Vårigare design

Hej!
Nu har jag fräschat upp desginen lite inför våren, det vart MYCKET finare såhär!! Eller vad säger ni?    
  
För övrigt, kolla min utväxt....
 

Dagens enkla ♡

  
 
Topp - Veromoda (gammal)  |  Kofta - Gina tricot  |  Jeans - Lager 157  |  Blommor i håret - H&M
 
 

Sjal-galen ♡

 
 
Jaa, haha det kan man verkligen säga, sjal-galen är rätta ordet för mig! Jag vet inte huur många sjalar jag har egentligen, det är både vintersjalar, höstsjalar, tjocka och tunna, våriga och höstiga.. You name it ;)
 
Men sjalar är en sån enkel och snygg detalj om man inte riktigt vet vad man ska matcha med annars, en sjal funkar ALLTID!! Och just denhär hängaren är ju såå praktisk att ha, det är bara att hänga in i garderoben och sen tar dom liksom inte så stor plats i jämnförelse om man skulle proppa ner alla sjalar i en låda.. Vipps så var den lådan full. Den finns på IKEA för er som är intresserade :)
 

 
 

 
 

En mysig helg

Hej!
Helgen var supermysig! Vi grillade ute, åkte lite skidor (såpass att jag har enooorm träningsvärk), spelade lite spel och kollade på mello. En bra helg helt enkelt! Har inte så mycket att säga mer än att den här veckan som kommer ska jag bara ta det lugnt och mysa innan skolan börjar igen, de går ju alldeles för fort :/
kram
KOLLA UTSIKTEN FRÅN SKIDBACKEN!!!

Snart är det fredag

Hej på er!
En liten natt-uppdatering tänkte jag nu slänga in!! Har idag sökt sommarjobb inom kommunen så vi får hoppas på att jag får det så jag kan tjäna ihop lite pengar i sommar! Sen är det ju fredag imorgon igen också, och sen sportlov! herreguuud va tiden springer iväg.. Men jag ska följa med mina föräldrar upp till husvagnen och åka lite skidor över helgen tänkte jag. Behöver komma iväg lite hemifrån tror jag, så detta blir premiär turen på skidor för i år och förra året, hihi ;)
 
Och juste min statistik har höjts lite på senaste tiden, man kan ju undra vad det har berott på, haha :D Jag har ju kanske inte varit så jätte aktiv här på ett tag (höhö), men jag ska bättra mig jag lovar, ge mig lite tid bara!!
Men det är jättekul att ni uppskattar min blogg och vill gå in och kika lite då och då :D
 
Ha en toppenhelg nu alla fina människor!
 
 

Dagens Sandra

Gud vilken sorlig dag vi får idag då, herregud va mysigt!! Vill bara gå ut och sola typ, men lite kallt är det nog än så länge.. Tyvärr! Jag måste dock sitta inne och radera och sortera en MASSA bilder eftersom mitt minne är fullt och jag kan inte ens öppna photoshop.. Haha har ju en del bilder alltså :D
 
 
 
Tröja - Gina tricot Chinos - Gina tricot sjal - Ester Elenora 
 
 

Alla ♡ Dag

 
 
Hej på er!
glad alla-hjärtansdag mina fina vänner och bloggvänner! Idag har jag varit ensam hemma hela dagen och då passade jag på att fixa lite alla hjärtansdag "presenter" till mamma och pappa. Först bakade jag en tårta, den här över alltså ;) När jag var färdig med det så började jag städa hela övervåningen i några timmar, sen gjorde jag mat tills alla kom hem igen
 
Och nu ikväll blir det mellomys med grönsaker och dipp, en perfekt lördag som den ska vara!!
Hoppas ni haft en mysig alla hjärtans dag och får en fortsatt trevlig lördag!
 
 

Härliga fredag!

 
Dagens hår
 
Då var den här igen, härliga fredagen som vi väntar på hela veckan! Idag ska jag bara ta det lugnt och vila, orkar inte hitta på något utanför huset typ, haha. Nej men vi får se vart vägen leder mig helt enkelt, angaligen så kommer jag nog bara vara hemma! 
 
Nu till våren så ska jag försöka slänga in lite roligare blogginlägg också, har märkt att jag typ bara bloggar om 2 saker just nu, det ena är kläder och det andra är vad jag gjort för färgningar på praktiken, haha.. 
 
Men färgningarna lägger jag upp mest för mig själv, alltså så jag kan kika tillbaka på dom senare i tiden :)
 
Hoppas ni får en bra helg!
 
 

 
 
 
 
 
 

Ofärgad kund fick en liten förändring

 
 
 
Ett tråkigt och trött ofärgat hår blev lite piggare och gladare med en lite mörkare och kastajefärgad färg!!
La i en 6,34 för er som undrar :)
 
 
 

vårfint

 
Har fått väldig försmak för våren nu dom senaste dagarna när solen tittade fram lite, och idag blev det varmt ute också, måste varit upp åt 4+ grader.. Jag kollade lite på vårkläder på olika webbutiker och herregud va mycket fint det finns!!
 
Vill bara SHOPPA SHOPPA SHOPPA!! Men sen var det ju dethär med pengar också... så trött man blir när man aldrig har några pengar... Å vill ju bara köpa nytt.
 

F R E D A G!!

 
 

uppsättning och färgning

Idag var det praktik och jag hade 2st kunder. 2 färger och klippningar på dom också! Det gick jättebra och här får ni både bild på dom (före och efter) samt en uppsättning som jag gjorde i skolan igår.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filmtips!!

Något ni MÅSTE se är filmen "the best of me" herregud, tårarna bara sprutade!! Vilken film alltså, precis i min smak på kärleksfilmer. Kolla på den så förstår ni vad jag pratar om, den är sååå värd att se.
 
Den finns HÄÄÄÄR
 
Trailern har ni här:
 

VILL ha.

 
 
Herregud vilken underbar färgklick jag hittade på rut&circle igår när jag och kusinen var på en "fönster"shopping-runda (för min del). Den här bara MÅSTE jag ha nu till våren!!! Så underbar och jag ääälskar blommigt tyg. Så denna får nog bli mitt nästa köp.

Då var den i

 
Innan och efter. 
 
Nu är tandställningen på plats och jag kan inte säga annat än att dom senaste dagarna har varit SKITjobbiga. Jag har känt i ena stunden att okej, jag ska försöka att inte tänka på den men det går kanppt för i andra studen vill jag bara rycka ut den bokstavligt talat!  Det är en otolig omställning detta med tandställning, både psykiskt och fysikt. Man känner sig ful samtidigt som den skaver mot läppen.. Det är INTE kul alls faktikst. Trodde inte att det skulle vara så pass jobbigt som det var..
 
Men jag ska försöka att tänka positivt för jag kommer ju att få fina tänder som jag är nöjd med i slutändan, och egentligen är det ju faktikst inte så länge som den ska sitta där.. "Bara" 2 år! Men 2 år kan kännas mycket också då det både gör ont och är fult.. Jaja nu ska jag inte vara så negativ men jag kände att jag ville skriva av mig litegrann och vad passar då inte bättre än på min käraste blogg <3
 
kram på er!