Ny inredning♡

 
 
Jag bara kunde inte motstå denna söta skylt i plåt på maxi igår.. Jag var tvungen att köpa den och kolla så fint den passar på min sänggavel :D Älskar den verkligen!! 
Den kostar bara 60kr så det var ju värsta kapet där, haha ;)
 
Kommentarer
Amanda Duvenäs säger:

Snyggt inrett!
Har en hår-fråga till dig :) Tips på hur man får håret att växa snabbare? Funderat på förlängning men nu när de är snowboardsäsong igen så kommer inte pengarna räcka haha.. :)

Svar: Tack!Jag skulle egentligen säga att det inte går att få håret att växa snabbare än 1cm i månaden (standard) men nu gör jag inte det för jag har minsann provat en annan sak vid namn ricinolja (som du kanske hört om?:) och för MIG fungerade det ganska bra faktiskt! MEN det fungerar inte på alla men det är helt klart värt ett försök tycker jag!
Det absolut bästa tipset jag har är att kompensera ricinoljan med bra frisör produkter för att inte håret ska bli snabbare slitet i framtiden. Så köp schampoo + balsam och kanske något värmeskydd om du plattar och lockar ofta. och sedan såklart ricinoljan (kallpressad från life-butiken eller liknande) lycka till :D
Sandra ullvin

2014-09-15 | 20:38:24
Bloggadress: http://boardin.blogg.se/

komentera något ♥ :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback