Slingor i Hätta på mormor

 
 
Idag hade vi kundpass med egna modeller på förmiddagen. Jag gjorde slingor i hätta på min mormor och såklart glömde jag heeelt bort att ta en före-bild.. Men här ovanför ser ni efterbilder iallfall!, innan var hon grå och lite mörkare i botten än på topparna. Ni får fantisera själva hur det såg ut inann!
 
Imorgon har vi praktik så då kanske ni får lite bilder också om jag gör någonting på någon modell :)
kram
 

10 sanningar om mig

1. Jag vill ha barn i ung ålder (inte allt för ung men runt 20-23
 
2. Jag är perfektionist när det gäller inredning och sånt.
 
3. Jag är jätte dålig på att städa mitt rum... (dålig vana)
 
4. Jag vill flytta hemifrån och inreda mitt egna hem, men kanske inte riiiktigt än ;)
 
5. Jag hade en stor fobi för när folk spydde när jag var liten, men den har blivit bättre nu!
 
6. Jag har aldrig testat att röka vanliga cigaretter !! (stolt) däremot vattenpipa..
 
7. Jag älskar kärleksfilmer!!
 
8. Jag hatar att laga mat...
 
9. Jag ÄLSKAR att shoppa.
 
10. Jag vill just nu ha ett djur mer än väldigt mycket annat!!
 
 

Tips , tips!!

Idag var jag på Rusta här i västerås på erikslund och där hittade jag den STORA (största) shampo flaskan och den största inpackningen från Loreal professionnel för ENDAST 179kr/styck!! Helt sjukt va billigt!! jag hade tyvärr inga pengar just där och då men imorgon kanske jag ska ta mig dit och köpa både inpckningen och shampot!! OMG alltså.
 
Dessa fanns till detta underbara pris!! Passa på vettja!
 
Detta är alltså shampot med 1500ml och inpackingen med 500ml. Ordenarie pris hos frisör : shampo - 599kr, inpackning - 399kr 
 
PS. jag kan inte garantera att det finns nedsatt på eran ort.
 

gosegrisen

  
Ursäkta för den dåliga grådassiga kvalitén på bilderna, vet inte vad som hände.. 
 
 
 
 
 

dagens praktik Sandra

  
 
Dagens består av : 
Kofta - Vila 
jeans - H&M
 
 
 

Mössa från Syrum

 
För ett tag sedan så köpte jag en ny mössa till vintern inne hos superduktiga "Syrum". Hon stickar sina mössor själv efter egen mall och lägger sedan ut en hel del i olika färger och motiv till försäljning! En mössa kostar endast 150kr inkl. frakt så det är som hittat :)
 
In och kolla hennes blogg där hon också säljer sina mössor vettja ;)
 
HÄÄÄÄÄÄR.

Är med och tävlar.

 
www.cochisedesign.se har just nu en tävling på sin facebooksida om att man kan vinna denna kamera väska så jag tänkte passa på att tipsa er om detta!! Tävlar gör ni HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR.
 
Hoppas, hoppas, hoppas jag har den turen för en gångs skull att få vinna, håller tummarna här :)
 
 

Dagarna går..

Jag har märkt att dagarna bara gått i rasande fart här på bloggen (jo, i verkliga livet också).. tomt som i tusan och jag har knappt tänkt på att jag inte skrivit något?.. Haha som det kan bli :)
 
Men jag har blivit lite smått förkyld i helgen och det verkar hålla i sig till idag också.. Imorgon har halva klassen kundpass i skolan och resten har veckan efter (jag har nästa vecka) så jag kanske ska klippa Hanna imorgon för att få något att göra medans dom andra har kunder :)
 
Hösten verkar ha kommit igång på riktigt nu också för imorse när jag vaknade så var det bara 4 grader ute och det låg gul-röda löv över hela gräsmattan, på bilarna och ja överallt iprincip..  Och blåste och regnade gjorde det också, ganska rejält kan jag säga.. Men jag älskar detta väder kan jag erkänna!! ;) detta är vad jag längtar efter hela året, haha:)
Ska kanske ut och fota lite snart också i detta underbara väder, för jag bara älskaaar höstbilder!!
 
Kram

Den perfekta rullningen!

 
 
 
Äntligen, äntligen fick jag till den där "perfekta" lätta permanent rullningen!! Min handledare på praktiken visade mig detta sett att rulla på som kallas "solfjädern" och guuud så enkelt det blev helt plötsligt :O
Jag känner mig sjukt glad nu när jag äntligen hittat mitt sätt att rulla :)
 
Ni vet DEN känslan när man känner att det går bra? U N D E R B A R.

praktik hela veckan

Jag har praktiserat från 09.45 - 18.00 varje dag denna vecka och ska göra det tills på fredag, så jag kan säga att jag är ganska slut när jag kommer hem på kvällarna.. plus att jag går ut och springer och går i ca 1 timme när jag ätit och efter det så är det in i duschen och sen raka vägen till tvn och sängen där jag ser på idol, big brother och paradise hotel, sen är det sova som gäller igen..
 
Man kan väl inte säga att mina dagar är så intressanta direkt.. så jag har inte riktigt haft så mycket att skriva om här på bloggen och så om ni förstår :/ lite tråkigt men det kommer att bli bättre nu när hösten drar igång på riktigt, det lovar jag er!!
 
Plus att vi snart ska börja ta kunder i skolan så då kommer jag att lägga upp lite före och efter bilder när jag färgar hår och så, så det ska bli spännande :)
 
 
Men hoppas ni står ut en liten stund nu så länge med lite dålig uppdatering.. 
kramar till er!!
 

när man känner att det händer någonting

Nu idag när jag var ute på pw med pappa så sprang vi 1,5km terränglöpning också i slutet för att få upp lite mer puls och känna sig sådär helt slut när man kommer hem ni vet? :) Men när jag sprang så kände jag att någonting har förändrats i min kropp?! Det var inte alls lika jobbigt att springa längre så som det hade varit förut :)
 
Det känns ju så underbart i kroppen när man känner att någonting har hänt, att man lyckats fått upp konditionen från 0 till i allafall 2, helt otroligt skönt!! Nu ska jag lägga mig och slappa resten av kvällen framför idol och känna mig nöjd med träningen för idag :)
 
Ha en bra kväll!!
 
 

Morotsbröd i massor

 
 
Idag bakade jag mitt livs bröd kan jag säga er!! jag kommer aldrig mer köpa bröd från affären utan jämt baka detta mumsiga morotsbröd!! Fy va gott det var, oemotståndligt!! 
Nu tänkte jag då dela med mig av detta underbara recept till mina kära bloggläsare så att ni också får lite gott i vardagen :)
 
 
Gör såhär:

Smula jästen i en degbunke. Smält smör i en kastrull. Tillsätt vatten rör om och värm till 37 grader. Häll lite grann över jästen och rör tills den är upplöst. Tillsätt resten av degvätskan.

Rör ner salt, vetekli, solrosfrön och linfrön. Skala och riv morötter på rivjärn eller i matberedare. Rör ner de rivna morötterna. Rör ner grahamsmjöl.

Tillsätt sedan lite i taget av vetemjölet och kör till en deg, gärna med elvisp utrustad med degkrokar. Tillsätt så pass mycket mjöl att degen släpper bunkens kanter och känns smidig och inte så kletig.

Strö lite mjöl över degen och låt jäsa under bakduk 30 minuter.

Ta upp degen på en mjölad bänk och knåda degen med lite vetemjöl så jäsbubblorna trycks ut och så att degen blir formbar och inte kletig. Dela degen i 2 delar. Knåda varje del till en avlång deg. Dela i 12 bitar och forma varje del till en rund boll och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

Gör likadant med den andra delen så att det totalt blir 24 bullar. Man kan också göra 2 st limpor istället för bullar.

Låt jäsa under bakduk ca 20 minuter.

Grädda bullarna mitt i ugnen i 18-20 minuter i 225 grader. Limporna gräddas i undre delen av ugnen i 175 grader i ca 35 minuter.

Låt svalna på galler under bakduk.

 
 
LYCKA TILL!!
 

Ny inredning♡

 
 
Jag bara kunde inte motstå denna söta skylt i plåt på maxi igår.. Jag var tvungen att köpa den och kolla så fint den passar på min sänggavel :D Älskar den verkligen!! 
Den kostar bara 60kr så det var ju värsta kapet där, haha ;)
 

Min kvällsmat idag

Efter ett sjuuukt jobbigt intervallpass med pappa på 8,5km så åt jag en otroligt god kvällsmat som är bland det godaste maten jag vet dessutom. Så detta satt finfint i magen min :) 
 
 
Lax med dill och citronsås, samt 2 hårdmackor med ost - MUMS!!!

Mellanmål

 
 
 Nu när jag börjat mitt nyttiga liv så har det blivit väldigt viktigt för mig att äta mellanmål och idag vart det detta som slank ner i min mage!! Så himla gott. ÄLSKAAAR vindruvor.

Ny fotoshoot med Hannas kissar

 
 
 
 
Igår var jag hemma hos hanna på eftermiddagen efter skolan och färgade hennes hår, samt fotade hennes små kissar på samma gång, och det är faktiskt 2 helt olika katter, inte 1 som folk trodde på förra fotoshooten vi hade. Fast dom är systrar så det gör ju att dom blir väldigt lika då :)
 
 
 
 
 
 

När sötsugen sätter igång..

Nu har jag inte ätit onyttigt på 5 dagar om man ska vara exakt. För mig är det ganska mycket då jag äter något onyttigt iprincip varje dag.. Men nu idag på eftermiddagen var det extremt kan jag säga.. Så jag letade reda på något nyttigare recept av chockladbollar samt hittade jag något nyttigare recept av snickerskaka också så jag gjorde båda två bara för att prova :)
 Och detta blev resultatet och jag tyckte att chokladbollarna vart rätt goda, men snickerskakan var lite sisådär..
 
 
 
 
 
 
 

Medans alla andra..

  
 
..äter onyttigt och skräpmat så kör jag på i mitt race med nyttig mat och träning och det går som en dans på rosor än så länge! Det här var mitt mellamål som jag åt när jag kom hem från skolan och var helt slut då jag haft idrott ute i värmen...
 
Idag har jag egentligen ingen träning jag ska göra för jag har ledigt från det idag och även på söndag, men jag körde 2 1/2 min planka iallafall framför tvn..
 
Hoppas ni får en härlig helg :)
 

Dagens Sandra

  
 
 
Dagens sandra består av:
tröja - Alice
jeans - cubus
linne - gina tricot
 
 
 
 
 

Fantastisk kamera!!

Idag har jag äntligen fått min kamera och jag kan säga att jag är SUPERNÖJD!! Kameran har redan topp-poäng hos mig och jag kan inte vara gladare!! abslout bästa bytet jag gjort någonsin. Eller a byte och byte ;)
 
Kamerans kvalite är helt otrolig och bilderna blir huuur bra som helt. Alltså det här var något heeelt annat mot vad jag hade innan.. fem gånger så bra!!!
 
 
Här får ni några bilder jag tagit ute idag med den nya kameran.  (motljus-älskare här)
 
 
 
 
Jag har suttit endå sedan jag kom hem från skolan runt 16.00 tills nu och läst och kollat på en film man fick med 
kameran om hur man tar bättre bilder och olika inställningar på kameran! Så nu har jag lärt mig ungefär det jag kunde på den gamla kameran (om inställningarna och vart dom sitter). Men givetvis så finns det en heeel del mer att lära sig och det ska jag göra!! Perfekt då att jag börjat i en fotokurs på skolan i individuella valet för där kommer jag antagligen lära mig massor.
 
Det här ska bli sååå kul att få lära känna en ny kamera :)
kram
 
 

utväxten åtgärdad

 
 
Sisådärja!! Idag på min lediga dag hade jag bokat en tid hos treorna på skolan för en uppfräschning av min utväxt. Så nu var det åtgärdat och jag kan sluta störa mig på den.. :)
 
Träningen idag vart en powerwalk med josefin i ca 45min som avslutades med löpning upp för en brant lååång backe. Jobbigt värre ;) men skönt som tusan och min motivation ligger på topp!!
 
 
 
 

Kanske blir tomt?..

Hej!
Eftersom att jag inte har någon kamera just nu inann jag fått min nya (som borde komma senast måndag) så kommer jag kanske inte vara så aktiv här med just inlägg med bilder i, dels för att jag inte har någon kamera och även för att jag inte gillar att blogga med dåliga mobilbilder.. När man väl blivit van med bra kvalite på bilderna så är man fast där ;) egentligen inte heller tomma inlägg med bara text.. 
 
Men så fort jag fått min kamera ska det bli som vanligt kan jag lova!! då är jag tilbaka med mina "dagens sandra" bilder och lite gott fika (nyttigt förståss..) haha :)
 
Men lite annat kul blir det kanske tills jag fått kameran :) vem vet?!
 
Men hoppas ni förstår:)

Första träningen - CHECK

 
 
Nu är första träningen färdig och jag känner mig på topp!! Efter passet gjorde jag iordning lite kvällsfika som var frukt såklart då ;) Nu är jag otroligt taggad på dethär med träning och hälsosam kost så nu längtar jag tills imorgon då jag får träna igen, haha :)
 
 
 
 

Nu är den beställd!!

Nu ni, äntligen har jag beställt hem min nya lilla leksak som jag ska lära känna och bli bästa kompis med om ca
3-5 dagar!! Längtar halvt ihjäl mig kan jag säga.
Men snart, snart får jag min älskling som jag längtat efter såå mycket!!
 
 
 
 

Då sätter vi igång!

Nu var det äntligen måndag och jag började dagen med att äta en god frukost med kvarg, banan och müsli. När jag kommit hem från skolan är det träning som gäller!! Idag kör jag mage för hela slanten och jag ska trötta ut mig som satan för nu köööör viiiii.