dagens shopping i sthlm

 
 
 
 
Nej, den är inte grön! den är svart!!
 
 
 
 
 
Hej!
Nu är vi äntligen hemma igen efter en väldigt trevlig dag med en hel del shopping. Till en början gick det lite trögt med att hitta kläder men sen efter lite mat på mc donalds så brakade det till rejält och jag fick nästan med ett plagg från varje butik vi va inne i, haha :)
 
Jag är supernöjd med allt och dagen slutade jättebra (om man räknar bort inställt tåg hem..) 
 
 
 

Nya objektivet och Stockholm imorgon

 
 
 
Idag fick jag mitt underbara objektiv "50mm 1,8", och det får mig att längta ännu mera efter min (förhoppningsvis) undebara kamera som jag snart ska köpa. Måste bara sälja min gamla först!!..
 
Imorgon om man hoppar från en sak till en annan så jag jag och jossan till stockholm (äntligen) och shoppa som attans!! har sett fram emot detta väldigt länge och nu imorgon klockan 07.30 bär äntligen av!! Det ska bli sååå roligt och vi har planerat en hel del nu ikväll samtidigt som vi gottat i oss lite godis :)
 
Ha en bra helg nu allihopa!
kram
 
 

2 nya inköp

 
 
lönen sitter på kontot och jag passade på att köpa 2 nya saker :) mer ska inhandlas i stockholm i helgen
(tror jag det blir).
 
 

Dagens skapelse

 
 
 
 

 
 
 
 

lite nyttigt till min träning

 
 
Idag handlade jag och mamma liiite nyttig "mat" som jag ska käka nu när jag börjar min träning och äta nyttigt. Jag har inte bestämt än hur länge jag ska köra, men jag kör tills jag är nöjd.
 
Jag har skrivit matschema (typ) och även träningsschema så jag vet vad jag ska göra när det väl börjar. Ingen kaos ska det bli här inte!!
 
Nu skulle jag bara vilja köpa ett par hantlar men vi får se :)
 
 

Om prick 1 vecka!

Hej å hå va tiden går!
Nu har jag gått i skolan i hela 1 vecka och 1 dag redan!! Och den 1 spetember alltså om 1 vecka från idag så börjar jag leva nyttigt och träna 5 dagar i veckan! Det ska bli spännande och intressant att se för jag har faktiskt längtat efter detta nu i sommar även fast jag vet att första tiden kommer vara HEMSK rent utsagt.. men jag ska kämpa och ligga i och få det resultat jag är ute efter!!
Men först ska jag vila upp mig denna vecka så jag orkar köra igång på måndag!! 
 
 

Vad är viktigt?

Efter att ha sett filmen "the fault in our stars" och gråtit mig igenom ca 3/4 av filmen så kan jag nu säga att jag inte tänker ta allt förgivet längre..  Det kan gå väldigt fort när väl den hemska dagen är inne och då är det försent! man ska uppskatta och ta hand om varandra så länge man har varann. 
 
Så jag tänker inte vänta tills den dagen då det är försent att stanna upp och tänka på vad som egentligen är viktigt. Jag gör det NU! Jag älskar varenda en av personerna som finns i min närhet, dom är det absolut viktigaste jag någonsin kommer att ha.
 
Min familj. min släkt. mina vänner. och såklart ni, mina underbara bloggläsare! NI betyder allt för mig.
 
Jag hoppas verkligen att jag kommer att träffa en kille med så stort hjärta och själ som "Gus Waters".
 
 
 
För er som inte sett filmen kan ni se den genom att klicka på länken här under!! 
 
 
 

Söndag 24 augusti

Godmorgon på er!
Idag vaknade jag tidigt minsann.. Jag brukar inte vakna så tidigt som 07.00, men det är väl skolan som tagit fart och gjort mig morgonpigg eller något?.
Jaja, jag har inte bloggat nå denna helg men jag har bara tagit det lugnt och njutit av det "fina" vädret ute, regn och lite mera regn, dag in och dag ut. Nog gör inte det speciellt mycket då jag gillar regn och höstväder :)
 
Imorgon får jag lön också och den är väntad kan jag säga! Jag köpte faktikst ett objektiv igår till min nya kamera som jag ska köpa snart också :) + att jag ska iväg till stockholm och shoppa en MASSA kläder inför hösten med Josefin och det längtar jag riktigt mycket efter!! jag älskar allt som har med hösten att göra, jag bara älskar det!
 
                      
 
 

Filmtips!

Såg alldeles nyss filmen "the other woman" och den var bland den roligaste och bästa filmen jag sett på länge, helt klart!! så in och kolla på den på länken här under, allvarligt ni kommer inte ångra er!!
 
KOLLA HÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!
 

Första riktiga folieslingorna!!

Idag när vi hade "eget hår" på frisörlektionen så gjorde jag mina allra första folieslingor på en människa!! Herregud va nervös jag var, men vet ni? det gick ju jättebra :)
Visst det var bara en utväxt jag skulle slinga men endå.
 
 
 
 
 
 

Dagen Sandra

 
 
Tröja - ullared
jeans - cubus
sjal - ullared
skor - Ellos

 
 
 

Höstig söt outfit!!

Jag vet inte om jackan finns kvar att köpa någonstans men jag tyckte den var så söt så var tvungen att ta med den! Den är från odd mollys kollektion för något år sedan.

vanilj yoghurt med hallon, banan och kokosflingor!

 
 
 

dagens regniga

 
 
tröja - gina tricot
jeans - lager 157
jacka - ullared 
stövlar - Hunter
 
 

Ny header!!

Som ni kankse märkt så har jag bytt header och det gjorde jag för att jag tyckte det var dags att få en liten förändring och även för att vi nu har gjort 1 år på denna blogg imorgon!!
 
ni kanske undra varför jag inte gjorde en höstig header eftersom att vi drar oss mot höst nu? jo för att jag vill ha en liten sommarkänsla med ljusa färger här inne så länge som möjligt! Men en höstig header kommer senare antagligen :)
 
Så, vad tycker ni om den nya headern? :)
 
 
 
 

Back to school och 1 år med denna blogg!!

Imorgon firar vi 1 år på denna blogg!! Det har alltså gått ett helt år sedan jag öppnade denna blogg på blogg.se och jag kan verkligen säga att jag stormtrivs!! Det har hänt mycket på helt år och jag börjar imorgon 2:an i gymnasiet på frisörlinjen :D
 
Man kan inte vara gladare än mig och jag kan erkänna att jag längtat lite efter skolan och frisörlektionerna, samt alla kompisarna!! Och imorgon smäller det!! Jag börjar 2:an.
 
Jag vill bara tacka er alla som kommenterat och gett mig positiv respons på allt jag gjort och lagt upp under dethär året! Ni betyder jätte mycket för mig!! Och såklart ni andra som kikat in också :D
 
KRAM PÅ ER!
 

                                                                 ♡

Hanna 17 år

Igår var vi och firade Hanna som fyllde hela 17 år. Vi, eller jag hade gjort en tårta som vi tog med oss och även en liten present från oss som hon fick. På kvällen hade vi kräftskiva hemma hos oss så jag var hemma resten av kvällen :)
 
I ramen satte vi en tavla som jag hade gjort, men den hade vi inte suttit i på denna bild.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 uppsättningar på mamma

 
 
"In Action" 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odd Molly MYYYS

En sak som jag SKA ha i höst är denna urmysiga kofta från odd mollys höst/vinter kollektion 2014. Den ser underbart mysig ut och är huuur fin som helt dessutom :O Jag bara måste skaffa mig den!! 
 
                  
 

Smaskiga blåbärsmuffins

 
 
 
Idag har jag bakat lite blåbärs muffins som lite tidsfördriv då jag hade så enormt tråkigt nu på eftermiddagen i väntan på att pretty little liars ska komma ut.. Tiden går alltid så mycket snabbare när man gör någonting så det fick bli lite vardags-bakning :)
 
Annars så har jag väl inte gjort så mycket denna vecka heller.. Jag var på bio i söndags tror jag det var och såg på the purge 2 med johanna och josefin. Den var helt okej bra så den rekommenderar jag er att se om ni inte redan gjort det!?
 
 
 
 
 
 
 

Och så ÄNTLIGEN..

Kom detta underbara väder hit till västerås också!! Som jag längtat efter lite regn, ni anar inte.. Jag har fått legat och svettats igenom nätterna i min säng i sisådär 1-2 månader och det har verkligen varit jobbigt på riktigt.. Jag har verkligen fått nog av denna tropiska värme som varit i sverige nu ett bra tag och hoppas innerligt att hösten är på ingång snart, för nu får det vara bra tycker jag!
 
 
 
 

ca 3 månaders skillnad

 
                  I slutet på MAJ 2014                                   NU ( 10 augusti)
Hej!
Jag har på senaste tiden känt att mitt hår verkligen växt och blivit rätt långt för att vara mitt hår, så jag tog en bild i nuläget (högra bilden) och jämnförde med en från i slutet på maj då jag både klippte och slingade det. Och kan ni se skillnad?? Det kan jag!!! Det är ungefär 1 dm skillnad, och det är ju helt sjukt!! håret växer ju normalt ca 1 cm i månaden och nu har det alltså växt 10 cm på 3 månader :O 
 
Hemligheten bakom detta är ricinolja och bra produkter, samt inga värmeverktyg på hela sommaren!!
Jag använde ricinoljan typ hela första månaden på lovet varannan dag och sedan även halva juli också. Sen har jag faktikst inte använt den så ofta då jag inte har haft tid att ha i den på kvällarna, men någon gång i månaden har jag haft i den iallafall :)
 
 
 
 
 
 
 

Mys med kusinen

 
 
 
 
 
Sista bilden får tala lite för sig själv, haha.. men JA jag hoppa i med kläderna på för att jag hade en myrfarm på mig.. hahahah
 
 
Idag har jag myst med min kusin hela dagen som ni ser, i poolen blandannat. Å alltså jag älskar honom verkligen, så otroooligt söt är han, min stora kille :)
Jag vaknade rätt sent imorse, av att telefonen ringde dessutom.. Klockan 11.30 slog jag upp mina blåa. Jag hade säkert sovit ännu längre om inte mormor hade ringt, men det var väl kanske dags att gå upp iallafall ;)
Men jag har ju gått upp 07.00 varje morgon i 4 veckor så det var väl på tiden att få sova ut lite!! 
 
På tal om veckor så jobbade jag mitt sista pass på Vafab igår och det känns SÅÅ skönt!! nu får jag vila upp mig i 1 vecka här innan det är dags att börja ställa klockan igen och komma tillbaka till vardagen och skolan.
 
 
 
 
 

Nu har jag bestämt mig!

Jag ska köpa en Canon EOS 700D!! Jag har läst om den, känt på den och blivit KÄR i den.. Så nu är det bestämt! En sån får det bli. Dock vet jag inte riktigt än hur jag ska fixa fram mina pengar till den men det löser sig och jag hinner planera lite och tänka lite mer innan jag väl köper den :)
 
 
 
 
Sen måste jag köpa ett objektiv till kameran också och det får bli mitt favvo 50mm 1,8 eftersom det är billigt och TOPPEN bra! Men som sagt, pengarna måste tänkas ut.. Och även vart ifrån jag ska köpa den från!
Men jag har bestämt mig iallafall så det är ju ett plus :)
 

Guide "utbakad luggfläta i toffs"

 
 
 Nu har jag äntligen fixat en video där jag visar er hur man gör denna luggfläta in i en toffs :)
 
 
 

Den stora skogsbranden

Hej!
Nu har jag nyss kommit hem från jobbet, vi fick gå hem 2 timmar tidigare pågrund av röken från den stora skogsbranden utanför sala. Jag bor ju i västerås och röken har som sagt spridit sig hitåt och det är hemskt kan jag säga.. Dimma överallt och luktar skit rent ut sagt.. branden är så stor att dom tydligen inte kommer kunna släcka den förens i slutet av augusti och de skrämmer en ganska rejält måste jag säga.. Hur långt kommer den hinna innan den är släckt är ju frågan då?
 
Blir faktikst rädd av detta och hoppas att ingen mera skadar sig av branden och att det snart kommer ett riktigt skyfall så elden släcks. 
 
Kram till er alla där ute som på något vis blivit skadade eller känner någon som blivit det av denna hemska brand!
 
 
 
 

för jobbigt i värmen

jag måste ursäkta att jag inte är så aktiv här nu på senaste tiden, men det hände visst något här i världen, det blev så varmt, sååå varmt.. Jag kan knappast klara av vardagen i denna värme, vill helst av allt ligga inne hela dagarna men det blir ju varmt som attans det med.. Just nu är jag inte ett så stort fan av värmen så jag ligger titt som tätt med en kylklamp på magen och benen och ja alla tänkbara ställen för att kyla ner mig lite.. 
 
Inte nog med att det är varmt, jag jobbar i denna stekhetta också.. UTE... Fytusan va jag längtar till hösten nu, jag kan tyvärr inte säga annat!
 
Slutar jobba nu på fredag så det är ju skönt iallafall, och då har jag ledigt i 1 vecka innan skolan börjar igen... fy va fort det går, nu är redan detta sommarlov slut.
 
Hoppas ni mår bra och inte får allt för mycket värmeslag där ni bor!!
 
Jag återkommer när jag känner för det för just nu orkar jag inte blogga.. 
 
kram!!!

Waterfall braid

 
 
Igår gjorde jag en liten variant på en "waterfall braid" eller vattenfalls fläta som det heter på svenska. Jag tycker den vart skitsnygg och lite annorlundare en bara en valing vattenfallsfläta som fortsätter rakt ner i en vanlig fläta, visst är det också snyggt men detta var något speciellt som jag fastnade för, GILLAR starkt ;)
 
 

Lördagens hår

 
 
Idag kör vi på en liten uppsättning med hårdounaten