Nollning eller ej?

Hej!
Idag fick vi gå till ett ställe med några från 3:an, trodde direkt att vi skulle bli nollade då! Men så blev det inte. Det vart tipspromenad och 5-kamp på djäkneberget med frisör och stylisterna på skolan, både 2:orna och 3:orna. Undra om dom kommer nolla oss eller inte?, undra när isåfall? Fy, jag vill inte bli nollad!..
Kommentarer
lina säger:

Hej sandra!
du har en jätte bra och fin blogg tycker jag :)
Vad menar du med nollning undrar ja?

Svar: Hej! Tack så mycket!Jo, när man börjar på gymnasiet så gör (oftast) 3:orna på den nya skolan en massa pinsamma/elaka saker emot 1:orna som börjar på skolan, typ att hela klassen måste göra något något pinsamt på stan. Det kallas att man blir "nollad".
Sandra ullvin

2013-08-21 | 15:06:23
Linnea Åkerlund säger:

Jag måste bara få tillägga att jag brukar köpa mina schampon och balsam samt hårinpackningar på Ica och dom är från "dyrare". Jag använder mig själv utan tresume vilket är ett schampo som både säljs i salong och i butiker som Ica. Hoppas du förstår va jag menar :)

Svar: ja, absolut finns det bra shampoon på ica också, men det jag menar är att man ska försöka undvika t.ex icas egna shampoo, eller t.ex Barnägens shampoo.
Sandra ullvin

2013-08-25 | 01:23:58
Bloggadress: http://nattstad.se/linneaakerlund

komentera något ♥ :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback