Snart börjar 2015!!

Hej mina fina!
 
Idag är det abslout sista dagen på 2014, och jag ska inte vara ute och festa som alla andra ungdomar idag :) jag ska fira in det nya året med min familj ♥ Jag har aldrig varit någon festmänniska och misstänker att jag aldrig kommer att bli det heller, men herregud det finns en massa andra bättre saker i livet än alkohol, så känner jag :)
 
iom det nya året så händer det lite på min åldersfas också, jag fyller ju hela 18 år detta år!! Och då ska jag minsann ta mitt körkort i maj då jag fyller år. Jag har även köpt scrapbooking som jag och min bästa kompis josefin ( Hon har en egen) har tänkt dokumentera och decora med bilder och text hela mitt/vårat 18års år. Det blir som en liten minnesbok för hur hela mitt år var då jag äntligen blev 18 år:) Allt kommer att dokomenteras (det roliga som händer förståss!!)
 
Jag välkomnar detta år nu, jag är mer än redo!! Hoppas detta året blir ett bra år och att jag får uppleva en hel del bra saker med min familj och mina vänner!!
 
 
 
GOTT NYTT ÅR KÄRA NI 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Behövligt och måste ha.

 
 
Jag skulle verkligen behöva ett par Nike air max, både för att dom är snygga och för att när jag står upp och jobbar i salongen så behöver jag ha ett par skor som är sköna att stå i och några som man inte får ont i fötterna av. Dessa varianter ska tydligen vara sköna och stå-vänliga och det bästa av allt är ju att dom är ursnygga!! 
 
Dessa har jag designat själv på Nike´s hemsida och herregud, nog för att dom är slut just nu men när dom kommer in måste jag nog köpa ett par!! LÄNGTAR

Promenad i snöstormen

  
 
 
 
 

Ponytailbraid

 
 
Skriver som jag skrev till denna bild på instagram " Man får stå ut som modell då och då om man är vän med en blivande frisör"
 
Va tycker ni om denna variant? :)
 

Nelly.com

 
 
 
 
 
 
 
 
Det finns såååå mycket fint på nellyrean just nu och dessa 2 här över skulle jag sååå gärna vilja köpa!! herregud  va fina de är!! den blåa är en byxdress och helt sjukt SNYGG och somrig!! Perfekt att ha i sommar. Den andra är också helt otroligt snygg, jag har fastnat ganska rejält för blommigt tyg på kläder och denna är bara sååå snygg!!
 
Om bara pengarna hade funnits så hade jag köpt på en gång!! 
 
Ni kan ju passa på om ni har några pengar över efter jul, det är upp till 70% rea på Flera 1000 plagg och det finns en heeel del snygga också!!
 
Direktlänk till dessa här över kommer här nedan:

Vinter wonderland

 
 
 
Har nu på morgonen testat att fota med mitt nya underbara objektiv med meeega zoooom ute i det vackra vinter vädret, just idag var det så fint ute tyckte jag, det låg snö på träden (även fast det inte var nå mycket) och det var bara allmänt fint ute, så jag passade på att ta med kameran ut på en liten tur :)
 
 

Sims

 
 
Hej på er!
har nu suttit och spelat sims (i väntan på att åka till arosfortet) och laddat ner en massaaaa nya möbler och kläder osv.. Det finns såå mycket fint alltså!! Har ni aldrig gjort det så kan ni göra det HÄÄÄÄR gratis såklart :)
 
Men efter att vi vart på arosfortet så ska vi gå ut och äta pizza också på en resturang så det ska bli mysigt, men nu ska snart åka så vi får höras lite senare :) 
kram kram
 
 

lådan krymper

 
 
Det blir bara mer och mer produkter i lådan så snart måste jag nästan ta en till låda till att ha produkter i, haha jag är en produktoholic :) Älskar att testa nya hårprodukter och lådan blir bara "mindre och mindre" för varje produkt jag köper, haha! 
 
Dess här över är iallafall en del av mina hårprodukter, jag har några shampon och balsam till men dom stod i duschen så jag orka inte ta ut dom.. 
 
 

En bakelse ♡

 
 
Denna vackra kofta kom mamma hem med till mig idag, herregud va jag älskar den!! Önskade mig den i julklapp men fick den inte då, och nu var det 50% på den tror jag så nu var den BILLIG och kostade bara 175kr istället för 350kr :) Älskar mellandagsrea!!
 
 

God jul på er mina fina!

Idag är det julafton och det har varit fullt hus här hemma hela dagen lååång!! Jag vaknade runt halv 10 någongång imorse och hade faktikst nästan ingen julstämning alls konstigt nog, haha.. Men den kom mer och mer ju längre dagen gick! 
 
Vi öppnade våra julklappar runt 11.30 eftersom vi skulle få gäster vid 14.00/15-00. Jag blev supernöjd för ALLA julklappar som jag fick under hela dagen och kvällen och är sååå tacksam för att jag har fått så snälla och generösa föräldrar och släkt!! ÄLSKAAAR ER.
 
Vi åt julmat och bara mös allihopa och pratade om en massa saker och även gjorde lite planer inför helgen :) Vi ska minsann åka till arosfortet på söndag ( ett mini "fångarna på fortet") några stycken i släkten och ha kul :) 
 
Vi hade också vårat lilla julklappsbyte som vi brukar ha varje år där vi har lottat ut namn till allihopa och ingen får veta vem som har vem, gud va inveckalat haha.. hoppas ni fattar ;)
 
Men det bästa av allt tror jag var att det började SNÖA på självaste julafton, helt otroligt och supervackert!! Blev helt varm i kroppen av glädje när jag tittade ut och såg snön falla ner från himlen!! 
 
så en sumering på denna julafton var UNDERBAR.
och TACK igen för alla fina julklappar!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Här nedanför ser ni mina julklappar som jag fick :)
Shampo & balsam + olja | mixer | ralph lauren parfym och bodylotion
lite flytta hemifrån och bakgrejer 
träningsskor, tofflor och lite kläder (blandannat ESTER ELENORA sjal :D)
MACRO-objektiv, dounat, olja och lite pengar och presentkort
Duntäcke och morgonrock :D
 
 
Det var det! och jag är såååå tacksam för denna jul!! Kram och hoppas ni haft en minst lika bra och mysig jul som jag haft!! 
 
God jul!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jullov!!

 
 
Hej!
Äntligen var det dags för jullov!! som jag längtat, ni förstår inte hur skönt detta ska bli :)
Nu har halva gymnasietiden gått också och det känns som igår jag satt och funderade över vad jag skulle välja för linje och vilket gymnasie jag skulle gå på.. Men det var tur att jag valde frisörlinjen och den skolan jag går på för annars hade jag inte fått träffa alla underbara människor som jag lärt känna under detta 1- 1/2 år. Jag är sååå TACKSAM för mina vänner 
 
Nu ser vi framåt och väntar på studenten som är om precis 1-1/2 år från och med idag!! Men först väntar vi på julen som är om bara 5 dagar.. Helt sjukt att det är jul snart :O
 
kram på er och hoppas ni får ett bra lov eller ledighet om ni inte går i skolan :)

julgodis - recept

 
 
 
Igår bakade jag lite julgodis, denna gång blev det "snöbollar" doppade i choklad och ischoklad av världens lättaste recept!! 
 
Här kommer dom 2 recepten:
 
Ischoklad
 
*100g kokosfett
*200g choklad
 
smält kokosfett och choklad separat, häll sedan ner chokladen i kokosfettet och blanda väl. sedan placerar du ut ischokladformer på en bricka och häll till en full form med ischoklad. Kyl i ca 15-30min och servera sedan eller frys in :)
 
 
Snöbollar med choklad (fake cakepops)

Detta har jag om jag ska vara ärlig hittat på lite själv, eller ja decorationen iallafall;) lite udda men GOTT som tusan.
 
2,5dl kokos (du kan ta mer om du vill)
200g vit choklad
100-200g vanlig bakchoklad
1msk pressad citron (om du inte vill ha dom så söta)
 
Smält den vita chokladen och blanda ihop med kokosen och eventuellt den pressade citronen. ställ in i kylen tills den blivit formbar (att man kan rulla bollar av den som inte rinner eller kladdar) sedan kan du rulla bollarna och sätta på valfri pinne. In i frysen tills dom stelnat rejält så dom inte smälter när man häller på chokladen!! Medans dom är i frysen kan du smälta vanliga chokladen. Ta sedan ut snöbollarna och doppa i den smälta chokladen, häll på valfri decor om så önskas :)
 
 
 God jul på er mina underbaringar
 
 
 
 
 

1 månad med hairbell

Idag var det dags att mäta hur mycket håret växt under denna första månad med hairbell, och jag blev typ i chock när jag såg hur mycket det växt.. 3cm ???!! kan det verkligen stämma tänkte jag och mätte ca 20ggr till men det visade 39cm varje gång :O 
 
Det är SJUKT! jag tyckte väl att jag kände att det hade växt..
 
Min förebild var VÄRLDSSÄMST tyvärr så jag har inte kunnat tagit någon bild som visar att det växt.. 
 
 
Men nu ser det ut såhär: 
utväxt - ca 1/2 cm
från örat och ner i topparna: 39cm
 
TACK HAIRBELL.
 
 
 

Shopping

 
 
 
Idag stod det shopping på schemat för mig och josefin. Det blev en HEL-dag på stan och erikslund och jag hittade en del saker till mig själv, haha. Bilderna vart ju sådär eftersom det är mörkt ute nu när jag tog dom så då gick dom inte att få så ljusa utan att bli fula., men ni ser ju iallafall på ett ungefär vad jag köpt :)
 
4st tröjor, 2st par jeans, en hårolja och en smink borste. 

Före, efter på mig själv

 
 
 
Då var ÄNTLIGEN min hemska utväxt borta och längderna uppfräschade!! Det behövdes som ni ser. 
TACK snälla Hanna för hjälpen :)
 
 
 
 
 

Morgon-gym och bananpannkakor

 Imorse gymmade jag med Hanna klockan 08.00 :O, vet inte vart min styrka kom ifrån så tidigt på morgonen.. Jag brukar vara en morgontrött människa vanligtvis. När vi gymmat gick vi sedan till Hanna och lagade bananpannakor till frukost, samt gjorde iordning oss inför skolan som började 11.00.
 
 
Imorgon skall äntligen min hemska utväxt på ca 5cm bort!! På förmiddagen har vi eget hår (egen hårvård) och får göra vad vi vill med våra egna hår inom färg och klippning osv.. Vi gör det på varandra i klassen och får endast betala för produkten, så det blir superbilligt :)
 
Såhär ser min tråkiga utväxt ut nu:
 
 
 
 

Tips på världens bästa produkt

 
 
 
 
 
 
  
Nu ni, här över ser ni min absolut favoritprodukt när det kommer till lockar och platt hår, men mest för lockar!! Denna produkt kan göra så att dina lockar håller i nästa samma fluffiga och fina lockar som precis efter du gjort dom ända tills du duschar nästa gång!! helt fantastisk är den. 
 
Produkten är alltså till för att egentligen hålla håret platt och mindre frissigt, men den är även till för att framhäva och behålla sina egna naturliga lockar. Men jag gillar den när man lockar håret :)
 
SÅÅÅ KÖÖÖP HÄÄÄÄÄÄÄR!!!!!

Nytt från Odd Molly

 
 
VÄÄÄÄRLDENS SÄMSTA bilder, jo tack jag vet... MEN jag ville visa er nu på en gång min nya gosiga tunika från odd molly som jag faktikst köpte på tradera :) Såklart är den ny med prislappen kvar, och vet ni vad jag gav för den? 300kr + 50kr frakt :O, 350KR TOTALT, kan ni förstå min lycka?! 
 
Färgen är dock inte rättvis på dessa bilder.. Den är lite mörkare lila, den ser blå/lila ut i verkligheten, men jag älskar den verkligen, så nu ska jag inviga den imorgon tror jag :)
 
 

slingningar på salongen idag

    
    
 
 
 
 
 
 

Julklappstips!!

Hej!
Tänkte passa på att ge er ett SUPER-DUPER-DUNDER-TIPS nu såhär den 1 december!! Dom har så himla många kampanjer med över 50% på LYKO.se just nu, helt otroligt va billigt det är!! Blir helt extas när jag kikar in och ser alla dessa toppenbra produkter till ett sådant litet pris! Så dagens lilla julklappstips blir ett från lyko.se.
 
Här nedan har jag snabbt gjort iordning ett litet "collage" som visar ett liiiiiitet urval av det dom har som är till ett TOPPENPRIS!! Skynda fynda.