Jag ska ändra lite småsaker på designen också innan jag är helt klar, men det får se ut såhär tills imorgon iallfall.
Nuu ska jag se solsidan!!
Kram Sandra
 

Söndag igen

Hej vänner!
Idag är det söndag igen och imorgon är det exakt en vecka tills jag ska till ullared:)
Idag börjar solsidan igen på tv och gud va jag har längtat efter det, wiiie!!! Men annars har jag inte gjort någonting speciellt idag, bara legat och kollat på desperate housewives för idag var det ingen rolig dag för min mage.. Mensvärk är precis va jag haft hela morgonen/eftermiddagen, superkul ellerhur? 
Nej men nu har den försvunnit och jag ligger fortfarande i mina pyjamas byxor.. Hehe
DETTA BESKRIVER MIG BÄST IDAG;)

Justja, jag har helt glömt bort att berätta att första snön har fallit här i västerås! den 15 oktober kom första snön, under natten. När jag vaknade dagen efter och kollade ut ur fönstret så var hela backen täckt. Jättekul tycker jag!! jag älskar snön, hihi.
Det är faktsikt kvar en del än, men det smälter nog snart bort antar jag..
ÅÅÅÅ, fint va?:)

Kram Sandra

Svar på frågorna

* Hur gammal är du?
svar: jag är 16 år gammal.
 
*Vad vill du uppnå med bloggandet?
svar: Jag vet faktiskt inte, men jag vill ha något att kolla tillbaka på sen i framtiden och se hur mina dagar var när jag var yngre:) Jag älskar att blogga så det kommer jag nog inte sluta med på ett bra tag.
 
*Svart/Vit ?
svar: vit

*Vardag/Helg? 
svar: Helg

*Festa/Hemmakväll? 
Svar: Hemmakväll

*Godis/Chips? 
svar: godis tror jag.

*Vänner/Pojkvän? 
svar: Har ju ingen pojkvän men om jag hade de så hade det vart pojkvän!
 
*Hemma/Borta ?
svar: Hemma
 
*Favorit dag i veckan ? 
svar: Fredag och lördag!!

*Något du saknar ? 
svar: En vän<3
 
*Det bästa som finns enligt dig ? 
svar: Min familj<3

*Bästavänner ? 
svar: Alla mina kompisar är mina bästa vänner!!<3

*Favorit film ?
svar: safe heaven. sjukt bra film!!
 
*Jag ska välja gymnasium till nästa år och funderar på att välja den skola och linje du går. Kan du berätta lite om linjen, typ för och nakdelar och lite blandat ? :)
Svar: Va roligt! Jag älskar frisörlinjen och tycker det är jättekul att gå till skolan varje dag. man lär sig något nytt i denna linje varje dag!! Vi har frisörlektioner varje dag också!:) Jag tycker absolut att du ska välja denna linje för det är världens roligaste, och tror mig det är det!!. Skolan däremot är kanske inte en topp skola. Men jag trivs och det är ju det som spelar någon roll. 
Lycka till!
 
Tack för frågorna denna gång och ha det så bra allihopa<3
 
Kram Sandra

Sötaste Kussen <3

Hej!
Idag slutade vi skolan redan 10.00 så man kan nästan säga att jag varit ledig idag, hihi. 
När jag kom hem så la jag mig i sängen (som vanligt) och kollade på ett antal avsnitt av Desperate Housewievs, inget plugg har vi inte heller! Hur lyxigt har jag det inte nu på 1:an? Fatta vilken chock jag kommer få i 2:an då alla dagar kommer vara till ungefär 16.00 och en hel del plugg på det.. Jag njuter verkligen av dessa tidiga dagar som vi har nu.
 
Melker och Annika kom hem till oss på eftermiddagen och fikade lite. Jag fotade Melker lite medans vi var ute och byggde en kojja i alla löven, han är för söt min lilla kusse<3
 
Kram Sandra
 

Frågestund

Halloj!
 
Nu tycker jag att det är dags för en frågestund igen, så fråga på!
 

Cupcakes

Hej!
Idag är det söndag och imorgon är det skola (igen).. Helgerna går väldigt fort! även fast jag inte gjort någonting alls. Har legat och latat mig hela helgen i sängen och kollat på Desperate Housewievs, rätt skönt det med.
Men idag blev jag rastlös och sugen på att baka lite cupcakes, så denna söndag har jag ängnat åt bakning.
Dom vart vackra som vanligt när dom var klara, hihi:)
Visst??

Nu ikväll ska jag skriva klart en grej från skolan och sedan kolla på några avsnitt av Desperate Housewievs eller tv. Imorgon ska jag lägga upp hågot tips eller liknande till håret så håll utkik!
 
Kram Sandra

Ny tunika från Love forever

 
Beställde ju denna för någon vecka sen och nu har den kommit. Jag gillar den:)
Idag i skolan höll vi på lite med långhår och tränade teniker på dem. Det gick bra denna gång med och såhär blev resultatet:
rätt enkel och väldigt fin!
 
Här får ni lite extra bilder från någon dag tillbaka som jag tog när Nellie va ute och busade lite i löven:)
Min kanin hon är verkligen speciell, Hon är mitt allt. Jag älskar henne mer en allt och hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta!
Just nu håller hon på att byter päls till vinterpäls från sommarpäls som ni ser på bilden lägst ner till höger, hihi.
Hon är så busig, hon är absolut inte som alla andra kaniner som bara sitter i sin bur varje dag och glor ut genom gallret.. Nej nellie har en helt egen ute "gård" som min pappa snickrade ihop när hon var ca 1år ?
Det är hönsnät runt den och en dörr så man kommer in! så man kan vara inne hos henne. Sen har hon en liten inhängnad som vi öppnar upp när vi är hemma så hon kan springa ut och käka gräs. Den inhägnaden är kompostgaller.
På vintrarna tar vi in henne på våran inglasade altan, då bor hon där över vintern och till våren flyttar vi ut henne igen. Så lever min lilla prinsessa hon, LYX-LIV!!
 
 
Kram Sandra

Dagens Sandra ♡

Hej!
Idag är det söndag igen mina vänner!!
Har varit lite kass med bloggen nu dom två senaste dagarna.. Men nu är jag på fötter igen (tror jag) och kommer uppdatera som vanligt. Idag var med med pappa till köping för att hämta en häck som mamma och pappa ska plantera som staket typ på framsidan av vårat hus. Vi käkade på Max innan vi for hem igen:) 
Jag lovade ju er att ni skulle få se bild på mitt hår, men jag har har värsta bad hair day idag, eller aa har haft det hela helgen.. Men ni ska få se lite nu ändå.. vill inte ha det utsläppt nu så ni får kanske bättre bild sen!
Man ser att det blivit lite blondare ellerhur?:)
 
Skulle vilja bli ännu blondare om ett tag, så vi får se vad som händer. Idag ska jag plugga lite och bara ta det lugnt här hemma och kolla lite på desperate Housewievs.
 
Kass bild åt vänster.. 
 Dagens Sandra är klädd i :

Tröja - Esprit (tack Annika<3)
linne - gina tricot
jeans - Lager 157
 
Hoppas ni haft en bra helg!
Kram Sandra
 
 

hårtips till er med torr och kliande hårbotten!

Nu tänkte jag ge er med torr och kliande hårbotten ett tips, som jag har god erfarenhet av eftersom jag är en torris själv.
Jag har provat en massa saker mot torr och sårig/kliande hårbotten. En sak som fastnade för efter bara första duschen är denna:
 
 
Den finns att köpa för en hundring eller 2 på apoteket och funkar som så att det ska lindra både kliande/irriterande och torr hårbotten som en "behandling". Man masserar in "krämen" i hårbotten när man har tvättat håret med shampo och balsam. Sen låter man det verka i ca 1-2 minuter, och jag kan säga att det känns när det verkar. Det  blir kallt i hela hårbotten:) 
Sen när man sköjer ut det och torkat håret är det fortfarande en liten "kall" känsla i huvudet, men det är för att den ska "bedöva" smärtan.
 
Jag hade den senast ikväll i håret och jag bara älskar den.
 
Kram Sandra

imorgon kommer..?

Imorgon kommer ni att få se före och efter bilder på mitt hår som jag slingade idag!
 
Jag har varit allmänt trött och inte haft någon insperation till bloggandet nu på några dagar.. Man blir ju såå fördriven i allt plugg och alla prov nu.. Det är mycket som ska göras och mycket som händer just nu.
Men såklart kommer det snart lite roligare inlägg än bara text!
Måste bara plugga lite först, hehe 
Nej, jag skoja. Men jag känner att prov går före bloggen så ni får ursäkta mig för att ha blivit lite off nu på sistonde. Jag tycker också det är trist men What to do liksom? 
Jag älskar ju att blogga så det är inte det att jag struntar i det, utan det är lite fullt upp på mitt schema just nu som sagt.
 
Ni får en liten vacker sommarbild som jag tog på öland i somras för att pigga upp hösten lite, hihi
 
Kram Sandra

Info om videoguider och haul