Få håret att växa 2cm istället för 1cm i månaden

2 ST TIPS TILL HÅRET FÖR ATT FÅ DET VÄXA SNABBARE!!!
 
Idag såg jag ett tips från en frisör och hårolog som jag tänkte förmedla till er också. Jag har inte testat detta men skulle gärna vilja.
 
första tipset: FÅ HÅRET VÄXA 2CM ISTÄLLET FÖR 1CM I MÅNADEN
Jag antar att vissa av er har exakt samma problem som jag har när det gäller hårets växande.. Det känns som att det aldrig växer eller händer någonting överhuvudtaget. MEN nu har jag hitta lösningen på vårat problem!!
 
Det finns något som heter hårologi of Sweden som denna frisör berättar om.
Läs va HON skrivit här nedanför:
 
För att få sälja Hårologis produkter och använda sig av konceptet krävs att man gått en specialistutbildning som ger kunskap i att behandla dig och ditt hår som den unika individ du är. 

Hårologi of Sweden har olika extrakt som jag som frisör/hårolog tillsätter i ditt schmapo för att anpassa det speciellt för dig. En blandning som jag gillar lite extra är den som får håret att växa snabbare! Jag har själv provat och märkte markant skillnad! 

Ett hårstrå växer i genomsnitt en centimeter per månad! När jag använde mig av hårologis schampo med denna specialblandning växte mitt hår närmare två centimeter per månad istället. Och jag var överlycklig! Nu säljer jag detta till mina kunder och dom är lika nöjda som jag! 

Har du en önskan om längre hår? Gå in till närmaste hårolog & be dem fixa ett till dig också.   


andra tipset: LAGA HÅRET FÖR STUNDEN OCH FÅ DET VÄXA EN ANING LÄNGRE ÄN VANLIGTVIS!!
Jag tänkte även tipsa om ett topserum som gör så att håret lagas för stunden och får det växa lite längre än va det vanligtvis brukar.
Hairtip Serum med intensiv vård och med återuppbyggande effekt får det hårtoppen att hålla ihop och därav få en möjlighet att växa längre. Dra i två pump om dagen längst ut i dina längder, serumet håller ihop toppen och bygger upp den så att håret inte ser så frissigt/nött ut. Håret repareras och kan växa längre!     
 
 
 
Kommentarer
Madeleines.se - Fotoglad Tvåbarnsmamma säger:

Det är mitt 50 mm f/1,4 men så stäcker jag mig låååångt upp för att få lite mer vidvinkel - har ju en fullformatskamera så 50 mm är ju 50mm och inte typ 80mm för mig :)

Kramar!

2014-01-21 | 19:42:12
Bloggadress: http://madeleines.se

komentera något ♥ :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback