Första advent ♡

 
Idag är det första advent och det betyder ett steg närmare jul och även MYS-dag med min finaste kusin alva. Sen blir det även lite gym-träning senare ikväll! Har inte bloggat någonting nu igen på hela helgen, men den har varit jättemysig iallafall. Jag va med josefin i fredags och kollade på idol, sen sov hon kvar hos mig för mina föräldrar va inte hemma, dom va uppe i husvagnen hela helgen. Igår va jag och Johanna barnvakt hela kvällen så jag kom hem så sent som 00.40 ungefär, men det var också en trevlig kväll.
 
Imorgon är det första December och jag känner att december bara kommer springa föri och sen är det ett nytt år.. Va tror ni? Men vi får hoppas på att det blir en mysig och bra månad iallafall! 
Kram på er fina ni <3

Ombre på praktiken

 
  
 
 
 
 
 

Dagens verk (FÖRE & EFTER)

 
 
 
Hej!
Idag strävade vi efter att få en sån jämn färg som möjligt samt ta bort så mycket rött som det bara går då hon vill bli ljusare så småningom. Vi gjorde en Effasor med vatten (Avfärgning) på längderna för att försöka rensa bort så mycket rött som möjligt, men den fick inte bort allt för mycket så vi la en färg i botten och drog ut lite på längderna för att få en sån jämn färg som möjligt tills vidare då hon ska göa en till rensning och sedan slingor i det. Dock blev inte efterbilderna rättvisa.. det var mycket mer kopprigt och ljusare i verkligheten :)
 
 
 
 
 

juldesign

Ny header igen, hihi.. Jag bara älskar att sitta och hålla på och greja med en ny header i photoshop så det fick bli en liten tillfällig juldesign med ny bakgrund och allt (som sagt bara tillfällig), efter jul och närmare våren kommer den prickiga bakgrunden tillbaka :)
 
Men vad tycker ni?
jag är inte riktigt klar än, ska ta någon ny till profilbilden har jag tänkt, men det får bli lite senare.
 

Önskelista 2014

 
 
 
 
 
Jag har inte sådär supermånga önskningar i år, men här över ser ni lite av det jag önskar mig iallafall. Det känns som att man vill ha allting hela året förutom just när man får önska sig saker och har större chans att få dom. Just när det närmar sig jul och man ska börja skriva önskelista så får (iallafall jag) man total blackout i hela huvudet och minns inte alls vad jag sagt att jag velat ha hela året.. 
 
Så vad önskar jag mig då?
 
- Tamron AF Di 70-300mm 4-5,6 Canon objektiv (macro)
-duntäcke
-Ester elenora sjal (hedvig Rosa)
-victorias secret trosor
-spritspenna 
-STOR hårdounat
-Kevin murphy young again oil
 
Extra:
-En parfym (vet inte vilken än)
-presentkort på erikslunds shoppingcenter
 

Träning - check

Är så otroligt stolt över mig själv nu!! Jag klarade att springa på löpbandet i 21min (för att vara exakt) + gym i 40min.. Man orkar mer än vad man tror, så är det :)
 
Nu längtar jag tills på tisdag då det är dags igen och hoppas på att få lite träningsvärk tills imorgon för då vet man att det hänt något i kroppen :D
 
Nu ska jag lägga mig och kolla på Grinchen, hihi! Älskar den filmen såhär mot jul.
 
 

snurrigt det kan bli ibland..

 
Idag mätte jag håret ( 1 vecka har gått med hairbell) och mitt hår har växt 1 cm!! herregud det fungerar verkligen!! Men jag är lite snurrig av mig.. för jag pratar just nu med alva i telefonen och då skickade jag en bild till henne på när jag hade mättbandet mot utväxten och sa att det växt 1 cm (från 5 - 6 cm).. och hon bah: Nej ditt hår är kvar på 5cm.. Och då sa jag bah: nej det är 6 cm.. Men tydligen så har jag trott helt fel hela tiden med måttband.. Herregud hur kan man missförstå ett måttband så mycket.. 
 
Jag trodde att man mätte 1 cm endå uppifrån och sen började 2cm på första strecket.. herregud sandra, herregud.. Men så var det ju tydligen inte.. Så nu har jag måttat 1 cm mer hela tiden.. Men det ändrar ingenting i hur mycket det växt för det är fortfarande 1 cm. Men bara 1 cm mindre än va jag trodde.. Så nu har jag ändat från 37cm till 36cm  och 5cm till 4cm på första start längden på hairbell :) 
 
Men denna vecka har alltså mitt hår växt 1 cm :O helt sjukt!!
 

varm choklad♡

 
 
 
Nu är mysfaktorn på topp! Det fattas bara lite snö.. Men jag hoppas, hoppas, hoppas det kommer snart det med.. För jag behöver julkänsla nu til första advent som är nu nästa helg redan :O det går så otroligt snabbt.. 
Ikväll ska jag iallafall åka iväg till gymmet för andra gången denna vecka! Jag började gymma i torsdags med Hanna så nu är jag taggad, det är en sån skön känsla efter man har kommit hem så den känslan är svår att slå, hihi.
 
Nej men hoppas ni haft en mysig helg allihopa så ser vi fram emot en ny vecka :)
 
 
 

herrklippning och uppsättning

tänkte bara visa vad jag gjort idag på lektionen (herrklippning) och igår på praktiken (uppsättningen)! Jag klippte en herr kund igår på salongen också men jag glömde ta en före och en efter bild tyvärr.. 
 
 
 
 
 
 
Dagens klippning 
 
 
 
 
 
 

Övningshuvud skall införskaffas.

Hej på er!!
jag har så himla många frisyrer och uppsättningar jag vill visa er men jag har inte riktigt tillgång till något hår när jag vill.. Jag har ju sagt för lääängesen att jag skulle köpa ett övningshuvud (långhårsdocka) som jag kan visa när jag gör uppsättningar etc, men det har inte riktigt blivit något av det än tyvärr... Men nu måste jag ta tag i det snart för jag VILL verkligen ha, i både träningssyfte och för att visa er :)
 
 

Julkänsla delux

Hej på er!!
Jag har gått och fått väääärldens julkänsla nu på senaste tiden.. Även fast det är ca 5 + grader ute och noll christmas feeling ute, men ändå liksom.. Tänk att det bara är snart 1 månad kvar tills julafton och endast 2 veckor till första advent!! Helt sjukt.. Ibland önskar jag faktikst att jag bodde uppe i norr där det snöar så tidigt som i september och nu är dom redan i full gång med att åka pulka och bygga snölyktor.. Nej men allvarligt, nå får snön ta och komma!
 
Vill baka julgodis, pynta, lyssna på julmusik och kolla på julfilmer. Och bäst av allt SE SNÖN FALLA..
 
  
Alla bilder är lånade från google.
 
 
 

Söndagsfika ♡

 
 
 

Sandra tipsar!

Jag tänkte tipsa er om en kräm för ögonen, Jag får ibland som röda små prickar på sidan av ögonen, det är antingen för att jag är torr eller om jag kliat mig i ögat när jag haft mascara. Jag har behövt smörja mig med andra krämer förut vid ögat, men jag har inte riktigt känt att dom fungerar... Så nu köpte jag denna från L300 på Ullared och den gjorde verkligen det den skulle!! Det är en kräm som är mjukgörande och fuktgivande.
Jag hade dessa röda prickar för någon dag sedan och då smörjde jag in krämen och gick och la mig, och dagen efter var det borta :)
 
   
 
 
 
 
 

Dag 1 med Hairbell 15 november

Nu har jag ju som sagt fått mina schampo och balsam från Hairbell som ska göra så att håret växer upp till 3 ggr snabbare!! Så nu blir det upp till bevis för att se om denna metod fungerar bättre :) 
 
Dag 1:
Från örat och ner till topparna: 36cm
utväxt: 4cm
 
Klippte mitt hår idag för att se bättre reslutat och för att ej behöva klippa av det mitt i :)
 
 
topparna ligger inte riktigt slätt så det ser lite ojämt ut, men det är det inte, bara så ni vet, haha :)
Men Hanna klippte av 2 cm så nu håller det ett tag till. Och på bild 2 kan man också se mitt gamla uppklippta som jag håller på att jobba bort.. fy va jag sliter för att få bort det... Men snart är det väck! ÄNTLIGEN. Jag skulle egntligen behöva ta 1cm till för att få det helt fräscht, men det får vänta tills jag slingar utväxten i december innan jullovet! 
 
Men då kör vi startbilden till HÖGER!! Lets do this!!
 
ps: Vill du också prova hairbell så kika in HÄÄÄÄÄÄÄR och beställ ditt eget.
 
 

Ullared november 2014

Hej!
som ni nu vet så var vi ju i ullared i måndags - tisdags och som ni antgligen sett så köpte jag en del grejer :) Jag handlade för ca 4000kr allt som allt och jag är supernöjd med det jag köpt. Hela resan var som att sväva på moln, haha som vanligt när man är på sitt favvoställe såklart :)
Tänkte visa lite bilder också, tog inte så många men ett par stycken får ni se iallafall.
 
 
 
 
 
 
 

Sandra svarar

 
 
SVAR:
Hej!
Jag har en kategori som heter "mot längre hår" som jag länkar HÄÄÄÄÄR, där kan alla som vill gå in och läsa vilken dag som helst i veckan om heeela min tid med ricinoljan!! Där står allt! Hur jag använde det, hur mycket det växte, om jag kunde rekomendera det till andra osv.. 
 
IN OCH LÄS!!!
Kram på dig :)

Ullared Haul del 2, november 2014

Ullared Haul del 1, november 2014

 
Jag måste verkligen URSÄKTA för den dåliga kvalitén, men såhär fick det bli nu.. 

dagens Sandra i mobilbilder..

det vart för mörkt för att ta bra outfitbilder med kameran nu på kvällen så jag tog med mobilen istället, hoppas det duger, hehe
 
 
Fy tusan vilken hemsk bildkvalite.. men här ser ni iallafall min outfit som jag hade idag när vi åkte runt bland "alla" pappor i släkten för att fira farsdag! Dagen blev jättemysig och nu är vi (jag och mamma) taggade tills imorgon då vi far till ullared för 2 dagars shopping :) vi kommer åka redan vid 05.00 så medans ni allihopa sover så sitter jag i bilen och väntar på att få shoppa :)
 
 
Dagens består av :
 
tröja - gian tricot 
svarta jeans - lager 157
sjal - gina tricot
 
 
 

att köpa på ullared

Vi har bytt dag, och bokat om stugan vi ska bo i på ullared till måndag till tisdag istället för imorgon till måndag. Det vart bättre för vi kollade på hemsidan och jag kan säga at det var låååång kö in i varuhuset ändå tills 14.00 idag.. och det är fortfarande lite kö än..  Så vi antog att det komme rvra det imorgon också.. och det känns lite jobbigt att springa runt där och shoppa och knappt kan röra sig nånstans för det är för mycket folk.. Så vi bokade om istället :) men det är ju bara 1 dag som det gäller så det är ingen fara;) den som väntar på något gott kan lika gärna vänta 1 dag till, haha :)
 
Jag har ju skrivit en liten lista på saker jag ska komma ihåg att köpa så jag tänkte jag skkulle skriva den här  som jag gjorde sist jag var där också :)
 
Detta ska jag kolla på i ullared
 
-deo
-tops 
-bomull
-bomullspads
-porestripes
-ansiktsvatten
-2 glasburkar
-ram 
-concealer
-puderborste
-lösögonfransar
-whiteboard
-parfym
-morgonrock
-pyjamasshorts
-scrapbook (berättar sen varför)
-muffinsformar
-iphonehörlurar
-ögonskuggeborstar
-foundation
-iphone laddare
-cakepops maker
-flätat skärp
 
 

Och så helt plötsligt..

..Började minneskortet att fungera igen :O va tusan händer? haha jag fattar ingenting men tur att det fungerar igen så jag slipper köpa ett nytt, hihi :)
 
Nu hörrni, är det bara 1 dag till sen far vi till ullared, gud jag tror jag längtar ihjäl mig nu.. Och nära är det också så jag behöver inte vänta så länge!! Men jag har gått och dragit på mig en rejäl förkylning så vi får väl se hur det går.. Om inte annat så får jag väl knarka alvedon och ipren innan jag går in i paradiset :D
Får vila upp mig imorgon så jag är pigg på söndag!! 
 
Den trötta osminkade sanningen på bild
såhär kommer jag spendera min kväll, hihi
 
Ha en mysig helg nu!
 

sugna på en videoguide?

såg en härlig frisyr som jag var tvungen att testa nyss och den var ju verkligen jättefin och dessutom enkel att göra , så jag tänkte fråga om ni är sugna på att se denna frisyr i en videoguide? Det var ju ett tag sedan jag gjorde en sådan nu så det kanske är dags :)
 
 
 
Va säger ni, VILL NI SE DENNA FRISYR I EN VIDEOGUIDE? :)

Dagens arbete på salongen

    
 
Lite ljusare slingor gjorde jag idag och sedan la jag i en SPN toning för att nyansera slingorna :)
 

Nya Babes :D

 
Gissa vad som trillande ner i brevlådan idag då?? jo förstår ni, jag beställde dessa underbaringar för bara 2 dagar sedan och idag kom dom, guuud va jag älskar dom, haha totally inloveeee. jag är inte sådär skiiitbra att gå i dom, men det är en helt annan femma, haha får sträcka på benen och kämpa, haha :)
 
Dom kommer från Deichmann och kostar 349:-

Endast 6 dagar kvar idag :)

Idag är det bara 6 dagar kvar tills vi åker till ullared:) på söndag klockan 05.00 så hoppar vi in i bilen och gör oss redo för ca 5 timmars bilresa till vårat favoritställe för 6 gången?? Jag kommer faktikst inte ihåg hur många gånger vi varit där, men skulle chansa på ca 6 gånger! ÄÄÄLSKAR stället så man skulle kunna kalla det för mitt lilla paradis, shoppingparadis iallafall :)
 
Vi kommer att sova över 1 natt och gå in och handla 1 gång första dagen och 1 gång andra dagen innan vi åker hem igen. Jag KOMMER att göra ULLARED HAUL till er så ni får se vad jag köpt, för det brukar vara ganska uppskattat av er :)
Har ni missat mina gamla ullareds hauler så är det bara att kika in dom på kategorin "ullared resor".
 
 

halloweenfest

 
Hej på er!
Igår var det halloweenfest som stod på schemat, och jag sminkade mig som (hmmm) jadu, en halv Zombie? haha jag vet inte riktigt vad exakt jag var men strunt samma. Det var skitroligt hela kvällen och vi åkte hem runt 02.30. Men en riktigt kul kväll blev det med klassen och några andra killar och tjejer :)
 
TACK mina underbra för igår!!