första jobbdagen

Nu var första jobbdagen över och det gick superbra! Trött är man ju såklart när man fått gått upp tidigt.. Men så är det ju i den riktiga världen! Jobba jobba jobba och tjäna pengar ;)
 
Jobbade till 15.30 idag så jag slutade ändå ganska tidigt, vilket var skönt :) Och imorgon öppnar jag salongen SJÄLV :D Spännande va? ;) Jag är iallafall taggad!!
Nej, nu ska jag gå och fixa lite tacos till kvällsmat!!
Vi hörs :)
 

Tröttast i världen

Tjenixen ;)
Idag har jag, Alva, Maja och William varit och badat på kokpunkten (ett äventyrsbad här i Västerås) hela dagen, så nu är jag heeeelt SLUT!! 
Kom hem till en liiiten liiiten valp också, min bror och hans tjej har köpt hund, lilla sheela som hon heter!! Världens sötaste lilla tjej!!
KOLLA PÅ HENNE???!!!!!  Är hon inte underbar? :D

Turkiet resan i film!

Jag har filmat lite då och då genom hela resan till turkiet som jag var iväg på för någon vecka sedan, och nu har jag klippt ihop alla klipp till en liten film som jag publicerat på youtube som ett litet minne som jag kan gå tillbaka och kolla på i framtiden om jag vill :)
 
Tänkte dela med mig av filmen till er också, så blir det lite annat än bara bilder som ni fått, haha :)
ENJOOOY ;)
 

Midsommar 2015

   
 
I år firade jag midsommar med släkten på dagen och med Johanna, Alva och en massa andra på kvällen. Så himla härlig dag det blev även fast regnet hängde i luften mest hela dagen, tur nog fick vi aldrig något regn, men endå :)
 
Jag tog knappt några bilder alls iår, vilket är lite tråkigt, men ett galet tecken på att jag hade kuuuul!!!
Hoppas eran midsommar har varit bra iallafall :)
 

Frisyr-Tips inför midsommar♡

 
 
 
Kan det vara så att någon här har lite frisyr-torka?? Tänkte ge ett litet tips nu inför midsommar som kan va fint att ha istället för midsommarkrans (om man inte vill ha en sån såklart).
 
Denna frisyr är både enkel och superfin, därför fungerar den nästan att ha till alla tillställningar och fester, samt även vardagar. 
 
Hur gör man då? 
 
-Du börjar med att dela av håret från öra till öra och sätta upp allt hår som inte ska vara med i flätan
(alltså det håret bakom öronen)
-Sedan lägger du över allt hår som ska flätas till den sidan där du vill att håret ska svänga runt. 
-Du börjar fläta (utbakad fläta) lägst ner vid örat och sedan jobbar du dig över till andra sidan och slutar vid andra örat. Där flätar du bara ner som vanligt tills håret tar slut. 
-Nu kan du dra lite i flätan för att den ska se lite större och fluffigare ut.
- Sen lägger du den biten som inte är utbakad precis bakom den utbakade flätan för att sedan fästa flätan med
(i mitt fall) 2st hårspännen (blommor) Från H&M.
 
KLAAAR och redo för Midsommar!!
Kram på er och ha en mysig midsommar allihopa!!

 
 
 

 
 

 
 

Så var man helt plötsligt redo

 
Idag blev jag äntligen klar med alla körkorts-teori frågor , så nu är jag helt redo inför uppskrivningen
(som dessutom är bokad :D). 
Har kämpat nu med frågorna in i det sista och kan säga att jag inte alls har länge kvar tills jag har uppskrivning och körning, men tänker inte berätta datumen dock :) Det blir en överaskning sen när jag har klarat det!!!
 

Och så hände det som inte fick hända..

Lisa Holm är DÖD..
Jag satt uppe inatt och lyssnade på presskonferansen som sändes live på aftonbladet.se runt 00.00, och vid 00.20 fick vi beskedet att Lisa hade hittats död i polisens sökområde.. Mitt hjärta brast när jag hörde orden "Vi har nu hittat en död person, troligtvis är det Lisa". Fick kalla kårar i hela kroppen och kände mest att "FAN, varför var detta tvunget att hända?".. 
 
Nu känner man mest en massa hat till männsikan som gjort detta mot den stackars flickan!! Och att den jäveln (ursäkta språket) ska få LIDA för det hen har gjort!!!!! 
 
VILA I FRID LISA HOLM

#HittaLisaHolm

Jag har aldrig följt nyheterna och aftonbladet så mycket som jag gjort de senaste 6 dagarna någonsin!
Lisa Holm är försvunnen, en tjej i ungefär samma ålder som mig är försvunnen.. Det här har påverkat väldigt många människor runt om i Sverige, något som faktikst gör en riktigt stolt och börja tro på männskligehten igen. Det är sååå många männsikor som hjälper till att försöka hitta Lisa, massor med poliser och polishundar, sen även missingpeople som har en styrka med ca 900 personer som går skallgång i området där Lisa försvann. Och inte nog med det så hjälper även tusentals människor på sociala medier till att sprida bild på Lisa med hashtagen #HittaLisaHolm . 
 
Det är så fruktansvärt hemskt att en sån här sak ska behöva hända.. Varför finns det männsikor som är dumma i huvet?? VARFÖR? Och jo, jag är nästan helt säker på att det är någon dum jävla våldtäktsman eller kidnappare som tagit henne någonstans.. Men jag tror även att hon lever!!
 
Dom har ju hittat massor med fynd från Lisa runt om kring där hon försvann, nästan som ett spår som leder söderut (tror jag det var), och det vill ju nästan bevisa något kan jag känna, att kanske Lisa själv släppt sina saker i riktning med det hållet hon fördes bort, eller kanske i värsta fall att kidnapparen har kastat bort dom.. Men allt vi gör nu är att HOPPAS HOPPAS HOPPAS att Lisa är oskadd och snart hittad för att återvända hem igen!! Jag skulle inte kunna tänka mig hur jag skulle må om detta var någon av mina kompisar som hade råkat ut för detta..
Så SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA, HITTA LISA!!!!! Än är inte hoppet ute.
 
 
 

Me love u long time♡

   
 
Dagarna bara går nu ju.. Jag har fått sommarlov också (i torsdags) så nu har jag det såå bra!! Ledig varje dag nu i 1 månad framåt ( då jag börjar jobba 1 Juli). Juste, i fredags klev jag upp, första sommarlovsdagen klockan 06.15 för att åka på halkkörning med bilskolan :) Det var lärorikt och kul!, så nu är det inte så långt kvar tills jag har mitt körkort i handen!! :D
 
Har bokat uppkörning och teoriprov i början av Juli också så jag pluggar och pluggar nu för att klara det :) 
Önska mig lycka till ;)
 

 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
 

Nyshoppat

Nu har man vart i handlar-tagen igen, denna gång på INTERNET. Beställt helt själv eftersom att jag KAN ;) 
(ni vet man är ju 18 nuråå, haha) Hittade iallafall 3 toppar från Miinto.se, första från vänster är min favvo!! Hade kunnat önskat en annan färg dock, men älskar den i denna färg endå.
 
Fick dessutom 100kr i rabatt eftersom att jag började prenumerera på deras nyhetsbrev och för att jag handlade över 600kr. Så allt som allt vart det runt 500kr :) 
 
Ni hittar topparna HÄR HÄR | och HÄR